MARIUS NT: '08 Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, Alabaster Silver

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MARIUS NT: '08 Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, Alabaster Silver

    Salut hondisti,
    sunt proaspătul posesor al unei Honda CR-V, A/T,108.000km, varianta exclusive, as vrea sa instalez gpl și aș vrea să știu experientele personale a celor care au instalat pe motorul 2.0L.

    ​​​​Momentan locuiesc īn Italia, anul acesta ne īntoarcem la rădăcini si o sa instalez pe 19.01 o instalație Landi Renzo aici, cost 1300€.
    Mașina am cumpărat-o in ideea de a avea un motor fiabil și taxe scăzute. Am avut īnainte generația precedentă cu motorul 2.2 i-CTDi și era super dar am schimbat-o pt că īncepuse să-mi vibreze caroseria in accelerare, după ce am schimbat planetarele și nu am rezolvat problema ultima soluție era volantă și kit ambreiaj nou.
    Am optat pt benzina și sunt super satisfăcut de progresul tehnic fata de generația precedentă.
    Aștept părerile celor care au instalat GPL pe Honda.
    Va mulțumesc!
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 03-01-21, 08:38.

  • #2
    Buna Marius
    nu am mai intrat de multa vreme pe acest forum pentru ca Honda mea merge perfect. Am instalat GPL din noiembrie 2019 la 32298 km, dupa 3 luni de la achizitie, deoarece fac pe an 10k - 15k km. Am ales BRC la acea vreme si m-a costat 3500 lei. Pana in prezent la un kilom etraj de 122453 nu am avut probleme. Fac reviziile la timp si totul este ok. Cu un plin de gaz merg in jur de 350 km. Nu am acelasi zvac ca pe benzina la depasiri dar nu mai sunt la varsta la care sa ma grabesc, Per total zic ca am amortizat investitia.

    Comment

    Working...
    X