WillyCR-VFAN: '08 Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ryloy View Post
    ... ...acum ca ai spus-o...mai ca -mi vine sa-ti dau dreptate...in consecinta, la intalnire, o sa plateasca Willy, adica celalat io...
    N-ai sa vezi ! Daca spui vreo poezie lunga si interesanta sau bagi vreo jumatate de ora-istoria Honda-bine documentata...io, celalalt....ma mai gandesc !
    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
      Nenea Robby, Willy nu e Ryloy, suntem 2 chestii diferite, iritati putin de un anumit gen de om, in rest nimic important, da...da...ok, nu ma roade nimic, am alte prioritati, am facut o paranteza mai mare la alte paranteze, in definitiv doar Honda conteaza !!
      Stiu asta...din graba am gresit scrisul sorry,fara intentii : willy si ryloy (e=si, in italiana)
      Ma adresam amandurora sa-i lasati balta, sa vorbeasca si sa se simta bine pe cei care va stresaza (nu dau nume)
      HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
      CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/

Comment

• Fratilor, azi am avut o zi cu adevarat deosebita ! Dupa o scurta oprire la cimitirul Ghencea III, unde sunt parintii mei, Dumnezeu sa-i ierte!, am alergat spre Asko, unde eram programat la un drum cu Civic-ul A/T. La Asko ma simt ca acasa, trebuie sa precizez asta, la Carpati eram doar un musafir oarecare. Cand am ajuns am admirat intai CR-V-ul 2010 facelift, cu pilot/faruri adaptive si CMBS, dupa care tanjesc si-acum, dar la viitorul CR-V voi avea grija sa existe...si nu numai ! Apoi am alergat cu Civic-ul A/T, e a doua oara, a fost superb, fiindca acu' am avut un traseu imens, care a inclus 2 bucati de autostrada. Senzatiile le-am mai mentionat. Dupa ce i-am predat Civic-ul lui BlackMagic, am avut sansa unui drive-test cu un Accord 2.0 A/T, in S e un vis, iar pe autostrada, cu riscul sa fiu pieton o perioada, am umilit un Mercedes, poate era un tip mai linistit care nu si-a pus mintea cu mine, dar la 170 (pasi pe minut, adica pas alergator), l-am facut sa elibereze banda pt Accord, fara niciun efort deosebit, a fost o scurta nebunie. Daca nu te uiti la vitezometru, habar n-ai cat ai, mi s-a intamplat si la CR-V, dar la Accord cred ca trebuie sa te uiti mai des, e "criminala" masina din punctul asta de vedere ! Intre cele doua plimbari, a fost cireasa de pe tort, de-aia am pastrat-o la urma....nenea Maruta a fost un domn si m-a plimbat cu ATR-ul, e greu de spus in cuvinte ce senzatii traiesti, acu' i-am inteles pe el si pe Doc, e ceva incredibil, cand intra VTEC-ul !!,.... nu fac comparatii cu alte masini din viata mea, fiindca sunt lucruri diferite. Maruta nu stie, dar ce-am mai apasat si eu pedalele in dreapta....adrenalina pura ! Una peste alta..o zi perfecta...sotia si copilul inca nu si-au revenit...ne gandim deja la viitoarele vizite la Asko pt drive-test...sau poate la inca o plimbare cu Maruta,...daca avem noroc...mai vedem ! S-auzim numai de bine !
        WillyCR-VFAN
        Senior Member
        Last edited by WillyCR-VFAN; 18-03-12, 01:03.
        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Deci a fost o zi superba, grozav! Doar mergand si vazand ce si cum se poate sti exact ce e si cum cu o masina, nu din lecturi... senzatia conteaza. Vibratia, volanul, sunetul, motorul, oglinzile, soseaua, cum s-ar zice: una dintre cele mai mari placeri pe care le poti avea legal si imbracat.
          Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
          Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
          Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Vis a vis de ziua asta super excitanta pe care ai avut-o...vin si te întreb ..ai făcut rezervarea la Anantalia sau cum îi zice...Anatolia ??? Acest lucru mă intereseaza in mod special pe mine.Cat despre Honda ... Dacă aș avea bani acum știi ce mașina aș lua ...??? Honda del Sol a lui Doc....aștept sa confirmi ca te-ai achitat de sarcina pe care ți-ai asumat-o. Cy ....bye .

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
            Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
              Vis a vis de ziua asta super excitanta pe care ai avut-o...vin si te întreb ..ai făcut rezervarea la Anantalia sau cum îi zice...Anatolia ??? Acest lucru mă intereseaza in mod special pe mine.Cat despre Honda ... Dacă aș avea bani acum știi ce mașina aș lua ...??? Honda del Sol a lui Doc....aștept sa confirmi ca te-ai achitat de sarcina pe care ți-ai asumat-o. Cy ....bye .

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
              Florinelu' !. traiasca Del Sol-ul din visele tale nevinovate, ai imbatranit, am spus ca fac rezervare luni, 19.03.2012 e.n. (la Anatolia), nu ramanem pe banci in parcul Tei, dar nr. de participanti nu e clar. Voi merge, in principiu, pe 12, mai vedem luni !
              WillyCR-VFAN
              Senior Member
              Last edited by WillyCR-VFAN; 18-03-12, 00:13.

Comment

• Originally posted by cerevelu View Post
                Deci a fost o zi superba, grozav! Doar mergand si vazand ce si cum se poate sti exact ce e si cum cu o masina, nu din lecturi... senzatia conteaza. Vibratia, volanul, sunetul, motorul, oglinzile, soseaua, cum s-ar zice: una dintre cele mai mari placeri pe care le poti avea legal si imbracat.
                M-a intrebat Andreea de la Asko de tine si de impresiile legate de masina, amanunte la intalnire !

Comment

• pai mai devreme vroiai del sol ?!?!....a lu" doc e dinamita (complet restaurata caroseria si articulatiile...numai pise de origine...piele alcantara inauntru...scaune piele de s2000...etc)...iar daca te dai o tura cu ea ...la cum trage si cum suna ...e posibil sa divortezi si sa pleci la mare chiar si pe vremea asta . De ce te-ai suparat pe om ca ti-a atras atentia ca pierzi o oportunitate?
                  http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/
                  http://www.hotelcehov.ro/

Comment

• Originally posted by ryloy View Post
                    pai mai devreme vroiai del sol ?!?!....a lu" doc e dinamita (complet restaurata caroseria si articulatiile...numai pise de origine...piele alcantara inauntru...scaune piele de s2000...etc)...iar daca te dai o tura cu ea ...la cum trage si cum suna ...e posibil sa divortezi si sa pleci la mare chiar si pe vremea asta . De ce te-ai suparat pe om ca ti-a atras atentia ca pierzi o oportunitate?
                    Nu m-am prins !

Comment

• Ieri am incaltat-o cu papucii de vara, i-am dat sa bea pe saturate si am parfumat-o cu lamai de la Ionut. Dupa ce am trecut de la bocanci la adidasi, am alergat putin si cu treaba si aiurea, e mai vioaie si are un chef de alergat ceva de speriat !! Mi-a spus ca e gata pt orice drum la peste, la taranoaia si.....mai vedem noi ce idei ne vin! Mai avem un ITP in vara, o revizie in toamna si luna viitoare intram in al cincilea an de functionare ireprosabila cu fruntea sus. Doamne ajuta sa fie asa si in urmatorii ani !!

Comment

• Bravo domnu' ! Despre pescuit, tine-ma si pe mine la curent, m-as baga
                        I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                        My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                        '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                        '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                        '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                        EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                        EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                        EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                        EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                        EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                        EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Hai un sprint pana in Moldova
                          Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

• Ionut, am retinut, de cate ori am fost in Moldova m-am simtit foarte bine....am prieteni adevarati si printre ofiterii din Republica Moldova..e distanta mare, dar cu CR-V-ul nu se simte, deocamdata vorbe, cand trec la fapte, ne-auzim, intr-o zi va trebui sa-i prezint si lui fiu-meu frumusetile Moldovei, el a vazut mai mult frumusetile altor tari decat pe ale tarii lui ! KMR, te-am notat, in curand incep operatiunea "Monstru'". Voi debuta zilele astea pe la coada lacului de acumulare de la barajul Siriu si la lacul Ciresu, vreo 30 de km in munte de la baraj, dupa cabana 14 Scaune si cascada Pruncea, dar de baza sunt baltile din jurul Bucurestiului, de unde am amintiri frumoase (plus dovezile foto aferente). La fel, ne-auzim, vazand si facand !!
                            WillyCR-VFAN
                            Senior Member
                            Last edited by WillyCR-VFAN; 11-04-12, 00:41.

Comment

• Apropo de Siriu...stiti vreo pensiune care sa merite atentia pe acolo?
                              "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

• dupa sumara cautare:
                                http://www.turistinfo.ro/siriu/cazar...uni-siriu.html .
                                O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Working...
                                X