Originally posted by George_pericol
View Post
George_pericol: '07 Honda CR-V 2.2 M/T i-CTDI Sparkle Grey Pearl, Aero Performance Package
Collapse
X
-
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
-
Originally posted by cerevelu View PostCeva nu este in regula. Este suspect de mic consumul... poate la vale cu vantul din spate... nu stiu. In mod normal spre Constanta la 140 la ora. sau pa autostrada Ploiesti Bucuresti, la CRV cu 2,2 AT eu consumam peste 10, si mergeam foarte foarte calm, fara depasiri, fara nimic.
Incredibil.
la 140 imi arata pe consum instant o liniuta peste 5 undeva langa Ploiesti pe centura , deci nu eram la vale.
Originally posted by iAmRuSu View PostJantele luate duminica trecuta nu?
Originally posted by Doc View PostDe ce pui marimi de roti diferite fata-spate?
apropo , ce kit de distributie imi recomandati ? cred ca m duc s schimb lantul , am un sunet metalic si la asko au spus ca e primul simtom , cica mai merg linistit 30 000 km poate si mai mult.
Comment
-
Inainte sa le pui pe masina, verifica sa nu distrugi transmisia. CRV-ul merge cu toate 4 rotile identice. Nu este BMW cu tractiune spate.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Originally posted by Doc View PostInainte sa le pui pe masina, verifica sa nu distrugi transmisia. CRV-ul merge cu toate 4 rotile identice. Nu este BMW cu tractiune spate.
Comment
-
-
Frumoase jantele..[emoji106]
Sent from my iPhone using TapatalkOur AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Originally posted by ro861 View PostFrumoase roti...!
Pe 17" sau 18"...?Last edited by George_pericol; 25-02-17, 10:57.
Comment
-
Originally posted by Sindrom View PostJantele sunt ok, da pe CRV arata ca naiba. E ca si cum ai pune eleron pe caruta.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Comment
-
Pe 17" (cred) ca ai talonul anvelopei pe 65, ceea ce se folosește de obicei iarna.
Încearcă pentru vara unele pe 18", cu talonul de 60, e o senzație ușor diferită, pe asfalt, bineînțeles...![emoji16]
Sent from my iPhone using TapatalkO splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T
Comment
-
Originally posted by ro861 View PostPe 17" (cred) ca ai talonul anvelopei pe 65, ceea ce se folosește de obicei iarna.
Încearcă pentru vara unele pe 18", cu talonul de 60, e o senzație ușor diferită, pe asfalt, bineînțeles...![emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Comment
-
Eu sunt curios să faci consumul la pompă. Cred că ai CB foarte optimistI'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Originally posted by KMR View PostEu sunt curios să faci consumul la pompă. Cred că ai CB foarte optimist
Cred ca si asta conteaza foarte mult , merg foarte mult , nu ca alti merg cu 10 litri o saptamana doar diminineata si seara. Eu merg toata ziua , lucrez in imobiliare si nu stiu niciodata unde o sa fiu si nu am aceeasi traseu niciodata. Dar fac schimburile inainte de termen mereu, schimb orice e doar suspect , acum am comandat kit distributie , arcuri spate standard , fac si revizia inca o data pt cateva sute de roni , vopsitorie bara fata spate si usa dreapta fata , acum s vad daca mai gaseste ceva pe duca pe la articulatie sa schimb. ACum 1-2 luni am schimbat kit ambreiaj + volanta + nu stiu ce , ajung la 3000 euro in 3 luni de zile (am mai luat jante , anvelope 3 randuri) mai bine nu fac socoteala ) . Eu cand mi-am vandut orice masina ) a fost bataie pe ea.Last edited by George_pericol; 04-03-17, 17:23.
Comment
Comment