RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai sa va prezint cu ce lumini defilez in 2013:

Click image for larger version

Name:	pozitii + FS + DRL.jpg
Views:	1
Size:	50.8 KB
ID:	714266Click image for larger version

Name:	pozitii + DRL.jpg
Size:	62.1 KB
ID:	714265Click image for larger version

Name:	pozitii + FS + FL + P + DRL.jpg
Size:	54.9 KB
ID:	714267Click image for larger version

Name:	pozitii + FS + P + DRL.jpg
Size:	44.8 KB
ID:	714268Click image for larger version

Name:	pozitii + P + DRL.jpg
Size:	68.9 KB
ID:	714269

Pozitii : led alb
    FS (faza scurta) : xenon
    FL (faza lunga) : halogen alb
    P (proiectoare) : led alb
    DRL (Daytime Running Light) : led alb - permanente
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Interesant proiector led...ai facut ceva adaptari sau plug and play...??? daca ar fi fara modificari ma intereseaza sa-i pun si eu..si chiar ii pun dar ....evident galbene daca exista ,daca nu le las asa cum sunt. M-au intrebat f multi de unde am luat becurile galbene.....:-) .

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
      Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Proiectorul led este de fapt un bec led in proiectorul masinii.
        Toate schimbarile si adaptarile le-am facut la "KIT XENON".
        Galbene? Hm...
        http://www.kitxenon.ro/

Comment

• L-am gasit pt masina mea...HB4 de 420 sau 600 lumeni. Dupa poza si felul cum arata becul nu tre' sa modific nimic. Problema este "coloarea"...astea sunt albe....

Ma mai interesez. Bine ca este plug&play.
          M-am interesat 300 lei setul la cei la care ai fost tu. Am sa fac un drum pana acolo sa vedem de care au 600 sau 420.....exista in stoc...dar...caci exista un dar...nu au galbene. Esti multumit de lumina pe care o dau astea albe...??? De cati lumeni sunt..?!?

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
          FLORIN CRISTEA
          Senior Member
          Last edited by FLORIN CRISTEA; 10-01-13, 12:12.
          Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Sunt foarte multumit de proiectoare, asa albe cum le-am pus. Si am prins niste dimineti geroase cu ceata in decembrie... Brrrr!
            Inainte aveam degeaba proiectoarele.
            Sincer, mi-ar place sa incerc un set de gabene, sa vad diferenta, dar pe ceata, ca asa pe timp clar nu este relevant.
            Nu am retinut despre becuri decat ca sunt Philips.

Comment

• Mai baga niste leduri de-a lungul bull-bar-ului, sus, deasupra parbrizului si pe laterale , pe aripi, culori diferite...cred ca ar arata mai frumos....stii ca mi-esti simpatic !
              Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
              "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
              "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Cred ca si asa ceva ar merge super: http://www.aliexpress.com/item/Free-...625877327.html
                Desi daca stau sa ma gandesc si asa ceva ar fi chiar total: http://www.aliexpress.com/store/prod...513136461.html
                Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
                  Mai baga niste leduri de-a lungul bull-bar-ului, sus, deasupra parbrizului si pe laterale , pe aripi, culori diferite...cred ca ar arata mai frumos....stii ca mi-esti simpatic !
                  Promit ca imi pun, cand vi sa te vizitez la tine la tara! Sa zica oamenii ca te viziteaza nasu'!

Comment

• Originally posted by cerevelu View Post
                    Cred ca si asa ceva ar merge super: http://www.aliexpress.com/item/Free-...625877327.html
                    Desi daca stau sa ma gandesc si asa ceva ar fi chiar total: http://www.aliexpress.com/store/prod...513136461.html
                    Asta da marfa! Imi dechid o taraba in Vitan si fac ravagii...!

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
                      Promit ca imi pun, cand vi sa te vizitez la tine la tara! Sa zica oamenii ca te viziteaza nasu'!
                      Stii ca esti oricand binevenit, sa vezi ce primire fac eu noilor veniti in garnizoana Valea Seaca..intai raport la comandantul vizitatorilor...apoi mocheta rosie, mars prezidential, tuica, nuci si afumatura de Buzau...daca vei ajunge...o sa te simti bine...garantat...n-am primit reprosuri pana acum !!
                      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Hai ca chiar mi-ai facut pofta si sa stii ca ma gandesc serios sa vin.
                        Dar lasa ca vorbim detalii la intalnire.
                        pana atunci, ia de te uita la filmuletul de mai jos. Eu ma innebunesc dupa sculele alea!
                        http://youtube.googleapis.com/v/XwpK...er_embedded%26

Comment

• Tare ! Cu senilele alea as ajunge pe Valea Buzaului in locuri unde acum doar visez sa ajung...m-a rupt si Hummer-ul cu senile...cat o costa o chestie de-asta ?

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
                            Hai sa va prezint cu ce lumini defilez in 2013:
                            P (proiectoare) : led alb
                            O intrebare: inlocuirea becurilor proiectoarelor cu "led-uri albe" se face pur si simplu prin schimbarea unui tip de bec cu altul sau presupune si alte interventii la masina? Creste cumva consumul de curent in urma operatiunii?
                            Multumesc anticipat!

P.S. Imi place cum arata combinatia de lumini!

Comment

• Scuze!
                              Am postat eronat ca proiectoarele sunt cu becuri led, de fapt sunt becuri (absambluri) xenon Philips, montate in proiectoarele standard ale masinii, in locul celor cu halogen (m-am uitat si pe factura de data asta, sa nu mai gresesc).
                              Becuri led am pus doar la pozitii, cu aceeasi ocazie la KITT XENON.
                              Si nu, nu consuma mai mult curent, din cate am inteles de la baietii care le-au montat

Comment

• Asa da ....ma miram de unde lumina aia la proiectoare....florin21 mi-a explicat ce cum si ce fel sta treaba cu becurile LED....xenon e altceva.

Comment

Working...
                                X