IMRE SZOCS: '07 Honda CR-V 2.2 i-CDTI Elegance, Nighthawk Black Pearl

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Se schimba si la CRV benzina. Razvan de la ASKO mi-a zis....am intrebat..nu stau sa inceapa sa zornaie...cica la 100-150 de mii. Nu sunt f sigur de km....am sa-l mai intreb pe Razvan cand ma duc la revizia de 100 de mii. Uzura apare, asa cum a zis Doc la patina.
  Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

  Comment


  • #32
   Amicul meu, un mecanic cu multa experienta, apreciaza ca distributia pe lant ar trebui schimbata, dincolo de semnele masinii, intre 180 si 200 de mii de km. A intrat in amanunte tehnice, nu dezvolt subiectul, am retinut ce ma interesa. Personal, la cati km fac anual ( aprox. 10.000, desi masina nu sta nicio zi nemiscata ), inseamna inca vreo 10 ani. Un client de-al lui, cu o Toyota, a spus ca dealer-ul unde-si duce jucaria de obicei, i-a recomandat schimbarea distributiei la 130-150.000. Eu as merge pe mana amicului !
   Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
   "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
   "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

   Comment

   Working...
   X