OVIDIUTARAS: '03 Honda CR-V 2.0 I-VTEC, Clover Green Perl
Collapse
X
-
-
Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
La noi nu, dar la altii da, asta inseamna ca la un drum european poti avea surprize neplacute !!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gāndiţi pentru voi īnşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Cānd rămāi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui pānă la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să īţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gāndeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Din cate stiu eu - nu stiu ceva sigur sa-ti documentez exact - in RO nu este problema dar afara am inteles ca ar exista ceva restrictii se permite numai cele facute din ceva plastic nu metalice. Am sa caut si iti spun exact. Uite ce am gasit :
The "bull" in the name refers to cattle, which in rural areas sometimes roam onto roads and highways. Kangaroos are a primary hazard in Australia, hence the alternative name "roo bar."
A bullbar (also roo bar or nudge bar in Australia) is a device fitted to the front of a vehicle to protect it and its passengers from damage in a collision with an animal.....
Aici e partea interesanta :
Due to the number of deaths and injuries caused by cars with rigid metal bullbars (in 2000 some 2,000 deaths/year and 18,000 serious accidents/year in Europe, the sale of metal bullbars was banned by a European Union Directive.
Inca una :
Se comercializeaza fara probleme in UE dar vanzatorii (ca persoane juridice) sunt OBLIGATI sa mentioneze ca sunt interzise circulatiei pe drumurile publice (ca si in cazul gumelor,suspensiilor,tobelor, etc).
Am extras de pe forumuri din discutii vis a vis de bull bar.
Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
da cam asa stiam si eu Florine... o sa ma conformez situatiei si am sa-l dau jos daca am sa ies cu masina inspre Austria-Germania.... ( la ei stiu ca e mai complicat).. in rest cu latinii e mai lejer... oricum anu asta nu cred ca ies cu masina din tara... si om trai si om mai vedea...sanatosi sa fim.. acum ne-am pregatit pentru un mic sejur de pasti undeva langa iasi, apoi de 1 mai poate vedem marea din vama...si tot asa... pe langa dunare...pe langa carpati...apoi pe langa somes la cluj...asadar toata primavara se anunta presarata de drumuri relativ lungi... Sanatate si sarbatori fericite la toata lumea!!!!
Comment
-
Sarbatori Fericite si drum bun.Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
salutare dragi hondari, de cand nu am mai trecut pe forum imi uitasem si parola.. de..ai honda nu ai treaba cu service,piese.solutii cu prietenii..etc
din cate vad nu am mai intrat pe aici din aprilie 2011, timp in care ne-am tot plimbat suntem undeva la 140k si in afara de becuri,filtre si fluide nu a cerut nimic la schimb.. era sa uit avem usa noua la sofer..schimbata pe RCA uneia.. nu ma vazut intr-un giratoriu (si cum in BV sunt multe e imposibil sa nu o patesti).
ar mai fii de povestit, dar ma apuc de rasfoit..
Comment
-
Ai GPL pe CRV..???Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
E montata din fabrica...??.... asa a fost echipata sau s-a montat ulterior..???Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Ar fi bun de pus....vine vara acum...cu AC iar ajung la 14-15%..nu ca iarna ar consuma mai putin. Ma refer la consum urban.Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
Comment