RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorry ...eu de astea vorbeam....Click image for larger version

Name:	398887.jpg
Views:	1
Size:	25.7 KB
ID:	714073

Si ale tale sunt faine..sa le stapanaesti sanatos.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
    FLORIN CRISTEA
    Senior Member
    Last edited by FLORIN CRISTEA; 14-12-12, 06:37.
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
      1.La asa masini asa accesorii...nu vrei sa stii cat e un set cum are ro861. Lui chiar s-ar putea sa-i trebuiasca. E tare destept setul m-am uitat si eu la ele , dar una ca nu am nevoie si doi sar din buget. Daca se duce la ski sigur are nevoie de ele cat e CRV de 4x4 ...nu e ISUZU....:-)
      2. Ai zis ca vii mâine sau nu am inteles eu bine..??

Ma gandesc ca sunt scumpe, dar sunt sigur ca fac si treaba dupa cum arata.
      Nu reusesc sa vin, atata m-am lungit cu rotile de iarna, stau cu masina in parcare de 2 saptamani, numai pe sf sapt viitoare cred ca termin cu rotile.
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• Avand in vedere diversitatea activitatilor fiecaruia dintre noi in aceasta perioada, va fac cunoscut, asa orientativ,

Programul sarbatorilor sfarsitului lumii:

- 19 decembrie 2012 – inceputul sfarsitului lumii
        - 20 decembrie 2012 – ajunul sfarsitului lumii
        - 21 decembrie 2012 – sarbatorirea oficiala a sfarsitului lumii
        - 22 decembrie 2012 – sfarsitul sfarsitului lumii

- 23 decembrie 2012 – Mahmureala de dupa sfarsitul lumii
        ...
        - 3 ianuarie 2013 – Inceputul sfarsitului lumii pe stil vechi

Comitetul de organizare
        O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Tare aia cu ..pe stil vechi !
          Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• ...continuare la sfarsitul lumi:
            Ne cerem scuze,
            Din motive de proasta organizare, in Romania sfarsitul lumii se amana la o data care va fi comunicata ulterior.
            Comitetul de organizare.

Comment

• Asa ceva ar merge prin zapezile alea mari:
              http://m.wowbiz.ro/article/33128

Comment

• Sfarsitul lumii, continuare:

Sfârsitul Lumii a ajuns si în România.
                A privit în stânga, a privit în dreapta, apoi si-a zis:
                - Mi se pare că am fost deja pe aici!
                Si a plecat mai departe….

Comment

• Sfarsitul lumii a venit in Romanica, dar te-a vazut pe tine ca faceai misto de el, apoi pe Florinelu' cum deschidea o sticla de roze, apoi pe mine cu "pocnitoarea" aia de telefon pe care Florinelu' l-a pus invers la ureche.... si-a fugit, a zis ca nu se afiseaza cu noi, are si el o reputatie !!
                  "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                  "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Tuturor hondarilor si in special prietenilor cerevisti, oriunde va veti afla,
                    Sarbatori fericite si La multi ani!

Comment

• Click image for larger version

Name:	IMG_0651.jpg
Size:	43.3 KB
ID:	714214Click image for larger version

Name:	IMG_0650.jpg
Size:	42.1 KB
ID:	714213
                      H ready for axn:

Comment

• La Multi Ani comandante..sanatate maxima si numai bine. Un singur lucru ...n'ai becuri galbene pentru ceata...si asta face diferenta fata de "acea honda"...,..:-))

Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Sire, dar nu imi permit....! Galbenul (or, en francais) e un semn al regalitatii!

Comment

• ..m-ai dat gata....m-ai omorat de tot...bine ca nu le-am pus roz cine stie ce mai insemna.....

Comment

• Bai, frate, numai imparati, regi, noi, ceilalti, "sclavii" de dincolo de poarta palatului, pe unde ne mai plimbam cu "carutele"?...Florinelu', ia pune-le roz sa vedem reactiile !

Comment

• Mai nene..ce te bagi in dicutii legate de semne si culori cu semnificatii deosebite.... pe care tu la taranoaia nu ai sa le vezi niciodata....
                                Esti bine...nu ai inghetat...??? Tuica ..??Muraturi..???Afumatura este...????
                                FLORIN CRISTEA
                                Senior Member
                                Last edited by FLORIN CRISTEA; 28-12-12, 21:47.

Comment

Working...
                                X