multumesc mult.... la cr-v visez de 2 ani de zile...in 2007 am luat jazz.ul (prima mea masina) la care tin enorm...iar anu asta mi-am gasit insfarsit si un suv pe gustul meu.... e asa cum mi-o doream, ma duce pe unde vreau eu in weekenduri, deci pot spune ca 50% o duc pe teren accidental....o spal in curte asa ca nu ma feresc de niciunele.....am dus-o si la mare....s-au urcat sute de melci mici pe ea....(si lor le-a placut culoarea).....in rest inca nu o cunosc prea bine....in oras ma oboseste, noi avem multe sensuri giratori...de unde se demareaza greu cand stai pe loc.....surprinzator nu mi s-a parut deloc dificil sa parchez sau sa fac diferite manevre cu spatele...si m-am bucurat tare mult cand a trebuit sa schimb un bec H4.....e la loc ....la jazz ma chinuiam un pic aici si noaptea fara lanterna l-as putea pune...!
o sa va povestesc eu mai multe....acum tre sa vad cum sa fac...sa-mi pun si eu aici jos in bara site.ul cu pozele din galery-foto...si cum sa-mi trec pe cont...si cr-v.ul langa datele de la jazz...
OVIDIUTARAS: '03 Honda CR-V 2.0 I-VTEC, Clover Green Perl
Collapse
X
-
mai ceva poze am pus...cei drept sunt la gramada amestecate cu cele de pe jazz... iar mai departe inca nu stiu sa-mi pun etichete si alte detali la avatar....va trebui sa mai casc ochii pe aici...! sarumana...!
Leave a comment:
-
bine ai venit.Dar le cam incurci, punele si tu Crv la Crv si jazz-ul la jazz.
Ceva poze cu ele, si cateva detalii.
Leave a comment:
-
OVIDIUTARAS: '03 Honda CR-V 2.0 I-VTEC, Clover Green Perl
un jazz 2003(in oras) + un cr-v2003(unde vreau eu)
vroiam sa-mi fac si eu loc pe aici, sunt forumist jazz, si .. nu demult 3-4 luni am achizitionat si un cr-v2003 benzina cu care nu am apucat sa trec pe aici....
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/ovidiutaras/ am vazut ca din 2003 nu e nici un forumist cu CR-V...Last edited by ticker; 11-09-10, 19:00.Tags: None

Leave a comment: