WillyCR-VFAN: '08 Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, Nighthawk Black Pearl
Collapse
X
-
Originally posted by WillyCR-VFAN View PostAm īmplinit 12 ani de colaborare și mașina se mișcă la fel ca īntotdeauna, adică exemplar. La ultima revizie, anul trecut, mecanicul mi-a făcut o listă de cumpărături, bielete, bucșăraie, etc și a precizat că anul ăsta ar trebui să le am īn vedere, că bătrānețea e grea și pt o mașină atāt de fiabilă ca CR-V-ul, asta ca să mă bucur de ea īn continuare, ca și pānă acum. Īi dau Eneos Sustina 5W40 de mulți ani, păpa cam un litru pe an, dar de vreo doi ani s-a dus la 1,4, vreo părere ceva? Motorul toarce ca īntotdeauna, nici nu prea se aude și nu există fum sau zgomote ciudate. Pānă una alta, colaborarea continuă, iar achiziția unui nou CR-V Hybrid rămāne īn continuare, īn atenție! Zi bună tuturor!
Leave a comment:
-
Cand aveam Civicul, si eu observasem un consum mai mare de ulei odata cu batranetea. Dar niciodata nu am condus cuminte. Totusi, alta problema nu avea si eram, oricum, mult sub limitele din manual.
Leave a comment:
-
Felicitari pentru frumoasa colaborare!
Ca o parere personala, nu te baza pe vreo calitate/fiabilitate deosebita la noile modele, bineinteles raportat la ceea ce ai acum.
Legat de consumul de ulei, ti-as sugera sa pui in perioada asta, avand in vedere preturile mai scazute, doar carburant premium, care e mai aditivat si conduce la functionarea mai buna a motorului.Nu zic ca asta va rezolva problema, dar cu siguranta ajuta.
Drumuri bune!
Leave a comment:
-
Am īmplinit 12 ani de colaborare și mașina se mișcă la fel ca īntotdeauna, adică exemplar. La ultima revizie, anul trecut, mecanicul mi-a făcut o listă de cumpărături, bielete, bucșăraie, etc și a precizat că anul ăsta ar trebui să le am īn vedere, că bătrānețea e grea și pt o mașină atāt de fiabilă ca CR-V-ul, asta ca să mă bucur de ea īn continuare, ca și pānă acum. Īi dau Eneos Sustina 5W40 de mulți ani, păpa cam un litru pe an, dar de vreo doi ani s-a dus la 1,4, vreo părere ceva? Motorul toarce ca īntotdeauna, nici nu prea se aude și nu există fum sau zgomote ciudate. Pānă una alta, colaborarea continuă, iar achiziția unui nou CR-V Hybrid rămāne īn continuare, īn atenție! Zi bună tuturor!
Leave a comment:
-
Salut! Cam in aceeaČi situaČie cu tine sunt Či eu: anul asta Ć®mplinim 10 ani, 2.0 A/T, momentan 122.000km. Acum se odihneČte, aČteaptÄ pĆ¢nÄ vineri, liniČtitÄ Ć®n parcare, sa vina un senzor de la cutia de viteze. Cheltuiala e de vreo 700 lei, incluzĆ¢nd piesÄ, montaj Či lichid nou de transmisie. Ar mai fi ceva de rezolvat, piesele de autoleveling faruri xenon Či faČÄ Či spate, s-au rupt, Ć®nsÄ le rezolvam Či pe alea. Ćn rest, toate bune! Vine vremea schimbÄrii Či la mine insa va fi cu Civic Sedan cÄci nu mai vreau SUV.
Succes in continuare!
Trimis de pe al meu BLA-L09 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
N-am intrat de mult pe-aici ca nu mai stiam parola... multumesc Udo!
In curand implineste 11 anisori, anul trecut am decartat vreo 8000 de lei pt AC, toba intermediara si altele. 10 ani am fost boier, da' a venit scadenta. Acum i-am luat gume noi de vara Michelin, in toamna vin cele de iarna. Masina se comporta exemplar in continuare, sa vedem ce mai pica. Ideea e ca am exploatat-o non-stop si nu m-a lasat in drum niciodata... inca am incredere in ea ca acum multi ani, iar senzatia aia misto de odinioara, de securitate totala, n-a disparut. Cochetez cu hibridu ca pe-asta o vrea junioru... vedem, poate avem noroc amandoi! 😂👍
Leave a comment:
-
Strangeti bani la soseta cat il asteptati. Zvonul e ca va fi scump...
Leave a comment:
-
Aproape 115 kkm, totu-i vis si armonie! Recunosc ca am inlocuit un beculet micut pe spate.Astept CR-V V, greu se lasa vazut, dar apare el! Weekend placut!
Leave a comment:
-
Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post....Mulți km īnainteeeee...mars......
Leave a comment:
-
Enterprise merge mai departe cu aceeasi eleganta, ne mai ataca klingonienii, dar e prea buna nava ca sa se-mpiedice de orice ragalie !
Leave a comment:
-
Originally posted by KMR View PostMulți km īnainte!
Leave a comment:
-
"Acum Enterprise deja cauta zone necunoscute in Univers cu aceeasi eleganta si siguranta ca-n ultimii multi ani"........cine-i Enterprise asta..???..sau ti-ai luat si barca cu motor.....???
Leave a comment:
-
Multam, domnul profesor, masina chiar e un vis frumos, cānd va aparea CR-V V, vazand si facand. I-am schimbat antigelul zilele trecute ca am impresia ca era ala din fabrica, de-acum zece ani, n-am avut probleme, dar dupa ce am citit tot carnetul de bord la taranoaia am ramas pe gānduri, era singura chestie de care am uitat... acum Enterprise deja cauta zone necunoscute in Univers cu aceeasi eleganta si siguranta ca-n ultimii multi ani ! Weekend placut tuturor cerevistilor si nu numai !
Leave a comment:
-
Fericire maxima si tot inainte! Si mie imi place motorul asta de 2l din ce in ce mai mult, mi se pare demential, absolut demential. Sa va aduca multe si mari bucurii, o masina superba aveti!
Leave a comment:
Leave a comment: