CATALIND: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
    Cata... sunt prieten cu ei....si oricum platesti la primire colet. E drept nu e dif f mare asa am zis si eu. Am luat de la ei cu 600 plata prin banca in avans. Nu ma bag sa recomand pe nimeni daca nu am lucrat cu el in prealabil. Cum crezi....nu'i obligatoriu. Diferenta nu e foarte tentanta.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
    Am incredere in tine . Ideea e ca la aventuria imi ofereau montaj in aceeasi bani deci eu zic ca sa merita, adica ma gandesc ca au mai montat din astea.
    Ma decid si te anunt.
    '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl

NU mai folositi luminile de ceata atunci cand nu trebuie!

Comment

• Eeeee...daca nu te descurci singur e bine sa mergi la ei. Eu m-am dus la ei cand am luat portbagajul si am apelat la ei pentru montaj fiindca asta se asambleaza , el vine bucați, si voiam sa-l vad asamblat, iar un alt motiv "potriveala" pe bare. Era vorba de o suma mare si voiam sa fiu sigur ca e ceea ce trebuie si cu proba facuta de ei. Ca ulterior l-am facut bucati ....modificat si abia dupa aia l-am fixat corect asta'i alta treaba. Oricum Thule vine cu instructiuni clare de montaj... gen IKEA ... n'ai cum gresesti. Ia de la ei e mai bine. Oricum montajul e f simplu. Daca e vorba de prins pe locasul din mij barelor... tot ce ai nevoie e o scara....
      Seara placuta.

Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Pt stergatoare nu ai sa gasesti sa schimbi doar lamela la cel de la sofer pt ca e mare, cea mai lunga gasita a fost de 600mm si noua ne trebuie parca 650. De lene (trebuia sa masor) am luat lamela si am folosit-o pe spate, acolo ori iei stergatoru cu tine si te plimbi prin magazine ori schimbi doar cauciucu'. La cele de pe fata le iei dupa dimensiune. Cele mai bune pana acum le-am luat din Kaufland, Champion, sau din Rompetrol dar acolo doar in cazuri de urgenta cumperi, e 100 lei cel mare ori din supermarket iti iei ambele pt fata si mai ramai cu bani la pretul asta. In auchan am gasit Vale(u)o, destul de bune, m-au tinut cam 1 an, championul au 2 dar li se face de schimbat si lor.
        LE: am gasit dimensiunile pt noi, 650 si 400 pt fata, sint aceleasi si pt accord. Da o fuga la vecinii tai in cora si nu cred sa nu gasesti ceva. Nu au cine stie marci consacrate dar le tii pt iarna asta la sfert de pret fata de aerotwin.
        2008 CR-V 2.0 Exe, poze,

Comment

• Multam Tomitza . Da, la sofer este de 650 mm.
          Daca tot e sa le schimb as lua ceva bun, astea originale mi s-au parut execelente. Nu stiu ce sunt, gasisem informatii ca sunt Bosch aerotwin retro.
          O sa sun la augsburg am inteles ca acolo ar fi mai ieftine.
          Va tin la curent, si daca mai aveti sugestii le astept cu placere.

Comment

• Augsburg...??? Ia incearca la Active (www. activeag.ro) .... Nicu ii spui ca esti pretin cu mine 0040720770775. Si daca ti le gaseste si te duci sa le iei sa tii minte locul. Ei sunt importatori si distribuitori Bosch....fa o proba vezi cine are pret mai bun.

Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Originally posted by catalind View Post
              Multam Tomitza . Da, la sofer este de 650 mm.
              Daca tot e sa le schimb as lua ceva bun, astea originale mi s-au parut execelente. Nu stiu ce sunt, gasisem informatii ca sunt Bosch aerotwin retro.
              O sa sun la augsburg am inteles ca acolo ar fi mai ieftine.
              Va tin la curent, si daca mai aveti sugestii le astept cu placere.
              Nu iti lua de la Ausburg. Au un model de Boch, cred, diferit de cel original. Foarte moi, foarte proaste. Am luat eu iarna trecuta. Cauta sa iti iei alea originale. Foarte buna, chiar daca sunt mai scumpe.

Comment

• din cate stiu eu la Honda stergatoarele sunt un pic diferite de alte masini - cel putin la Accord si la Legend e asa
                din cate vad insa in diagramele acestea
                http://www.lingshondaparts.com/honda...block_03=18972
                reperele sunt 17 pentru cel mare si 19 pentru cel mic
                si la CRV e la fel: daca vrei sa schimbi cu piese originale schimbi numai lamela stergatorului; bratul acestuia cu articulatiile respective raman
                daca pui Bosch sau orice altceva nu vei gasi sa le schimbi decat cu totul
                "Ethics. That's always so inconvenient."
                Cal Lightman

Comment

• Originally posted by boris View Post
                  Nu iti lua de la Ausburg. Au un model de Boch, cred, diferit de cel original. Foarte moi, foarte proaste. Am luat eu iarna trecuta. Cauta sa iti iei alea originale. Foarte buna, chiar daca sunt mai scumpe.
                  Si unde gasesc originale?

