BORIS: '08 Honda CR-V 2.0 i-vTEC Executive, Premium White Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar nu vad poanta,........la CR-V-ul pe benzina, incalzirea masinii dureaza cateva minute, confortul e total, motorul....e super ok, in definitiv la semafor sau in coloana pe vreun DN stau si cei cu 50 CP, si cu 150 CP, si cu 400 CP.....cu diferenta de bani se pot face multe alte lucruri mai utile!
    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Bogdan al nostru nu pricepe sau nu vrea sa priceapa ca CRVip-ul pe benzina se incalzeste mai repede decat motorina.
      Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Florine, hai sa-l prindem si sa-i dovedim, acu', cat mai ninge!
        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
          Florine, hai sa-l prindem si sa-i dovedim, acu', cat mai ninge!
          Adik cu masina....????? Glumesti.......cu ce are el si pe jos mergem mai repede......
          Stie da face figuri.....stii poveste ..." A mea e mai buna fiindca e....a mea".
          Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Mergem pe jos, il prindem, il bagam in HONDA CR-V, benzina, caldura, parfum, muzica, filme, siguranta off-road, ii dam o cafea, un suc, isi schimba omu' impresia..

Comment

• Important e ca mi s-a crapat geamul pe toata lungimea...Casco, etc. Dar nu il schimb. Mai stau cu el sa treaca primul an de CASCO...

Comment

• Si cand trece...??????...Sa nu agate politia....si atunci vrei nu vrei il schimbi....

Comment

• Pai e ceva sanctiune pentru asa ceva? Chiar nu stiu...

Comment

• Daca ai o dovada de la politie sau ma rog - acum nu mai stiu exact cum este - dar inainte trebuia sa te incadrezi intr-un termen de x zile pentru remediere....cat era valabila " DOVADA" de la politie....Inainte te ardea daca te gasea cu "DOVADA" de reparatie expirata si - evident - reparatia neefectuata...acum nu stiu sigur cum este.
                    Da nu inteleg de ce astepti sa treaca anul....mai ales ca banuiesc ca te enerveaza pleznitura aia la condus.....si tine cont ca se va face din ce in ce mai mare....la variatii de temperatura...acum e frig afara tu faci cald in masina...o sa se mareasca ..mai bine il schimbi...mai ales ca nu e mare filozofie.....1 zi fara masina....acum depinde si de cei care ti-l pun. Stiu sigura ca dupa lipirea parbrizului 12 sau 8 ore nu ai voie sa o misti de pe loc..pana se intareste solutia de lipire. La cele pe cheder era altceva...se baga geamul si gata......

Comment

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                      Daca ai o dovada de la politie sau ma rog - acum nu mai stiu exact cum este - dar inainte trebuia sa te incadrezi intr-un termen de x zile pentru remediere....cat era valabila " DOVADA" de la politie....Inainte te ardea daca te gasea cu "DOVADA" de reparatie expirata si - evident - reparatia neefectuata...acum nu stiu sigur cum este.
                      Da nu inteleg de ce astepti sa treaca anul....mai ales ca banuiesc ca te enerveaza pleznitura aia la condus.....si tine cont ca se va face din ce in ce mai mare....la variatii de temperatura...acum e frig afara tu faci cald in masina...o sa se mareasca ..mai bine il schimbi...mai ales ca nu e mare filozofie.....1 zi fara masina....acum depinde si de cei care ti-l pun. Stiu sigura ca dupa lipirea parbrizului 12 sau 8 ore nu ai voie sa o misti de pe loc..pana se intareste solutia de lipire. La cele pe cheder era altceva...se baga geamul si gata......
                      Pai motivele ar fi lipsa de timp/chef - dosar CASCO, service, etc. Apoi e vorba de costuri. Adica fiind vorba doar de parbriz poate mai apare vreo zgaraitura ceva care sa necesite iar o vizita la service. Adica sa nu imi creasca costurile CASCO in al doilea an doar pentru nenorocitul asta de parbriz. Sunt foarte reticent la a intocmi dosare de dauna...

Comment

• In cazul asta intreaba si tu pe unul de meserie pe mine ma depaseste.....nu stiu sa-ti dau mai multe date. Si eu aceiasi situatie cu tine am niste zgarieturi, dar avand in vedere ca eu in octombrie termin leasing si "urmele" nu sunt foarte batatoare la ochi am sa le rezolv cu casco atunci cu 2-3 luni inainte de final....ca sa pot face casco in continuare fara a avea probleme....masina trebuie sa fie impecabila la asigurare.
                        Daca nu ai pe cine spune-mi si am sa-ti dau tel cuiva de la UNITA...i-au schimbat numele acum ....UNIQA...sau nuj cum....el te poate lamuri ce implica o reparatie facuta cu CASCO.

Comment

• http://www.uniqa.ro/uniqa_ro/cms/rom...startseite.jsp
                          Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                          ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

• Sfatul nostru e sa-l schimbi. Prietenul nostru, CatalinD, a patit-o cu un parbriz, sper sa nu ai si tu probleme.
                            Recomandarea noastra este ca orice problema sa o rezolvati cat mai repede cu putinta.
                            Elcoprest Motors
                            Junior Member
                            Last edited by Elcoprest Motors; 09-03-10, 18:58.

Comment

• Mersi pentru recomandare. Astept sa treaca Pastele ca pana atunci sunt foarte ocupat si ma ocup. Dar ce a patit Catalind?

Comment

• Originally posted by boris View Post
                                Mersi pentru recomandare. Astept sa treaca Pastele ca pana atunci sunt foarte ocupat si ma ocup. Dar ce a patit Catalind?
                                Pe scurt: noapte+bolovan in parbriz (nici nu l-am vazut nu stiu de unde a aparut, din ce imi dau eu seama cineva de pe margine a aruncat cu el) = ditama gaura de forma unor cercuri concentrice cu diametrul de cam 7-8 cm exact unde dau pietonii cu capul cand traverseaza aiurea; am asteptat tot asa ca si tine pana s-a crapat bine de tot parbrizul si am mers la politie pentru dovada; am facut greseala sa le zic ca nu mi s-a spart in Valcea ci exact unde a avut loc incidentul de fapt; a urmat o investigatie pe cinste, politia crezand ca am avut un accident, ca sa nu rezolv nimic.

Concluzia: nu faci nimic fara interventii; ai grija cine ti-l schimba; oricum se va mai sparge .
                                Bafta!
                                '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl

NU mai folositi luminile de ceata atunci cand nu trebuie!

Comment

Working...
                                X