George_pericol: '07 Honda CR-V 2.2 M/T i-CTDI Sparkle Grey Pearl, Aero Performance Package

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by George_pericol View Post
    Saptamana asta cred ca pun si noile jante Rota 17 235 60 fata si 255 55 spate , masina abia era coborata dupa cric si sta putin sus , mai coboara putin daca o misc
    De ce pui marimi de roti diferite fata-spate?
    Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
    Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
    ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Originally posted by cerevelu View Post
      Ceva nu este in regula. Este suspect de mic consumul... poate la vale cu vantul din spate... nu stiu. In mod normal spre Constanta la 140 la ora. sau pa autostrada Ploiesti Bucuresti, la CRV cu 2,2 AT eu consumam peste 10, si mergeam foarte foarte calm, fara depasiri, fara nimic.
      Incredibil.
      are masina ta ceva, cu AT consuma mai mult oricum , eu ti-am zis ce consum imi arata si am facut si poza, poti si calcula simplu , am 289 km si l-am resetat cand ieseam din buc undeva in pasaj Baneasa, am facuit poza pt cineva care vroia sa stie consumul instant la 140 km. E imposibil s consume un crv 2.2 10 la 140 la ora, mai am un Frv 2.2 in familie si nici aia nu papa 10 la 140 km.
      la 140 imi arata pe consum instant o liniuta peste 5 undeva langa Ploiesti pe centura , deci nu eram la vale.

Originally posted by iAmRuSu View Post
      Jantele luate duminica trecuta nu?
      nu , marti - miercuri parca, vezi ca mai are 2 jante la 250 tot Doru , nu stiu ce nick are aici pe forum.

Originally posted by Doc View Post
      De ce pui marimi de roti diferite fata-spate?
      jantele sunt 9.5 j si sunt la limita pe fata cu 235 ( cu 255 rupeam directia in doua) , anvelopele erau toate pereche si se vad super misto din spate, mai mult 235 60 fata este = cu 255 55 spate si nu imi da vreo eroare masina (la inaltime).

apropo , ce kit de distributie imi recomandati ? cred ca m duc s schimb lantul , am un sunet metalic si la asko au spus ca e primul simtom , cica mai merg linistit 30 000 km poate si mai mult.

Comment

Inainte sa le pui pe masina, verifica sa nu distrugi transmisia. CRV-ul merge cu toate 4 rotile identice. Nu este BMW cu tractiune spate.
        Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
        Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
        ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Originally posted by Doc View Post
          Inainte sa le pui pe masina, verifica sa nu distrugi transmisia. CRV-ul merge cu toate 4 rotile identice. Nu este BMW cu tractiune spate.
          nu am ce sa stric , merge doar tractiunea fata aproape tot timpul, spatele doar la nevoie si nu detecteaza latimea, doar inaltimea. atat timp cat toate rotile sunt egale pe inaltime, nu am probleme. Majoritatea nu calculeaza bine si daca pun fata 235 60 17 pe spate pun 255 60 17 si e gresit. 255 55 = cu 235 60 , am niste prieteni priceputi la o vulcanizare. Le-am cumparat second si au fost tot pe un 4x4 mercedes parca, 80 % sunt bune si in 2-3 zile le pun pe masina si aflu atunci daca se aprinde vrun beculet ))

Comment

A venit vara
            Attached Files

Comment

Frumoase roti...!
              Pe 17" sau 18"...?
              O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Frumoase jantele..[emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

Jantele sunt ok, da pe CRV arata ca naiba. E ca si cum ai pune eleron pe caruta.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
                  Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
                  Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD

Comment

Originally posted by ro861 View Post
                    Frumoase roti...!
                    Pe 17" sau 18"...?
                    ms , 17 " , am vazut un anunt cu jantele si nu am mai stat pe ganduri si le-am cumparat in secunda 1. Daca erau pe 19 tot le cumparam )) , dar mai bine asa ca oricum am suspensia sport si simt orice denivelare. Am un priten cu crv si la el in masina e ca intr-un mercedes S class , asa am senzatia dupa ce merg cu a mea.
                    George_pericol
                    Senior Member
                    Last edited by George_pericol; 25-02-17, 10:57.

Comment

Originally posted by Sindrom View Post
                      Jantele sunt ok, da pe CRV arata ca naiba. E ca si cum ai pune eleron pe caruta.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
                      Jantele sunt OK ??? hahahah )) asta e buna , OK probabil sunt rotile care le ai tu acum pe masina (asta asa fara sa stiu ce ai) daca tot vb de jante . Pe Crv meu arata mult mai bine in realitate decat in poze , cel putin din spate se vede criminal rau 255 , Jantele nu sunt OK , sunt criminale ) mai ales pe o japoneza.

Comment

Pe 17" (cred) ca ai talonul anvelopei pe 65, ceea ce se folosește de obicei iarna.
                        Încearcă pentru vara unele pe 18", cu talonul de 60, e o senzație ușor diferită, pe asfalt, bineînțeles...![emoji16]

O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Originally posted by ro861 View Post
                          Pe 17" (cred) ca ai talonul anvelopei pe 65, ceea ce se folosește de obicei iarna.
                          Încearcă pentru vara unele pe 18", cu talonul de 60, e o senzație ușor diferită, pe asfalt, bineînțeles...![emoji16]

acum asa raman pana m plictisesc , anul asta plec in vacanta in mai multe tari si vreau confort , in momentul de fata se lipeste de asfalt , jantele au 9 kg fara anvelope si nu simt latimea lor prea mare nici la directie (se comporta super bine) , consum 8.5 - 8.6 am acum si am mers 130 km doar in Bucuresti. In 1-2 sapt o bag in service asa ca de primavara , schimb kit distributie , vopsitorie bara fata si spate ca doar vine vara si trebuie s arata ca noua

Comment

Consum de vara , de la plin la plin 8.4 , 278 km momentan (doar in oras ) si am putin peste jumatate . Mai am un prieten cu 2.2 150 cai 2012 an , automata, consum 12 in oras.

poza facuta de dimineata la 8.
                            Attached Files

Comment

Eu sunt curios să faci consumul la pompă. Cred că ai CB foarte optimist
                              I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                              My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                              '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                              '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                              '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                              EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                              EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                              EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                              EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                              EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                              EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Originally posted by KMR View Post
                                Eu sunt curios să faci consumul la pompă. Cred că ai CB foarte optimist
                                simplu, fac plinu cum se aprinde becu rosu si bag pana cand sare prima data pompa , pe urma iar la fel si tot asa. daca facem socoteala pe ce arata in bord, ala e. intra 48 litri (cam asa) si fac doar plinul, imi arata 8.4 dupa 278 km si nu cred ca pot reseta doar consumul si sa-mi ramana kilometri. Deobicei la 5 plinuri am diferenta mica , 8.5 - 9 maxim scot , iar plinul il fac cam la 2 saptamani.
                                Cred ca si asta conteaza foarte mult , merg foarte mult , nu ca alti merg cu 10 litri o saptamana doar diminineata si seara. Eu merg toata ziua , lucrez in imobiliare si nu stiu niciodata unde o sa fiu si nu am aceeasi traseu niciodata. Dar fac schimburile inainte de termen mereu, schimb orice e doar suspect , acum am comandat kit distributie , arcuri spate standard , fac si revizia inca o data pt cateva sute de roni , vopsitorie bara fata spate si usa dreapta fata , acum s vad daca mai gaseste ceva pe duca pe la articulatie sa schimb. ACum 1-2 luni am schimbat kit ambreiaj + volanta + nu stiu ce , ajung la 3000 euro in 3 luni de zile (am mai luat jante , anvelope 3 randuri) mai bine nu fac socoteala ) . Eu cand mi-am vandut orice masina ) a fost bataie pe ea.
                                George_pericol
                                Senior Member
                                Last edited by George_pericol; 04-03-17, 17:23.

Comment

Working...
                                X