yobit.net yobit.net hitbtc digifinex fal baktır
SONYDAN: '07 Honda CR-V 2,2 i-CTDI echipare?, Nighthawk Black Pearl - Hondafan

SONYDAN: '07 Honda CR-V 2,2 i-CTDI echipare?, Nighthawk Black Pearl

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • SONYDAN: '07 Honda CR-V 2,2 i-CTDI echipare?, Nighthawk Black Pearl

  Am un CR V din 2007 ,motorina 2.2 CDTi,luat din germania de nou.Din primul an,de fapt dupa 4 luni chiar s-a aprins becul de la DPF SI NU S-A MAI STINS.Am fost la Honda si am facut prima regenerare la vreo 5000 de km.De atunci in fiecare an s- a intamplat acelasi lucru.Anul acesta insa am facut deja 6 regenerari fortate la service.

  Mentionez ca am 43000 km si am facut in total cam vreo 9 regenerari fortate.Are cineva vreo idee?In rest nu am ce sa -i reprosez.Are tot ce-ti poti dori de la o masina chiar mai mult.FELICITARI HONDA!!!
  Last edited by ticker; 24-08-10, 00:02.

 • FLORIN CRISTEA
  replied
  AC trebuie pornit chiar daca nu este nevoie o data la 15-16 zile, nu o spun eu o spun altii de meserie. Eu am verificat freon in primavara anul asta, masina e din 2006 si nu s-a umblat acolo, mi-au pus "agregatul" pe masina si i-au dat drumul de si-a facut treaba. Initial nu au setat cantitatea cum trebuie si au bagat mai mult , cand i-am dat drumul compresorul de AC facea ca tractoru' si am inghetat instantaneu in masina. Am verificat cat trebuie am reluat actiunea si a fost ok. E bine sa stiti cat intra in instalatie. Sculele astea noi au setate din fabrica cantitatile pe fiecare autoturism in parte dar e bine sa-i verificati.

  Leave a comment:


 • teodoreanu
  replied
  Chiar daca este o discutie mai veche din umilele mele cunostinte freonul nu pierde in timp din proprietati . Ca dovada la masina mea care are 7 ani nu am schimbat freonul si functioneaza ca in prima zi climatizarea. Nu am citit in manualul de utilizare si cartea tehnica a masinii ca ar trebuii inlocuit freonul la un anumit interval. Singura problema poate fi pierderea freonului pe circuitul instalatiei de racire ce duce la o functionare necorespunzatoare a instalatiei de climatizare. Care la unele autoturisme ca masura de siguranta la scaderea nivelului de freon opresc automat si compresorul pentru a evita arderea acestuia.

  Leave a comment:


 • sonydan
  replied
  Am rezolvat ...era un amarat de releu care dadea comanda la compresor..........20 ron.mai mare daraua decat ocaua.

  Leave a comment:


 • ryloy
  replied
  In acest caz mai sunt 3 variante:
  1. bateria este aproape terminata si tb sa o schimbi.(cel mai probabil)
  2.Freonul si-a pierdut proprietatile si tb completat sau inlocuit.(posibil)
  3. Pierde freon pe undeva pe la niste garnituri.(f putin probabil)

  Parerea mea este sa inlocuiesti bateria deoarece asta este pb. Nu o schimba inaite sa intrebi pe unul cu capu' mare din service si nu inainte sa faci niste masuratori la asta pe care o ai sa vezi cat de terminata e.
  Bafta!

  Leave a comment:


 • sonydan
  replied
  am resetat de 3 ori si a aparut la loc eroarea.alte sfaturi ...a mai patit-o cineva?ms

  Leave a comment:


 • WillyCR-VFAN
  replied
  Discutam azi cu un prieten vechi si mecanic deosebit pe tema asta si nu numai, si el spune la fel, e intuitie, el prefera reparatiile clasice, desi stie ca am ajuns in 2012 !!

  Leave a comment:


 • ryloy
  replied


  Problema cu ledul verde care clipeste intermitent pe butonul de clima DUAL se rezolva prin resetarea calculatorului masinii in service.

  Leave a comment:


 • sonydan
  replied
  Deci ai avut si tu aceiasi problema si ai rezolvat-o prin schimbarea bateriei?

  Leave a comment:


 • ryloy
  replied
  Intre timp am rezolvat-o si am scris la mine...
  http://www.hondafan.ro/forum/showthr...293#post435293

  Nu tb sa schimbi nimic, este doar o eroare de computer care se rezolva prin resetare. Problema este datorata se pare tensiunii din baterie la pornire (ori prea mica, ori prea mare). Problema a aparut la masini cu bateri mai vechi si la temperaturi puternic negative preludiu pentru ce va urma schimbarea bateriei inainte de iarna urmatoare.
  Stima.

  Leave a comment:


 • sonydan
  replied
  Ai fost la vreo reprezentanta Honda sau cine ti-a spus asta?Si din cei 3 a rezolvat cineva problema?Nu as vrea sa schimb freonul degeaba.Multumesc oricum.Da un semn daca l-ai reparat.

  Leave a comment:


 • ryloy
  replied
  la orice atelier din asta de cartier 80-150 ron si te tine 1-2 ani sau la reprezentanta, nu stiu pret dar ar tb sa tina vre-o 3-4 ani.

  Leave a comment:


 • WillyCR-VFAN
  replied
  Originally posted by ryloy View Post
  freonul din instalatie si-a pierdut proprietatile, trebuie inlocuit...suntem vreo 3 in situatia asta...
  Daca esti sigur ca asta-i buba, unde rezolvi problema ?

  Leave a comment:


 • ryloy
  replied
  freonul din instalatie si-a pierdut proprietatile, trebuie inlocuit...suntem vreo 3 in situatia asta...

  Leave a comment:


 • sonydan
  replied
  De vreo doua saptamani s-a aprins ledul de la dual clima si clipeste intermitent.caldura am in masina chiar si clima merge normal dar nu se mai stinge.am fost la reprezentanta ,mi-a pus testerul si nu a gasit nici o eroare .dupa ce i-a dfat un self test sa stins, dar dupa 2 zile s-a aprins la loc .am mai fost inca o data si s-a intamplat acelasi lucru.dupa doua zile s-a aprins la loc .stie cineva din ce cauza se intampla asta ?

  Leave a comment:

Working...
X