RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
    ..m-ai dat gata....m-ai omorat de tot...bine ca nu le-am pus roz cine stie ce mai insemna.....
    Las-o asa Florinele, ca e o scumpa, si e a ta!
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
      Bai, frate, numai imparati, regi, noi, ceilalti, "sclavii" de dincolo de poarta palatului, pe unde ne mai plimbam cu "carutele"?...Florinelu', ia pune-le roz sa vedem reactiile !
      Vali, tu sa taci, ca acolo la tara la tine se poarta felinare la coviltire...!

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
        Las-o asa Florinele, ca e o scumpa, si e a ta!
        Scumpa al'draq....stai sa vezi la anu..tre' sa schimb bucsile bascula fata alea mari...si revizia la 80...si RCA....scumpa rau.....

Scuze....... Buna Dimineata..ca te vaz on line.....
        Voiam sa vin de revelion la amicii mei de acolo ..dar am inteles ca le cam cade curentul...cica si zilele trecute au patit-o.....
        S-a mai intamplat de un revelion....de umblam cu lopetile cu jar din centrala sa o golim....
        Cred ca ma abtin....mai bine stau acasa...
        FLORIN CRISTEA
        Senior Member
        Last edited by FLORIN CRISTEA; 29-12-12, 07:25.
        Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Am fost online de dimineata, apoi am facut o tura pana la Valcea la soacra-mea si acum am picat.
          Cu curentul, eu nu prea am avut probleme si oricum nu recent.
          Dar din cate stiu eu, prietenii tai sunt pe alt circuit decat mine. Adica stiu sigur ca atunci cand era picat la ei la mine mergea sau invers. Acum vreo doi ani cand a fost ploaia aceea cu chiciura si am stat si eu si ei doua zile fara curent, eu mi-am luat generator, caci fara curent nu am nici lumina, nici apa si nici caldura. Asa ca acum eu mi-am luat masuri de siguranta.
          Dar sincer, ultimele trei revelioane aici le-am facut si nu am avut nicio problema. Nu stiu insa daca acolo la ei au fost sau nu.

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
            Vali, tu sa taci, ca acolo la tara la tine se poarta felinare la coviltire...!
            Partial ai dreptate, dar daca vezi ce vile si "jeep"-uri sunt prin zona.....!!! mai vorbim...La Multi Ani !
            Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
            "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
            "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
              Partial ai dreptate, dar daca vezi ce vile si "jeep"-uri sunt prin zona.....!!! mai vorbim...La Multi Ani !
              Aroganta maxima.....vile...jeep-uri...
              Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Tuturor forumistilor sau doar posesori pasionati,
                La multi ani Honda!
                La multi ani prieteni!
                2013 a venit ca sa ne bucuram in continuare de jucariile noastre!

Comment

• La Multi Ani . Tin sa va anunt ca a inceput sezonul 2 episodul 1 "Intalniri HONDA CRV"...evident pentru ianuarie.

Comment

• La multi ani! In ce data si la ce ora se transmite? E in direct?
                    '12 Honda CR-V Executive 2.0 A/T, Gri
                    Ex: '05 Nissan Micra 1.4 benzina, '01 Ford Focus 1.6 A/T, '84 VW Passat, '84 Dacia 1310

Comment

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                      La Multi Ani . Tin sa va anunt ca a inceput sezonul 2 episodul 1 "Intalniri HONDA CRV"...evident pentru ianuarie.
                      Sezonul 3, episodul 1 !!!
                      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• La multi ani, calatorii superbe si roti rotunde si un an fenomenal!
                        Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                        Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                        Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• du-te la doctor...la DOC...si te rezolva...garantez eu...
                          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/
                          http://www.hotelcehov.ro/

Comment

• Originally posted by ryloy View Post
                            du-te la doctor...la DOC...si te rezolva...garantez eu...
                            Ce rezolva Alex....Doc....???

Comment

• Pe el l-am rezolvat. S-a lasat de fumat.
                              Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                              Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                              ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• [QUOTE=Doc;464346]Pe el l-am rezolvat. S-a lasat de fumat. [/QUOTE/]
                                Îți e dator vandut daca e asa...treaba buna.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk

Comment

Working...
                                X