If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mihai ai tu dreptate....si in Bucuresti e cald, prea cald pentru perioada asta...10-11 grade ziua....
Le mai las vreau sa fac un drum pana la Sibiu poate am noroc de zapada.
Oricum in Bucuresti nu mai folosesc masina decat numai daca e strict necesar....e o nebunie aici cu circulatia ...cica e criza ..e pe dracu..sunt din ce in ce mai multe masini pe strada..cozi interminabile la semafoare....nebunie...nebunie.
Ai firma de constructii....?? As avea nevoie de un sfat in domeniu...izolatie termica...spune-mi si itzi dau un mail in yahoo.
Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Salutari Mihai! Ne-am "cunoscut" si noi prin trafic azi Cred ca este primul CR-V care m-a salutat...ti-am dat flash cand eram in spate, insa nu am remarcat ca m-ai observat si te-am depasit Erai si cu bebe in masina? Frumoasa culoarea...desi este galaxy grey este diferita fata de civic-ul meu galaxy grey...Numai bine!
Salutari Mihai! Ne-am "cunoscut" si noi prin trafic azi Cred ca este primul CR-V care m-a salutat...ti-am dat flash cand eram in spate, insa nu am remarcat ca m-ai observat si te-am depasit Erai si cu bebe in masina? Frumoasa culoarea...desi este galaxy grey este diferita fata de civic-ul meu galaxy grey...Numai bine!
Salutari si aici. am vazut masina in spate destul de tarziu si deaceea nu te-am salutat. te-am salutat cand m-ai depasit.
Eram si cu bebe, l-am dus la voi in parc sa mai shimbam peisajul un pic.
In legatura cu culoare, e fix la fel numai ca nu am mai spalat-o de vreo luna si se mai schimba culoarea sub 5 cm de noroi
Voi aveti talon de 60, eu de 65. M-am gandit ca s-ar putea sa fie " actipildul " de la mine lipit " la misto".
Oricum e clar ceva dubios.... la 2.1 atm sunt pe janta....acu' am 2.5 atm si e mmai desumflat....
Comment