If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A luat si diploma
Si noi ne bucuram ca ai venit cu noi ! Te asteptam si data viitoare.
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
77100 km.
Am facut o vizita litoralului Marii Negre si pe partea romaneasca si pe la bulgari (mai precis de la Constanta la Varna), in total vreo 700 km (Crivina-Ploiesti-A3-Centura B-A2-Constanta-Neptun-Mangalia-Dalboka-Varna-Ruse-Giugiu-Bucuresti si retur), cu pauza 5 zile la Neptun. Trei adulti si bagaje de concediu (+2 biciclete), mers legal pe autostrazi, acolo unde sunt (cam jumatate din parcurs), ambuteiaje prin romanica (pe centura Bucurestiului, la Agigea-Eforie, in centrul Mangaliei), mers legal dar mai voiniceste in rest, climatronic continuu, o medie de 7.7 litri la suta, zic eu frumusica.
Impresii:
In Romania se circula cateodata bine, alteori...blestem!
In Bulgaria, pe ruta de la Vama Veche spre Varna, traficul e cam 50% facut de romani, iar in rest e foarte lejer. Intr-o singura zi, sambata, pe ruta Vama-Veche, Varna- Ruse, nu am vazut nicio masina de politie si niciun politist(daca ii exceptez pe cei de la frontiere)!
Motorina la Varna (la OMV) a fost 2.66 leva/litru, acceptabi, ca sa nu zic chiar bine, iar restul preturilor, mancare, bauturi, orice, mi s-au parut mai bune ca la noi.
In general, drumurile bulgaresti mi s-au parut ok, se vedea ca s-a lucrat recent la ele, bine marcate si asfalt bun.
Parcul auto bulgaresc e in schimbare, nu prea mai vezi vechile masini sovietice (Lada, Moskvich, Zil, Gaz) dar sunt prezente multe vechituri aduse din vest pe langa unele destul de fitzoase (mai putine).
Orasele s-au umplut de magazine noi, de firma, mol-uri, banci (cunoscie si la noi), iar in partea rurala, se vede un progres in ce priveste felul cum arata casele, magazinele, pietele (bine organizate).
Am vazut cateva benzinarii Rompetrol si OMV, care schimba cumva peisajul rutier.
Cam atat de partea asta auto a concediului.
O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T
[ATTACH=CONFIG]31650[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31649[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31648[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31647[/ATTACH]
Va promisesem niste poze : deocamdata cu bullbar-ul si cu bandoul, cea cu tavita o am pe laptopul de acasa si o postez alta data (acum n-am net acasa)
Buna ziua,
aveti cumva senzori de parcare fata? Influenteaza bullbarul acesti senzori?
Da, am niste senzori after market pe fata, doar ca sa umple gaurile din bara care nu este cea originala si nu sunt legati la instalatia electrica.
Am verificat dupa seria caroseriei la Asko si modelul meu nu este prevazut decat cu senzori spate.
E superba ca si cealalta, cu stergatoarele plus alte elemente, asta e Honda, o bijuterie tehnica menita sa ne faca noua viata mult mai frumoasa !!
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
80090 km, Asko
Azi i-am facut honditei revizia mult asteptata.
Ulei motor, filtre, cum s-ar spune, suspectii de serviciu.
Scorul a fost, cu tot cu reducerea de 10% la manopera, cam marisor, putin peste 1000 lei.
Imbucurator este ca nu a fost cazul pentru inlocuit discurile de frana spate, care mai pot sa astepte inca....cam 10000 km, daca ma port frumos cu frana.
Totusi un zgomot ciudat se aude uneori de la cureaua de accesorii, ar putea fi in curand o buba la un rulment, zice Alin. Voi tine sub observatie fenomenul.
Multumesc frumos lui Cosmin, care este o gazda desavarsita si lui Alin pentru treaba foarte bine facuta.
Bravo baieti!
Se termina toamna si incepe anotimpul in care CR V-ul se simte cel mai bine, adica sigur, puternic, fara nicio grija fata de vreme, oricat de rea.
Al meu este gata de actiune, al vostru cum e?
Gata de lupta ! Senile, armament greu (lopata), usor (racleta) etc
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Si zapada, unde e zapada ?!...dincolo era mai multa !!...ma gandeam ca ne jucam si noi putin saptamana asta, nu prea au nimerit-o, cel putin pe-aici prin sud !...militarii sunt gata oricand pt orice...vestea buna e ca am prieteni civili la fel de pregatiti !
Comment