RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.tyrehotel.ro/index.php uite aici le am depozitate.
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Pare ok locatia.
      Pentru mine este cam peste mana in partea asta a orasului de care nu ma leaga nimic.
      O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
        Pare ok locatia.
        Pentru mine este cam peste mana in partea asta a orasului de care nu ma leaga nimic.
        Clar pt dvs este peste mana....eu fac 10 minute pe jos....24,5 secunde cu mașina CRV.....:-))))))..,,

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
        Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Acum caut o locatie si pentru rotile de la Megane. inca nu le-am schimbat, dar intr-o saptamana - 10 zile maximum trebuie sa il "operez" si pe el, ca nu se stie cu vremea asta... Si poate e nevoie de o masina la schimb, de rezerva!
          In alta ordine de idei, spuneam ca am schimbat rotile de iarna, adica acele Yokohama 225/65 R17 pe care le-am le-am luat in primavara la oferta de la Asko. Va marturisesc ca sunt incantat de ele pe uscat (am prins si o ploaie, dar usoara). Suple, nu fac nici un zgomot, nici macar la 150-160 km/h. desi profilul este mai "agresiv". Astept sa le vad si pe zapada.

Comment

• In sfarsit, am terminat pregatirile de iarna, iar acum astept sa vad primii fulgi de nea (chiar si la televizor, ca poate ma duc dupa ei)!
            Revizie (stergatoare, dezaburire, aeroterma, incalzire scaune, articulatii, scurgeri neprevazute), roti de iarna, bare transversale si suport de ski ( ultima achizitie).
            Pentru ca IARNA NU-I CA VARA, nu-asa?

Comment

• ma intereseaza si pe mine barele transversale si suport ski de unde ai achizitionat.

Originally posted by ro861 View Post
              In sfarsit, am terminat pregatirile de iarna, iar acum astept sa vad primii fulgi de nea (chiar si la televizor, ca poate ma duc dupa ei)!
              Revizie (stergatoare, dezaburire, aeroterma, incalzire scaune, articulatii, scurgeri neprevazute), roti de iarna, bare transversale si suport de ski ( ultima achizitie).
              Pentru ca IARNA NU-I CA VARA, nu-asa?

Comment

• de la Asko, cu comanda, a durat o saptamana sa le aduca. dae sunt categoric de calitate.

Comment

• Te rog sa te uiti cand ai timp si sa-mi spui si mie ce greutate poti sa pui pe ele. Daca poti sa spui si pret...daca nu , nu-i bai. Sunt curios la cat ajung aici fata de cele luate de mine din US.. tot Honda...etc...etc. Sa fii atent la portbagaj daca vrei sa-ti iei. Poate cele cutie ( box) se potrivesc la distanta dintr-e bare. La cel coș Thule pe care l-ai vazut la mine a trebuit sa-l lungesc cu 10 cm ca sa-l pot prinde cum trebuie. De fapt nu distanta e problema, problema este ca barele Honda sunt mai late . Exista si portbagaj Honda cutie dar este mic. Fa-le o poza.

FLORIN CRISTEA
                  Senior Member
                  Last edited by FLORIN CRISTEA; 16-11-12, 08:10.

Comment

• La modelul meu, locurile de prindere pe plafon sunt fixe si destul de apropiate, iar barele au forma de aripa de avion pentru a limita zgomotul la vant. Voi posta si o poza, dar in principiu seamana cu cele de la Thule care costau 150 euro fata TVA.
                    Astea au costat 200 euro fara TVA, dar suportii imi par mai solizi si cred ca tin barele mai aproape de caroserie. Una peste alta, zic eu, astea pe care le-am luat imi plac mai mult si mi se pare ca se integreaza mai bine in design-ul caroseriei.
                    O sa ma uit si pe prospect, n-am avut timp pana acum, apoi revin cu poze si cu informatii.

Comment

• Cam asa arata barele pe masina.

Click image for larger version

Name:	IMG_0618.jpg
Views:	1
Size:	97.6 KB
ID:	713894Click image for larger version

Name:	IMG_0619.jpg
Size:	98.0 KB
ID:	713895Click image for larger version

Name:	IMG_0620.jpg
Size:	65.2 KB
ID:	713896Click image for larger version

Name:	IMG_0617.jpg
Size:	64.3 KB
ID:	713893Click image for larger version

Name:	IMG_0616.jpg
Size:	67.1 KB
ID:	713892

Iar greutatea admisa, asa cum scrie chiar pe bare este de 75 kg

Comment

• Frumos ...sa le stapanesti sanatos. Ale mele duc tot 75 ...dar lbs....:-))))....34 kg...
                        Oricum sunt 2 masini diferite chiar daca le zice CRV la amāndoua. Probabil ca sistemul de prindere este la fel , in 3 suruburi pe fiecare cap bara. Eu am 200 USD cu tot cu transport. Vezi ca banda de cauciuc de pe mijlocul barelor se poate scoate si se poate monta portbagaje THULE cos din gama XPLORER ..... poti sa ma crezi doctor sint in portbagaje.... 1 an am studiat pana sa-mi iau. Oricum ai facut o treaba f buna. Pe barele aste mai poți pune un thule NOMAD....se prinde de bare pur si simplu cu niste chingi si sta pe plafonul masinii. Eu il am se este formidabil...il folosesc si cu portbagaj si fara, insa trebuie bine fixat cu 2 chingi de bare.

FLORIN CRISTEA
                        Senior Member
                        Last edited by FLORIN CRISTEA; 16-11-12, 16:23.

Comment

• Am aceleasi bare originale luat la promotie (1000 RON cu tot cu montaj) ca ro861. Ma intereseaza un suport de schiuri sa se potriveasca care stiti si ce recomandati...
                          '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl

NU mai folositi luminile de ceata atunci cand nu trebuie!

Comment

• Am luat eu si suportul de ski, tot de la Asko, care se pune pe bare, dupa ce scoti banda de cauciuc de deasupra. Inca nu le-am folosit, sunt inca in cutie. 479 lei fara TVA

Comment

• Tuturor care poarta numele sf. Andrei, un sincer "La multi ani!"

Comment

• Si concurenta se misca...
                                http://www.toyota.ro/cars/new_cars/rav4/index.tmex
                                Nu sunt mari modificari, dar parca pretul e mai jos decat la CR-V

Comment

Working...
                                X