RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A/T-ul e inca un pas catre joystic, iar in continuare o casca cu informatii pe viziera ca la piloti si apoi sa te tii distractie!
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• La cum evolueaza tehnologia, M/T va deveni in curand un TV alb-negru, azi am admirat un X5 al unui prieten, vis-a-vis de A/T...apoi un TV Led 3D Smart, admiram Hondafan pe TV....cred ca am imbatranit, cumperi ceva dimineata, zici ca esti in tendinte....seara esti expirat !!
      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Apropo de A/T, un amic cu un A5 trebuie sa mearga cel mai aproape in Ungaria (sa fie sigur de calitatea operatiei) sa schimbe uleiul la cutie ( la fiecare 60k)...
        In rest e ok!

Comment

• La multitronic se schimba uleiul la 60.000km.
          Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
          Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
          ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Da, dar din pacate e preferabil in alte tari....

Comment

• Prieteni, hai sa va semnalez o chestie interesanta, sper.

Ieri cand baleiam netul pe un site (forum) pentru Apple, am gasit un thread despre o aplicatie de comunicatie intre telefoane - Zello, pe care eu o aveam mai de demult instalata, dar pe care o foloseam rar, doar cu cativa colegi.
              Acum hai sa va fac un scurt rezumat al discutiilor de pe acel forum, sa vedeti despre ce este vorba:

"...Mare surpriza,mare...
              Iti transforma telefonul intr-o statie de emisie-receptie.
              S-a creat chiar si in canal (canal 22 trafic).
              M-am jucat ceva cu ea si sant placut impresionat.
              1.Acum pot sa-mi vand statia de pe masina ca m-am saturat de fashait si injuraturi.
              2.Scap de cabluri si antena care imi zgarie plafonul.
              3.Nu mai stau cu frica sa nu-mi fure statia...mai sant dar nu mai insir.

Ce am observat:se aude perfect, are trafic de date foarte mic,poti vorbi cu userii si in privat, se inregistreaza tot pe telefon astfel ca daca nu am fost atent la intrebare pot sa reascult.

Aplicatia se numeste ZELLO si se gaseste free in AppStore (pentru IOS)sau in marketplay (pentru Android).Din cate am inteles se gaseste si pentru windows dar nu stiu sigur..."

"...Si cati useri folosesc aceasta aplicatie ca sa ai tu informatii despre trafic?..."

"... Pai momentan nu-s asa multi utilizatori, tot ce-i bun e putin, nu stii tu de el sau nu ai acces.Sper sa se mai adune,utilitatea ei este evidenta dar tine de interactiunea umana.
              Eu o sa fiu online deoarece mai intreaba unii detalii si sper sa pot ajuta.
              Poti considera aplicatia un forum sau o teleconferita permanenta unde poate interveni oricine cu o intrebare sau un raspuns..."

"...Am istalat-o si eu (multumim) ... pare interesanta si mult mai buna decat "Mobile Team" care dupa 2 zile am ejectat-o din telefonul meu (eram cu copilul in masina si unii isi bagau "carne" in gurile altora)....poate si altii au facut la fel si de aceea nu se mai gaseste in AppStore.
              PS: Sunt curios sa vad cat se rezista fara injuraturi! ..."

"...Si cum se procedeaza cu canalul?Exista un canal pentru trafic sau...?..."

"...Da, exista un canal creat special pentru info trafic.se numeste Canal 22 trafic.Dai pe search la canale..."

"...Sunt niste baieti pe acolo care au un proiect exceptional,vor sa receptioneze tot ce se vorbeste intre statii pe frecventa 22(trafic) si sa emita prin aceasta aplicatie.Pentru inceput,doar in Bucuresti,dar cu timpul o sa se ajunga in toata tara,asa ca hai sa populam aplicatia pentru ca nimanui nu ii strica o statie in masina..fara antene,fire,incarcatoare,etc ..."

OK, sper ca ati inteles ideea.
              Am spicuit putin prin postarile de acolo (http://www.iphoneforum.ro/topic/2349...trafic-rutier/) sa vedeti cam despre ce este vorba.
              Eu aveam aplicatia, am cautat canalul 22 si merge perfect.
              Sunt ceva discutii pe acolo, dar ideea este sa populam spatiul acela cu informatii de trafic utile (aglomeratii, radare, accidente, etc).
              Sper sa va placa ideea si sa va bagati cat mai multi.
              Atentie insa, comunicarea se face online si este pe trafic de net, nu pe gsm!

Aplicatia o gasiti aici (http://zello.com/).

