OVIDIUTARAS: '03 Honda CR-V 2.0 I-VTEC, Clover Green Perl
Collapse
X
-
Nu a mai nins la Brasov ? Eu am absolvit actuala Academie a Fortelor Aeriene acolo si ningea frate cam permanent in anii aia, cand am revenit, acasa, in Bucuresti, eram ca un pinguin in Africa !...pe-aici...luni a mai venit o portie de zapada, iar acum are grija gerul sa nu scada grosimea stratului....rotile de iarna reprezinta o investitie serioasa....tu sti mai bine ce prioritati ai....bafta !
-
merci baieti...inca nu am facut nici o miscare...am profitat de faptul ca nu a mai nins...si nu am avut cinestie ce drumuri de facut.... am mai multe de achizitionat la ea...incepand cu baterie noua...proiectoare...(de saptamana viitoare,poate se mai incalzeste)...merci inca odata de sfaturi...
Leave a comment:
-
Ideal si linistitor este cum spune Florin, respecti exact ce zice cartea, dar din discutii cu oameni mai priceputi ca mine, niste gume cu 1 cm mai late n-au cum sa influenteze negativ comportamentul masinii, nici instant, nici in timp ! Eu, desi n-am gasit exact ca in carte (SH ca noi erau destule, dar asta inseamna un buzunar plin), n-am cumparat pana n-am intrebat...au trecut 2 luni si totul e ok, sincer, chiar nu m-asteptam sa se comporte asa bine, iar ocazii de verificare tot am avut de ceva timp !
Bineinteles, daca iti permiti, gumele noi si gentile separate cu parametri din carte reprezinta varianta optima !
Last edited by WillyCR-VFAN; 04-01-11, 07:58.
Leave a comment:
-
Aici poti sa vezi cum se citeste o anvelopa am luat la intamplare, important este faptul ca-ti explica semnificatia fiecarui simbol de pe anvelopa.In functie de ce vrei sa iei poti sa pui "de acord" janta cu anvelopa.
http://fulda.tiremanager.eu/eu_en/tires.aspx aici poti sa vezi ce dimensiuni de anvelopa se recomanda pentru masina ta. Am luat Fulda fiindca a fost cel mai la indemana si mai explicit.
Succes.Last edited by FLORIN CRISTEA; 04-01-11, 06:29.
Leave a comment:
-
Salutare si LA MULTI ANI sa stapanesti sanatos masina.
De ce iti bati capul cu fel de fel de probleme..cumpara dimensiunea data de fabricant si eu zic ca e Ok. Nu ai probleme nici cu inspectia tehnica..nici la controalele din trafic. Daca vrei sa faci ceva mai aparate si ai niste bani disponibili cumpara-i un scut metalic asta daca nu ai deja unul . Anvelopele daca cei de la HONDA le-a gandit la o dimensiune anume e bine sa o respecti. Cel mai sanatos e sa ai doua randuri de roti..pentru iarna cu anv de iarna pt vara cu anvelopele de vara. La dimensiunea jantelor si profilul anvelopelor tine cont si ce vrei sa faci cu masina. Cu cat o inalti fie din anvelope fie din jenti cu atat ii modifici centrul de greutate
si eu zic ca nu e bine. Eu am pe masina atat la avelopele de iarna cat si la cele de vara dimensiunile date de fabrica. Puteam sa cumpar si altceva fara probleme..mai inalte, mai late..dar nu are rost. Pentru iarna am Vredestein Wintrac 4 Extreme iar pentru vara Michelin Latitude Cross. Cross pentru ca vara masina merge la pescuit prin padure..nisip..noroi...iar anvelopele Cross sunt exact ce trebuie.
Salutes
Last edited by FLORIN CRISTEA; 04-01-11, 06:07.
Leave a comment:
-
ok, nu am avut timp nici azi...dar imediat dupa anu nou( o zi doua) am sa ma ocup serios...deja am vazut cateva pe 215/65...care sunt si mai accesibile, acum tre sa ma interesez daca se si potrivesc.... an nou fericit si numai bine la toata lumea..!!
