If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si-asa vine la anu' apocalipsa, lasati dracu' prostiile astea cu tutunul si alcoolul,... am mai auzit despre cazuri de-astea - n-a fumat, n-a baut, n-a mintit, n-a fost la femei...l-a calcat tramvaiul ca n-a fost atent...ce mort frumos era, ti-era mai mare dragul !!
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Ohoooo, Ryloy, welcome back! Forumul asta devenise anost fara povestilrile tale. Plus ca, fara o reclama pertinenta, vanzarile Honda au scazut anul acesta.
Salutes! (ŕ la Florin).
panel, cu asta nou nu m-am dat.
Ala vechi este mai mic si mai ieftinutz la interior , iar la performante sub crv(manevrabilitate, stabilitate,demaraj, reprize,). Sta mai bine un pic in teren accidentat fata de crv in special datorita garzii si nu atat a dif central blocabil (plus ca lipseste si tcs-ul). Per total ,eu zic ca Tucson este un suv mai mult decat ok, mai ales in categoria de pret unde joaca.
Da, merita remaparea (chiptuning-ul).
Nu stiu la ce te referi cu varianta ,dar este facut la Doc, puterea la 170, cuplu mai redus fata de remaparea clasica deoarece merg mai alert si nu vreau sa rup ambreiaju', softul este special adaptat pt mine de Doc. il am de 2 ani si sunt f multumit, nu am avut nici o pb si mai stiu ca l-au mai pus si altii.
cu stima.
Am mers cu ix35, frumos, interesant la multe capitole....raman la CR-V ! nu dezvolt subiectul fiindca e mult de povestit, intre coreeni si japonezi voi alege intotdeauna Japonia.....de ce?...de-aia !!!
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
@WillyCR-VFAN
1. Stii care-i diferenta intr-e un mort care nu a fumat si unul care a fumat....?????.. cel care nu a fumat este un mort sanatos.
2. Nu vine nici o apocalipsa.... @ Ryloy
Cum ai aparut cum ai inceput sa ne dai cu prafuri......"softul este special adaptat pt mine" ...o parte din cai adaugati sunt albi...unii maro....restul de camuflaj......
Salutes
Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel. Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05 ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R| ex -CRX '92 DelSol VTI |ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000 ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Frumos si explcit filmuletul. Menit sa te faca sa iti schimbi CRV-ul. Nu cedati fratilor!!! The older it is, the better it is! Ca si vinul! (Asta a fost pentru tine Nea Florine!)
"Singurul lucru necesar pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic" - Edmund Burke
doc, mai bine incearca sa fi util (la caterinca sunt toti campioni)si ajuta-ma sa gasesc un dif lsd pt spate(am gasit ceva prin uk , dar s-ar putea sa fie vrajeala)...cat despre gheata...tu sa spui cum a fost pe partie...iar daca incerci un ski de tura pun pariu ca faci reconversie!
Ps: cine vrea sa scape de filtru' de particule... vand un pont care functioneaza 100% .
Mandru-mi sunt de ele.... Dar, degeaba ai Dunlop wintersport 3d, dupa 3 ani devin mai slabe ca ultimele din topuri. E ca la bere: un Goldenbrau proaspat si rece e mai bun ca o Leffe expirata si calda.
"Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film
pai cam asta e si motivul pentru care indiferent de marca , dupa aprox 4 ani, chiar daca nu s-a uzat profilul, cauciucurile trebuiesc schimbate (compozitia acestora isi schimba proprietatile). noroc ca nu fac spume...ca berea...
Comment