Comment

• Ma poti gasi pe "ZELLO" canal 22 indicativ ..evident ...B150CRV. Se mai poate instala un program WAZE un fel de navigatie unde fiecare - dupa ce si-a creat un cont cu un indicativ - poate "evidentia " din mers locurile cu probleme..police...radar...lucrari la carosabil...accidente...etc..etc.
                ZELLO lucreaza, asa cum spui si tu exclusiv pe conexiune internet...fara e mort. Eu l-am folosit pe 3G de la Orange...merge binisor spre bine...si consuma si putine
                " impulsuri"......
                Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Acu citind si vazand ce si cum... mi se pare extreme de interesant si e o rezolvare extreme de inteligenta... sa vad daca merge pe tableta... bravo, uite d-aia e bine in gashca, afla omu` incredibile chestii...
                  Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                  Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                  Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Activat aplicația. Am făcut şi un grup hondafan
                    Indicativul meu: B80KMR
                    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
                    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Adica ai deschis un canal (channel in aplicatie) hondafan?
                      Sau ti-ai facut doar un grup de contacte ale celor pe care ii stii de pe forum?

Comment

• Channel
                        I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                        My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                        '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                        '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                        '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                        EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                        EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                        EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                        EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                        EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                        EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• @KMR, am vazut si m-am bagat si eu, cu indicativul meu ro861.

Nu stiu cati au primit mail de la Razvan de la Asko, dar eu i-am dat curs si am fost azi la Portile deschise de la Asko.
                          M-am dus mai ales sa vad minunatia aceea de Civic cu motorul de 1.5, motor pe care zic ei ca il vor pune si pe varianta 4x2 de CV-R.
                          Exemplarul de test, subtire la dotari, era varianta de baza. Sincer nu o recomand.
                          Ar mai fi varianta sport, cu jante pe 17', camera mers inapoi, bluetooth si altele cu care eu m-am obisnuit la a mea si n-as mai pute fara.
                          Dar sa va spun pe scurt cateva impresii:
                          Masina este foarte asezata, stabila si silentioasa (la 160 km/h, poti vorbi cu cineva din masina si in soapta si te auzi perfect). Practic nu stii ca e diesel.
                          Doar cand o calci, are reprize formidabile, din cauza cuplului foarte bun. Te cam lipeste pe scaun daca te dai la ea. Adevarat este ca eram in masina doua persoane fara niciun bagaj.
                          Directie precisa, frane foarte sigure.
                          Pozitia la volan confortabila, relaxata si bordul organizat bine.
                          Pare a fi o masina foarte buna de oras, dar nici la drum lung nu te rusinezi cu ea.
                          Pretul insa te cam descurajeaza, e cam spre premium.
                          Iar finantarea (leasing) pe persoana fizica e inabordabila.
                          Cam atat despre noul Civic 1.6 diesel.
                          Acum ca am ajuns pe la Asko, am schimbat si rotile de vara, lasandu-le pe cele de iarna la hotel (tot 124 lei, 6+1 luni) si mi-am schimbat si proiectorul spart din stanga. Si, apropo, vedeti oferta cu revizia gratuita din aprilie-mai, ca merita sa vedeti cum stati cu diverse probleme la iesirea din iarna.

Comment

• e verificare, nu revizie
                            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Da, verificare. Uite alaturat textul original:

"...Asko International – dealerul dumneavostra Honda vine in intampinarea nevoilor dumneavostra cu noi oferte pentru sezonul de primavara
                              · Verificare gratuita a autovehiculului dumneavostra in perioada 01 – 30 Aprilie 2013. Aceasta contine un numar de 35 de teste, conform fisierului atasat.

· Pentru orice reparatie ce se va efectua in urma verificarilor veti beneficia de un discount de 15 % din valoarea acesteia in perioada 01 Aprilie 2013 – 30 Iunie 2013.

· Avand in vedere ca sezonul rece a trecut, in perioada 01 – 30 Aprilie 2013, va propunem pretul promotional de 150 lei (TVA inclus) pentru schimbul de anvelope, inclusiv echilibrat roti. Pentru clientii care detin roti de vara complete va propunem pretul de 70 lei (TVA inclus) pentru echilibrat.

· De asemenea, pentru rotile de iarna va propunem stocarea acestora in spatii special amenajate in Hotelul de Anvelope la pretul de 124 lei (TVA inclus). Anvelopele vor fi stocate in spatiu inchis ceea ce va conduce la prelungirea duratei de viata a acestora. Tot odata veti salva spatiu de stocare in casa si veti scapa de discomfortul de a le tranporta..."

Comment

• Originally posted by KMR View Post
                                Channel
                                Deja au inceput sa apara pe acest "Channel" diversi indivizi care dupa limbaj nu au legatura - sper - cu "structurile" HONDAFAN. Având drept de moderator informez pe cei care vor sa se inscrie, că eu, personal nu voi da ok decât celor care vor folosi nick-ul din forum si implicit îmi vor furniza si alte date de identificare accesibile numai membrilor HF logați.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
                                FLORIN CRISTEA
                                Senior Member
                                Last edited by FLORIN CRISTEA; 10-04-13, 07:07.
                                Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

Working...
                                X