RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da nu-l "critic" frate dar este o masina care are 80 de mii de km si ma surprinde prin multe chestii...adica s-au dus cam repede ...chederele...pielea de pe scaun sofer...acum am vazut ca si pielea de pe volan s-a cam dus in anumite zone...bate pe dreapta mai rau ca niciodata...da'o in masa' de masina. E buna merge nimic de zis..da cand inchid usa din spate de la portbagaj ... imi da drept in tample. Motorul este de senzatie....in rest pe o scara de la 1-10...7.
    Audi 100 CD avea 180 de mii si usile se inchideau frumos fara sa zici ca dai cu usa de la debara..era din 1982..deci despre ce vorbim aici...???..asta are 7 ani si are niste zgomote de zici ca are 100. N'am mai cautat-o in portbagaj sub capac ...in locasul de roata de rezerva sa vedem cum stam cu nivelul apelor.
    Ale voastre or fi altfel...mai noi evident..alta conceptie constructiva...dar CRV II cel putin asta care il am eu...masina in sine...cred ca a avut probleme de la nastere.
    Nu mai discutam..sunt doua modele complect diferite. Daca lasau motorul asa cum il am eu pe masinile CRV III benzina...era super.
    Baga-te la intalnire si propune si o data daca totul depinde de asta...
    Si zic sa plecam de la Radu din sufragerie ca daca se supara..nu e bine....Pa...
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• O serenada la CR V nu mai face nimeni...?
      O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Maine ii fac un refresh de 60k la Asko.
        Sa vedeti ce mail mi-a trimis Razvan, poate mai este cineva interesat:

"...Stimate client,

Tinem sa va multumim pentru buna colaborare avuta de-a lungul timpului.

Asko International - dealerul dumneavostra Honda, pentru a va rasplati fidelitatea va propune pentru perioada 12 Februarie 2013 – 10 Martie 2013, pachete de revizii la preturi promotianale (discount mediu 25%), si anume:
        - Accord 2.0&2.4: 600 Lei

- Accord 2.2: 830 Lei

- CR-V 2.0: 600 Lei

- CR-V 2.2: 860 Lei

- Civic 4D 1.8: 540 Lei

- Civic 5D 1.4&1.8: 540 Lei

- Civic 5D 2.2: 850 Lei

- Jazz 1.2&1.4 2003 – 2008: 560 Lei

- Jazz 1.2&1.4 2009 – 2013: 490 Lei

In pretul reviziei sunt incluse toate operatiile de mentenanta conform manualelor de intretinere si reparatie ale producatorului.

Preturile contin TVA...."

Comment

• Vezi ....tie ti l-a trimis numai pe asta...eu il am si pe asta si pe ala despre geamuri.....MOCCA...totul....:-)))

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
          Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Florine, Florine, unde ai pomenit tu ceva mocca?
            Totul se plateste, mai devreme sau mai tarziu, sa fii sigur!

Comment

• Daca nu cumva s-a platit deja...în avans...s-au vazut cazuri..:-)

Comment

• Les jeux sont faits! Rien ne va plus!
                Am scapat usor, zic eu, in plus fata de revizia standard cu doar niste bucsi la barele stabilizatoare fata/spate (275 lei - piese si manopera) si uleiul la cutia de viteze (281 lei - uleiul si manopera).
                Urmeaza la 70K : schimbat discuri si placute fata/spate si uleiul la diferential.
                Tare, nu?

Comment

• Mai fratilor la 70k discurile fata spate...??? nu-i i cam repede ???.
                  Tot vad ca la 70-80 de mii ...schimbat discurile de frână...nu mi se pare ok.

Comment

• La AT se consuma mai repede din cauza principiului functional al cutiei automate.

Sent from my htox
                    "Ethics. That's always so inconvenient."
                    Cal Lightman

Comment

• Originally posted by Turkish View Post
                      La AT se consuma mai repede din cauza principiului functional al cutiei automate.

Sent from my htox
                      E asa cum zici tu. Dar Radu Petria are un CRV ..MT benzina si totusi la 60 mii sau cati are el ...70 mii km i-au spus ca trebuie sa schimbe discurile f+s..
                      Pe de alta parte eu am avut un Audi 100 CD/83 masina avea aproape 2 tone ..AT ...am schimbat discurile frana f&s la 130 de mii km.
                      Asa o fi la CRV...

Comment

• CR-V-urile e mai sensibile ! Ce stie unii ?! O precizare...am pus discuri ATE, pe fata, acu' 6-7000, parca le-am pus ieri..asa voi face si pe spate plus placute...alea japoneze chiar sunt prea sensibile !
                        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                          Mai fratilor la 70k discurile fata spate...??? nu-i i cam repede ???.
                          Tot vad ca la 70-80 de mii ...schimbat discurile de frână...nu mi se pare ok.

Asa au zis, dar cred ca e doar o presupunere.
                          Oricum, eu fac multi km in afara, asa ca nu prea cred ca la 70k sa schimb discurile, poate doar placutele.
                          Sigur insa ma voi duce sa schimb uleiul la diferential si voi vedea si care este situatia la frane.

Comment

• Atentie: suportii de ski imi manaca putin peste o jumatate de litru de combustibil la suta de km parcursi (ma asteptam...). Si suiera tare intre 70-90 km/h si moderat peste 90 (peste 120 km/h nu se mai aud).

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
                              Atentie: suportii de ski imi manaca putin peste o jumatate de litru de combustibil la suta de km parcursi (ma asteptam...). Si suiera tare intre 70-90 km/h si moderat peste 90 (peste 120 km/h nu se mai aud).
                              120....????...curios...!!!!...cu mașină ...????

Comment

• da da subscriu

Originally posted by ro861 View Post
                                Atentie: suportii de ski imi manaca putin peste o jumatate de litru de combustibil la suta de km parcursi (ma asteptam...). Si suiera tare intre 70-90 km/h si moderat peste 90 (peste 120 km/h nu se mai aud).

Comment

Working...
                                X