Originally posted by bekxy
View Post
George_pericol: '07 Honda CR-V 2.2 M/T i-CTDI Sparkle Grey Pearl, Aero Performance Package
Collapse
X
-
-
salut, tocmai m-am intors din Grecia , am facut 1450 km cu tot ce m-am plimbat pe acolo , 110 litri consumati , 6.8 pe comp de bord , 7.5 daca calc la pompa, 5 pers in masina si bagaje full, mers destul de tare unde puteam (160 max) , fara clima la dus, clima non stop la intors. Bucuresti - Giurgiu 5.3 la 3 dimineata mers regulamentar
A mers fara probleme , putin dezamagit de arcurile spate care sunt noi, dar mai praf ca alea vechi , balans prea mare si am dat cu cuiul de pamant de cateva ori , pe feribot am intrat mai tare si am dat cu cuiul de pamant de am zis ca le-am scufundat jucaria )Last edited by George_pericol; 26-07-17, 22:22.
Comment
-
Originally posted by ticker View PostAmortizoarele au fost schimbate vrodata pe spate?Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)
Comment
-
Originally posted by cerevelu View PostExact asta voiam sa intreb si eu. Arcuri originale? Si desigur amortizoare schimbate, nu? Altfel nu par de vina arcurile din cele povestite.
Comment
-
Nu stiu daca e si la honda, dar la mitsubishi daca vrei sa cari sau sa tragi cu masina sunt niste arcuri mai dure si le zice cross-country springs. Nu stiu daca honda are asa ceva.Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD
Comment
-
salut din nou, cred ca am o luna de cand incerc si nu reusesc logarea cu userul si parola, imi spunea ca sunt gresite, abia dupa 1 luna a mers recuperare parola.
Legat de arcuri, am gresit eu ca am comandat dupa seria de caroserie si au venit la fel ca primele , mai mici cu cativa cm (minim 2-max 4) chiar am fost si intrebat daca vreau tot la fel, m-am gandit ca da urat cu spatele mai ridicat. Amortizoare sunt foarte bune, problema e ca arcurile originale din 2007-2008 erau mult mai bune ca astea (astea sunt mai confortabile,dar prea moi, mult prea moi) .
Comment
-
salutare , in primavara schimb arcurile + amortizoarele spate (arcurile sunt noi, au cateva luni , amortizorarele 80% bune pe aparat) , imi pun standard ca a nascut sotia si bebe sare din scaun )) .
Daca sunt doritori ne intelegem pt arcuri si amortizoare, masina se lasa cu 7-8 cm minim , la mine daca franez brusc nici nu se misca , nici cel mai mic balans sau sa se lase pe fata, e lemn ( sta la boloboc )) ), dar foarte stabila, am mers cu alt crv si zici ca eram in limuzina. O am la vanzare daca nu o dau pana in primavara vb, teste banuiesc ca se fac cat inca sunt pe masina, s stii in ce te bagi )
Comment
-
e frumoasa mai lasata , sta bine pe drum, dar nu mai adoarme copilu )) , in prima faza schimb pe spate tot , daca nu o dau in 3 luni , dar macar se poate testa pe masina mea .
Comment
-
O sa se invete. La mine cea mica adoarme in orice e in miscare. Si-n smart, si-n 206 care e mai lemn asa, si-n 500, iar in outlander ce sa zic, a dormit Buc-Thassos tot drumul in afara de pauzele de alimentare si ferry
Al 2-lea e in curs de invatare, dar parca e nerabdator, cum ma opresc cum incep suneteleEx: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD
Comment
-
salut, prin iunie vreau si eu s m duc prin Thassos ) gasca mare, o sa aibe 6 luni, dar imi e ca nu ii sta suzeta in gura )) . m -am decis oricum, cred ca imi iau un range sport dupa 2011 , masina mica nu prea mai pot conduce ca m-am invatat sus .
Comment
-
Daca mergi noaptea si are cat de cat un program n-ai de ce sa-ti faci probleme. Oricum la 6 luni ai avantaj ca nu misuna, deci poti merge pe unde vrei. Daca nici diversificarea nu o incepe, e si mai bine ai mai putine de caratEx: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
Comment
-
salut, am facut si eu revizia sapt trecuta si surpriza , radiatorul AC e spart , a mers AC toata iarna si fix acum cand a venit caldura nu mai functioneaza.
Comment
Comment