Leave a comment:
-
Ti-am dat exemplul meu, dar pt mai multa siguranta intrebi oamenii priceputi la gume, atunci cand faci achizitia !
Leave a comment:
-
@willycr-vfan zici ca pot sa ma uit si dupa 215/65/16....daca eu pe 16 am doar 205/65..???
Leave a comment:
-
spune-mi ce e in talon sau in cartea tehnica a masinii ca sa vedem, regulamentar, ce optiuni avem !....incearca si cu 215, importanta e ultima cifra, daca pastrezi jantele, eu la 225/60/18, regulamentar, am pus 235/60/18, asta am gasit si arata si se misca f bine.Last edited by WillyCR-VFAN; 30-12-10, 06:17.
Leave a comment:
-
Cu placere.
Si pe mine ma intereseaza subiectul, dar pentru caucuicuri de vara.
Eu as vrea sa iau si jante, probabil le voi lua pe 17 ca arata mai bine desi e putin mai scump. Poate este cineva avizat sa ne spuna ce dimensiuni trebuie pt. diametru 17
Eu am 215/60/16 pe masina si in talon.
Leave a comment:
-
@54yak merci mult !!! ceea ce mi-ai trimis au dimensiuni un pic mai mari 225/66/16....ale mele sunt 205/65/16...sau....205/60/15...parca nu le-as comanda inainte sa stiu ca-mi vin. pretul e foarte bun devine tentant..!
@willycr-vfan ai idee ce dimensiuni as mai putea pune pe ea...???
Leave a comment:
-
Salut.Originally posted by ovidiutaras View Postpe dimensiunea din cartea de identitate 205/65/16/95T am gasit ceva care imi place..
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...135&sowigan=Wi
ce ziceti de astea...??? si oare cum as putea intra in posesia unui set?
Am gasit un site, vezi daca te ajuta...
http://www.anvelopex.ro/anvelope/iar...rna-ca07000001
Leave a comment:
-
Arata bine, la dimensiunile tale ai multe optiuni. Rotile de iarna conteaza enorm, iti vei da seama imediat ! Bafta !
Leave a comment:
-
pe dimensiunea din cartea de identitate 205/65/16/95T am gasit ceva care imi place..
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...135&sowigan=Wi
ce ziceti de astea...??? si oare cum as putea intra in posesia unui set?
Leave a comment:
-
Salutare hondari si sarbatori fericite..!! uite ca a venit si zapada mult asteptata....dar odata cu ia si orele pierdute in tafic pe drumurile noastre...
Ne-am petrecut craciunul in zona iasiului la tara, la rudele viitoarei sotii. sunt in jur de 300km..pe care in mod normal(drum liber,uscat,) ii parcurgem in 4 ore jumate....traseul e tare colorat mai ales pe ultimi 35-40 km in sensul ca treci dintr-o comuna in alta...curbe multe, urcusuri, coborasuri abrupte, drum ingust fara vizibilitate, fara indicatoare, populat cu uratanii cu 4 sau 2 picioare... ceea ce il face deosebit de solicitant dar si placut in acelasi timp. L-am parcurs de 10 de ori in ultimi 3 ani asa ca l-am cam memorat... de data asta in schimb a fost tare obositor atat la dus cat si la intors.. la dus..am avut parte de ceata densa..noapte si polei...iar la intoarcere ninsoare pe toata durata drumului.. Acum morala...imi trebuie neaparat proiectoare in bara...ptr ceata...fara e o aventura totala...si neaparat cauciucuri de iarna...cele all season cu care am luat-o echipata... pe ninsoare sau polei sunt ineficiente...si nu voi mai iesi la drum lung daca stiu ca ninge, asta pana nu le schimb...
As avea nevoie de ceva sfaturi in legatura cu asta...preferabil ar fi sa cumpar niste cauciucuri cu tot cu jenti..ma gandesc ca la pachet au pret mai bun... parca nu mi-as lua doar gume pe care sa le tot incalt si sa le descalt... voi ce mi-ati recomanda??
Leave a comment:

Leave a comment: