RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zilele astea din urma m-am tot luptat cu ceata, in special seara in drum spre casa. Nu stiu ce ma faceam daca nu rezolvam cu proiectoarele.
    De fiecare data cand am avut de-a face cu fenomenul acesta, m-am felicitat pentru achizitia xenoanelor!
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Da daca aveati becuri galbene nu era mai bine?
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• Originally posted by Den1GRator View Post
        Da daca aveati becuri galbene nu era mai bine?
        Te vad....o cauti Adiță....:-)

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
        Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Ehh, mai glumim, ne mai descretim fruntile
          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• A new frontier :58000 km, adica 30000 de cand ma cunosc cu masina asta.
            Click image for larger version

Name:	58k.jpg
Views:	1
Size:	51.6 KB
ID:	714379

Comment

• Asta da prietena...veneam ieri seara pe A3 dupa multa zapada si drumuri inghetate prin Buzau, nevasta-mea facea lectiile la franceza, fiu-meu nota, cockerul facea nani, am pus o muzica relaxanta pe card, atmosfera de living...si de avion, eram singurul care chiar avea treaba....e o masina deosebita....oare doar masina...sau altceva si nu ne-am prins noi ?!
              Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
              "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
              "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Sau, aceasta masina este doar prelungirea fizica a unei filozofii de viata... (profund, nu?)

Comment

• M-ai "rupt", nu m-asteptam, m-ai luat prin surprindere...esti exhaustiv si exortativ !!!...ma bucur ca ne cunoastem !
                  "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                  "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
                    Asta da prietena...veneam ieri seara pe A3 dupa multa zapada si drumuri inghetate prin Buzau, nevasta-mea facea lectiile la franceza, fiu-meu nota, cockerul facea nani, am pus o muzica relaxanta pe card, atmosfera de living...si de avion, eram singurul care chiar avea treaba....e o masina deosebita....oare doar masina...sau altceva si nu ne-am prins noi ?!
                    Ce tare... mai lipseste putin si o sa scriem in versuri, in genul " Seara pe deal buciumul suna cu jale si Honda ma duce agale" sau

" A fost odata ca-n povesti,
                    A fost ca niciodata,
                    Din rude mari imparatesti,
                    O prea frumoasa Honda".

Si colegu`cu xenoanele zice:

"Trecu o zi, trecura trei
                    Si iarasi, noaptea, vine
                    Honda deasupra soselei
                    Cu razele-i senine".
                    Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                    Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                    Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Din 2006....
                      Pana mai incoace
                      Uleiu' ii place
                      Chederu' scrasneste
                      Bordu' scartaieste
                      Ambreiaj toceste
                      Benzina haleste
                      Honda se numeste...

....
                      Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Benzina haleste
                        Florin o cinsteste
                        Dar tot CRV iubeste!

Ia mai manati mai flacai!
                        "Singurul lucru necesar pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic" - Edmund Burke

Comment

• Originally posted by stmihCRV View Post
                          Benzina haleste
                          Florin o cinsteste
                          Dar tot CRV iubeste!

Ia mai manati mai flacai!
                          .....s-au strambat vremurile...altfel o schimbam de mult....n'apuca 60 de mii la mine. Acum nu am ce sa fac tre' sa am grija de ea...da nici sa-i fac versuri...sau sa ma vad ca Vali la mansa unui Eurofighter...http://www.youtube.com/watch?v=tkP2dfjjgCg

Comment

• Sa ma vezi, Florinelu', cand mi-oi lua urmatorul CR-V, n-o sa am timp si loc sa laud jucaria cat as vrea, te dai "lebada", da' esti indragostit "lulea" de CR-V !

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
                              Sa ma vezi, Florinelu', cand mi-oi lua urmatorul CR-V, n-o sa am timp si loc sa laud jucaria cat as vrea, te dai "lebada", da' esti indragostit "lulea" de CR-V !
                              Iti doresc din tot sufletul sa-ti iei chiar esti "bolnav...indragostit lulea" dupa masina HONDA CRV...spre deosebire de mine care nu am nici un fel de sentiment de genul asta vis avis de masina mea.
                              Merge bine...fuge...arata bine...e sigura...nu m-a lasat in drum si cam atat. Toate masinile pe care le-am avut le-am tratat cu atentie si grija...fiind vorba de viata mea.... a celor din masina.... si a celor de pe strada.
                              La ora asta sincer as dori sa o schimb are deja 80 de mii si cam cere bani, bani pe care nu-i am. Daca nu era copilul care-si face scoala unde si-o face..si costa cat costa ....aveam alta masina de mult. Asta a cam inceput sa droncane...nu mai este ce a fost. O aduc pe linia de plutire dar asa usor...step by step...mai am nevoie de ea. Cred ca am sa caut alt service pentru eventualele inlocuiri de piese...ASKO este cam scump la manopera...ramane de baza pentru eventuale probleme la motor. La articulatii vopsitorie si alte d'astea se pricep si altii...si poate chiar mai bine.
                              Asta este...deschid FEBRUARIE....

Comment

• Florinelu', sa consideram ca suntem la Radu in living si stam la barfa ! Pe CR-V I l-am vazut in trafic si arata superb, pe Valea Buzaului m-am chinuit ceva sa-l depasesc pe un ambitios, nu l-am inteles, dar nu mai conteaza...cu CR-V II am facut cunostinta datorita tie si lui Dan, jos palaria, in momentele respective...tu il critici, dar eu am amintiri frumoase de la drumul cu el...pe CR-V III l-am cunoscut acu' niste ani, nu l-am menajat deloc si nu m-a dezamagit nicio secunda, am mai spus-o, la mine e a zecea jucarie, de la Fiat-ul caruia ii cadea farul cand franam, am ajuns la o masina care nu vrea decat benzina, ulei, filtre si parfum, poate sunt si norocos. Trebuie sa precizez ca n-am uitat de unde am plecat. Daca Dumnezeu va considera ca merit...ii voi oferi Zambiloiul lui fiu-meu si voi lua CR-V-ul contemporan cu generozitatea portofelului meu pt sufletul meu (CR-V IV, V, VI Dumnezeu stie) , insa trebuie sa-mi vad copilul la liceu si apoi in facultate, trebuie sa repar garduri pe la taranoaia, trebuie sa fiu sanatos...etc...vazand si facand...concluzionand...voi conduce un CR-V pana voi pleca din lumea asta, daca baiatul meu va dori un Mercedes sau altceva e problema lui, un CR-V va avea sigur...totusi nu cred ca-i va trebui altceva.
                                PS: in februarie sunt in plutonul 1 din linia intai, depinde de data !
                                WillyCR-VFAN
                                Senior Member
                                Last edited by WillyCR-VFAN; 01-02-13, 19:03.

Comment

Working...
                                X