ARIGO: '07 Honda CR-V 2.2 i-CDTI Elegance, Silver
Collapse
X
-
Multumesc mult! O sa incerc sa ajung la garaj, asta pentru ca am o masina mai veche in fata garajului pe care nu am putut cu nici un chip sa o urnesc din loc, dar maine strang o echipa de oameni muncitori si intr-un fel sau altul o sa pun cerevelu in garaj
Leave a comment:
-
Mergeti la un mall cu garaj mai cald, vedeti un film, si la intoarcere, va fi OK. Eu asa am facut.
Leave a comment:
-
Sa nu fi ars motorasul !! Ai trei variante-dop de gheata, siguranta sau motoras, doar la caldura vei afla...la ce temperaturi sunt afara.....sa speram ca e doar un dop de gheata !!
Leave a comment:
-
nu e neaparat problema. am patit si eu si era doar solutia inghetata.
ce e de facut:
- tinut in loc cald (garaj) o zi-doua
sau
- spalata cu jet cu presiune ridcata cu apa calda la o spalatorie inchisa si insistat in zona duzelor.
Leave a comment:
-
Am o problema, in sensul ca fostul proprietar nu a pus in vasul pentru stergatoare lichid de iarna, asadar lichidul a inghetat, am incercat sa fortez putin pompa sa vad daca vine apa, asta dupa ce am pus lichid de iarna, la inceput se auzea motorasul de la pompa iar acum nu se mai aude de loc, ma gandesc in cel mai fericit caz ca s-a ars siguranta, am cautat in manualul de utilizare si nu am gasit unde este amplasata siguranta pt. pompa.
Daca stie cineva cum pot rezolva aceasta problema il rog sa ma ajute.
Multumesc!
Leave a comment:
-
Sa vezi cand se intalnesc cativa CR-V-isti la un sprit si o pastrama, aia comunitate, recomand sincer, vad ca esti bucurestean, o sa-ti amintesti mereu cu placere de intalnirile astea, singura conditie e sa participi !!
Leave a comment:
-
Multumesc,
Aici este o comunitate cum rar intalnesti
PROMPTITUDINE DECENTA si nu in ultimul rand IMPARTIALIATATE
Avem cu ce sa ne mandrim: masini bune si oameni de valoare
Leave a comment:
-
Felicitari pentru noua achizitie si sa o stapanaesti cat mai intacta!
Leave a comment:
-
Originally posted by Arigo View PostIntradevar, sunt in club de mult pentru ca in 2008 am vrut sa-mi iau Accord, dar prioritate a avut casa asa ca banii s-au dus acolo si altii in schimb nu prea au mai venit.
Zi de zi am urmarit ce se mai scrie pe forum si am asteptat cu nerabdare ziua de azi.
Leave a comment:
-
Sa-l stapanesti pe Cerevica sanatos si fara probleme! Daca ii schimbi ce trebuie si cand trebuie sunt convins ca iti va aduce numai satisfactii.
Leave a comment:
-
Intradevar, sunt in club de mult pentru ca in 2008 am vrut sa-mi iau Accord, dar prioritate a avut casa asa ca banii s-au dus acolo si altii in schimb nu prea au mai venit.
Zi de zi am urmarit ce se mai scrie pe forum si am asteptat cu nerabdare ziua de azi.
Leave a comment:
-
Originally posted by Arigo View PostMa bucur cand spui ca te-ai descurcat cu all seasons
Leave a comment:
-
Esti in club de mult, bine-ai venit in"aripa" CR-V, s-o stapanesti sanatos, o sa vezi in timp ce alegere buna ai facut (singura conditie e sa-i dai ce-i trebuie, restul face ea.... tot ce-i ceri,... dar nu-i cere imposibilul !). Ticker, bafta la CR-V ! Iti reamintesc ca la busuioaca si pastrama mergem fara masini !
Leave a comment:
Leave a comment: