RYLOY: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Elegance, Blueish Silver

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si daca.....??? trece cu aspirina.....
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Ryloy: trebuie sa imi arati ce poti ca sa stiu in ce categorie te bag. Azi de dimineata am fost la o tura lejera prin Cernica. Cred ca daca vremea este buna si nu ploua ma duc in fiecare zi cate o ora jumatate. Cand vin acasa si fac un dus fierbinte ma simt excelent.
      Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
      Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
      ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Am adus fetele la Pucioasa...sambata...si am bagat 2 ture..ieri ...la Pucioasa, cam 38 km... super traseu...azi, de la 7 Izvoare ...cheile Bratei...cabana Bratei(cam 32 km)...excelent....fac concurenta lu' Trandafir
        Doc, abia astept...chiar daca nu ne-am potrivit...asa cum am promis am trecut la 2 roti...este excelent...Cornel a prins si el gustul,merge cu mine...avea o bicla smechera Merida, a reconditionat-o...merg cu tine ,dar din pacate nu pot decat sambata si nduminica..poate il luam si pe Xmen2...
        boris, eu am luat un CUBED LTD pt ca asa am avut eu pata pusa..sfaturi pertinente poti sa iei da la Doc, care are si o gramada de relati si cunoastei..eu am luat de la Hypersport, daca pot sa te ajut...cu placere!
        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/
        http://www.hotelcehov.ro/

Comment

• Sa imi cristalizez putin gandurile si daca e flutur un steag alb pentru ajutor. Normal, astept si sfaturile lui Doc ...

Comment

• Boris cand esti pregatit sa faci pasul da-mi un telefon si gasim noi o solutie si pentru tine. Asta sa fie ultima grija, bicicleta.

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
            ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Hei, Ryloy, ce s-a intamplat de ai cedat obisnuitul tau “pole position” de pe “My CR-V” ? Acest forum nu mai este la fel de animat si interesant de cand nu ne mai povestesti de relatia ta Blueish Silver. Am incercat sa dau 10 raspunsuri la intrebarea “ unde este Ryloy?”, asa ca iata-le:

1. A divortat de Honda si s-a mutat cu noua febletze pe alt forum – nu poate fi adevarat.
              2. L-a prins dulaul lui Willy si i-a jurat ca nu mai scrie nimic timp de un an de zile;
              3. Stafia celuilalt catel care a traversat neregulamentar prin fata lui il chinuie noaptea si nu se mai poate odihni;
              4. S-a mutat undeva unde nu are acces la internet (polul Nord ?);
              5. Seful lui are alta marca de masina si il va concedia daca va mai lauda Honda;
              6. S-a suparat pe vreun coleg forumist care nu are altceva de facut decat sa se bage singur in seama – n-are rost sa puna la suflet orice fleac;
              7. A pierdut vreun pariu legat de masina si ii este rusine sa mai scoata capul in lume;
              8. Sotia este foarte geloasa pe atentia si importanta acordata masinii si i-a dat un ultimatum;
              9. S-a angajat pe vreun vas de croaziera si cum in mijocul oceanului nu sunt masini, nici nu are nimic de povestit;
              10. Si-a luat o bicicleta frumoasa care i-a luat mintile, a devenit ecologist convins si nu mai suporta mirosul de motorina;

Ce altceva poate fi la mijloc pentru acest silenzio stampa?
              Last edited by nicu_ph; 12-06-11, 18:07.

Comment

• S-a apucat de bicicleta, mult mai sanatos decat masina.

Comment

• Esti pe-aproape la nr.10...probabil ca pregateste o revenire in forta cu un topic despre bici
                  CR-V III 2.0i-VTEC Elegance/Sport M/T whistler silver
                  Accord 2.4 i-VTEC Executive M/T volcano grey

Comment

• Si eu cred ca e vorba de pct-ul 10......ii cam simt lipsa, cand ma plimbam cu Megane-ul si ma gandeam la CR-V citeam cam tot ce spunea el pe-aici....poate va mai reveni din cand in cand !
                    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• nicu_ph@...geniala lista !

Nu am murit, nu am plecat din tara, nu am vandut honda,nu vreau sa vand honda, nu sunt suparat pe cineva, sotia este geloasa, bag bici la greu, nu am avut concediu, nu am vazut vapoare decat in poze anu' asta.

Masina merge impecabil, indoaie in continuare asfaltul sub ea , sigla nu-i poate fii admirata decat din spate(in mers), cauciucurile de vara au devenit slick-uri si a mai acumulat , cu decenta,cateva cicatrici urbane (sub forma de mici julituri, indoituri,pietre in parbriz,etc) datorate in special vecinilor binevoitori care impart cu generozitate din mitocanismul pe care l-au acumulat repede si fara cheltuieli prea mari.

Sper sa ne auzim mai des de acum inainte.

Cu stima!
                      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/
                      http://www.hotelcehov.ro/

Comment

• Ooooo, ce surpriza, "floricele cu cascaval", bine-ai revenit !!
                        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Fiecare lucru are un inceput mai devreme sau mai tarziu....un pescuit de proba devine pasiune si apoi boala curata...de la trici la troti si in final la bici....and so on.
                          Ti-as mai spune si altele ....da poate dam o bere si vrb mai multe...fara bici....
                          Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Nu il corupeti. De cand cu bici s-a lasat de tigari si alcool.

Comment

• Da' ce, e bolnav?
                              -------------------
                              There is no point of having if you can't share.

Comment

• Daca e asa nu-i rau.....o bere doua nu'i bai ...dar daca a lasat tutunul chiar e o treaba super...

Comment

Working...
                                X