Am comandat la onauto.ro ca sunt langa mine: Bosch aerotwin retro
                  Styling cu spoiler
                  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta pentru vehicule cu volan pe stanga
                  Unitate de calitate set
                  Lungime 2 [mm] 400
                  Lungime 1 [mm] 650
                  Pret: 123 RON
                  Sper sa se potriveasca.

Comment

• Ma uitam la ultimul post, mi-am dat seama ca nici acum nu am montat stergatoarele. Intre timp l-am comandat si pe cel de pe spate ca s-a rupt cauciucul.
                    Masina a facut cam 52.000 km si merge ca noua. Ultima revizie am facut-o la Asko, a costat ceva dar sper se merite, am schimbat uleiul la diferentialul spate.
                    Am o intrebare: a folosit cineva mufa de aux in pentru a pune muzica pe sistemul masinii? La mine se aude execrabil.
                    P.S. am uitat sa specific: cablul este Hama de 1,5 m cu jack 3,5 mm in ambele parti cu mufe aurii

Comment

• eu pusei stick de memorie si se au de absolut bestial. Radioul mi se pare mai slabutz, dar sistemul audio, pe ansamblu, jos palaria. Boxa de basi este exceptionala.
                      Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                      Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                      Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Dupa vreo 3000 si de km in afara ma asteptam din nou consumul sa scada, insa nu s-a intamplat.
                        Recunosc, masina a fost grea plus ca am avut si o cutie Thule deasupra. Per total a fost in jur de 8.5% mers aproape numai pe autostrazi, inclusiv pe serpentinele din muntii italieni.
                        In alta ordine de idei, pe aceasta masina cutia este foarte greu accesibila din cauza garzii la sol si a inaltimii masinii. Eu nu stiu cum se descurca cei fara scarita (optionala) pe mine m-a ajutat extrem de mult, daca n-o aveam faceam spume.
                        Ceea ce recomand este o cutie cu deschidere pe ambele parti, este mai scumpa dar merita.
                        La capitolul navigatie s-a descurcat excelent, nu a stiut cateva zone cu toate ca am ultimele harti (v3.70).
                        In concluzie, masina s-a comportat excelent, nu am intampinat nicio problema la zapezile din Italia si a fost o adevarata placere sa conduc pana acolo.

Comment

• Vezi la magazin sunt scarite pliante. Cand pun portbagajul sus pe masina o bag la portbagaj altfel nu am cum sa ajung sa pun bagajele.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Comment

• Probabil e cea mai buna varianta, cand e masina murdara, te faci ca naiba pe haine. Am vazut o gramada de SUVuri premium care aveau cutii deasupra, chiar mai inalte ca CR-V, nu stiu cum s-or descurca.

Comment

• "Dupa vreo 3000 si de km in afara ma asteptam din nou consumul sa scada, insa nu s-a intamplat".....Si nici nu o sa se intample vreodata. De cand am luat masina si pana in ziua de astazi consumul la benzina este acelasi..n'a scazut dar nici nu a crescut. Am 83 de mii ....singurul lucru care s-a intamplat este ca motorul trage mai bine..este mai elastic. Ba chiar ciupeste sau evapora si un pic de ulei in anumite ocazii La ultimul drum facut in Olanda am traversat Germania noaptea pe autostrada cu viteza...120-150-160 nu mai mult ca nu e Porsche. In HAGA am complectat ulei vreo 100-200 de grame se vedea pe joja. ASKO mi-a confirmat ca e normal sa consume la viteze mari constante. Asa cum zici tu m'au vrajit pe mine aia de la CARPATI cand am luat-o...aaaaa....nuuuuu o sa scada consumul...aiurea vraja ..de parca eram venit cu cercul...da ma rog. Curios este ca atunci vand am folosite VALVOLINE SYNPOWER MXL 0W30 nu am avut surprize d'astea. Ultima data nu am mai gasit si am pus CASTROL MAGNATEC 5W40..pe asta l-a consumat..la VALVOLINE nu am avut probleme d'astea. Am sa caut ulei de pe acum pentru schimbul urmator, Valvoline il gasesc greu, MXL este si scump...aproape 100 ron litrul...e pentru 40 de mii de km garantat, sarcina grea,are niste parametri si mai aparte...ma rog asa am inteles eu.

Comment

• Originally posted by catalind View Post
                                Probabil e cea mai buna varianta, cand e masina murdara, te faci ca naiba pe haine. Am vazut o gramada de SUVuri premium care aveau cutii deasupra, chiar mai inalte ca CR-V, nu stiu cum s-or descurca.
                                Or fi si stapanii tot premium si atunci au valeti sau soferi. Asta care o am eu e cu doua trepte metalica f usoara..se pliaza si o pun in portbagajul din interior...super buna si nici nu ocupa loc.

Comment

Working...
                                X