cr-v-ul nu mai e masina de acum cativa ani pe care o cumpara o anumita categorie de oameni. acum a devenit mai accesibila, mai ales ca au aparut si de prin germania, franta etc la mana a doua.
RYLOY: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Elegance, Blueish Silver
Collapse
X
-
-
uite ceva la care sa va ganditi...ca vine iarna...curand...
http://vimeo.com/14059739
Doc, am auzit ca ai bagat tare la Bran, ai fost tot timpul in fata...de ce ai plecat ?...a fost slabut traseul?..sau a fost ceva "naspa"?
Baga si tu niste poze!
Comment
-
Ha..s-a laudat Trandafir? Traseul a fost grad mediu spre avansati ca si dificultate putin cam greu pentru grupul strans la pensiune. S-a pierdut mult timp cu cei intarziati, de fiecare data cand ne opream trebuia sa stam 15-30 min sa ii asteptam. La final din cauza orei am iesit din traseul pentru ca trebuia sa ajung in Brasov.
Inca nu am apucat sa procesez toate pozele adunate atunci. A doua zi am urcat spre Lacul Vulturilor, traseu mult mai greu decat cel facut cu Trandafir. In total in cele 4 zile petrecute pe bicicleta am facut 300km.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
http://vimeo.com/14059739
...bete am .....4 bucati de 3,90..Cormoran Daiwa....schiuri mai am nevoie.....Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Chiar mi-e dor de zapada, frumos filmuletu'!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Cine avea cauciucuri de iarna second-hand la preturi acceptabile ?Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
-
Sa traiesti ! Asa e, incep sa-mi amintesc, aveam un lapsus !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
Ha...am bifat-o si pe asta...
...LEAOTA...CRV-ul a bifat-o...inca un trofeu de 2000 m...
A fost cea mai dificila urcare de pana acum, nu d.p.d.v. al pantelor ci al ravenelor care au strabatut drumul...am fost nevoit sa "raschetez burta" de nenumarate ori...alta varianta nu aveam daca doream sa continui urcarea...povestea f intereseanta...peisaje dementiale (poate un pic sub Transalpina, dar dificultate traseu peste)...am reusit bsa starnesc uimirea unora REAL ecchipati (Patrol scurt, amortizoare dedicate, cauciucuri mud, etc) cu care ne-am intalnit la 2000 si dupa aceea pe traseu (adica : " bai...tu cu asta ai venit pana aici...cum?!?!? nu ai reductor?!?1...nici blocabil?!?!...)...daca am timp va povestesc...pun poze...dar daca ma raportez la cat timp am avut in ultima vreme...
poate am reusit a va fac poftaa!
Cu stima!
Comment
-
...si asta ...asa ...modest...caci doar nu credeti ca inventez...
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/LEAOTA+2010/
Comment
-
Este frate....mai esti in garantie...???Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Originally posted by ryloy View Post...si asta ...asa ...modest...caci doar nu credeti ca inventez...
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/LEAOTA+2010/
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
Originally posted by boris View PostPai conteaza? Se pare ca omu' pentru asta si-a luat dricu'!!!
Adevarul este ca numai la un drum de genul asta poti sa vezi ce poate masina in conditii mai dificile, dar o cam omori. Oricum e frumos ..distractie, incerca si tu si ai sa vezi.Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
Comment