OVIDIUTARAS: '03 Honda CR-V 2.0 I-VTEC, Clover Green Perl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    FLORIN CRISTEA
    Senior Member

• FLORIN CRISTEA
    replied
    Din cate stiu eu - nu stiu ceva sigur sa-ti documentez exact - in RO nu este problema dar afara am inteles ca ar exista ceva restrictii se permite numai cele facute din ceva plastic nu metalice. Am sa caut si iti spun exact. Uite ce am gasit :
    The "bull" in the name refers to cattle, which in rural areas sometimes roam onto roads and highways. Kangaroos are a primary hazard in Australia, hence the alternative name "roo bar."
    A bullbar (also roo bar or nudge bar in Australia) is a device fitted to the front of a vehicle to protect it and its passengers from damage in a collision with an animal.....

Aici e partea interesanta :
    Due to the number of deaths and injuries caused by cars with rigid metal bullbars (in 2000 some 2,000 deaths/year and 18,000 serious accidents/year in Europe, the sale of metal bullbars was banned by a European Union Directive.
    Inca una :

Se comercializeaza fara probleme in UE dar vanzatorii (ca persoane juridice) sunt OBLIGATI sa mentioneze ca sunt interzise circulatiei pe drumurile publice (ca si in cazul gumelor,suspensiilor,tobelor, etc).

Am extras de pe forumuri din discutii vis a vis de bull bar.

Leave a comment:

• WillyCR-VFAN
    Senior Member

• WillyCR-VFAN
    replied
    La noi nu, dar la altii da, asta inseamna ca la un drum european poti avea surprize neplacute !!

Leave a comment:

• Daniel.
    Senior Member

• Daniel.
    replied
    Dar avem voie cu bull bar pe masina ?

Stiam ca la noi sunt interzise ...

Leave a comment:

• FLORIN CRISTEA
    Senior Member

• FLORIN CRISTEA
    replied
    Click image for larger version

Name:	HONDA_CRV_MK2_BrillBar.jpg
Views:	1
Size:	56.7 KB
ID:	707746Asta ce ti-am aratat eu este £185.00 / €218.30 din Anglia. Si este pentru HONDA CRV 2002-2006 FRONT GRILL BAR HIGH & TUBULAR INOX.
    Oricum nu conteaza..daca tie iti place e ok. Daca il trimiteau pe cel din poza de la #46..de mai sus era super ok....arata mult mai bine.
    Da ma rog ..asta este .

Leave a comment:

• ovidiutaras
    Member

• ovidiutaras
    replied
    asta era modelul pe care l-am comandat, cu asta comparam eu mai sus..doar ca la mine a ajuns altul mai mic mai ingust (alta dimensiune)...ce mi-ai aratat o fii frumos da eu zic ca nu merge pe ale noastre(pare mai putin elegant)..!! iar garda la sol nu mi se pare ca ar avea de suferit..!!
    ovidiutaras
    Member
    Last edited by ovidiutaras; 19-04-11, 21:19.

Leave a comment:

• FLORIN CRISTEA
    Senior Member

• FLORIN CRISTEA
    replied
    Click image for larger version

Name:	HONDA_CRV_MK2_BrillBar_300.jpg
Views:	1
Size:	23.2 KB
ID:	707745Clar trebuia sa vina undeva mai sus...macar peste suport numar exista..... uite in poza.... E interesant, nu arata rau dar ti-a mancat din garda la sol fata..era inevitabil..ai ocazia sa te harjai de borduri. . Oricum nu stiu daca cu aceasta treaba pusa mai poti pune si scut pe fata. Totul este sa nu lovesti sau sa nu fii lovit din fata. Nu-mi dau seama cat de rezistenta, rigida este prinderea sub masina. Oricum sa-l stapanesti sanatos.

Leave a comment:

• ovidiutaras
    Member

• ovidiutaras
    replied
    daca nici asa nu mere...ne uitam in gallery..acolo sigur tre sa se vada..!! ultimele postate..!
    ovidiutaras
    Member
    Last edited by ovidiutaras; 19-04-11, 19:54.

Leave a comment:

• ovidiutaras
    Member

• ovidiutaras
    replied

Leave a comment:

• FLORIN CRISTEA
    Senior Member

• FLORIN CRISTEA
    replied
    Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
    Nu pot vedea attach..cel putin eu.
    Scut de spate am auzit ca exista, dar eu personal nu am vazut, ..si am vazut destule la viata mea.....
    Pe fata am.. deci exist(a).....

Leave a comment:

• ovidiutaras
    Member

• ovidiutaras
    replied
    am vazut si eu cum vine treaba cu scutul..si intradevar daca as pune as opta si pentru cel din spate. in sfarsit am reusit saptamana asta sa montam proiectoarele si bull bar'ul... binenteles ca nu arata ca ala pe care l-am comandat de pe net si nici nu avea cine stie ce chit de prindere la el...da merge...daca eram din bucuresti mergeam peste ei...asa nu ma mai complic..98% sunt multumit.. bag si o poza sa ne putem da cu parerea... a fost destul de complicat cu prinderea.. am fost nevoiti sa confectionam in partea de jos niste bride metalice cu care am plecat de pe punte apoi in partea de sus prinderea la ceea ce mi-au trimis era intr-un singur punct iar ceea ce am vazut eu pe poza cu cr-v ul lor din prezentarea de pe site era in 2 puncte ...si binenteles dupa cum o sa vedeti si voi daca faceti o comparatie cu poza lor ceea ce am eu e mult mai mic cu ceea ce am comandat dealtfel...(ca asa e la noi) una vorbim si alta facem... ma rog ideea e ca sa potrivit pana la urma chiar daca a trebuit sa dam nr de imatriculare mai jos... da sincer in poza lor de prezentare arata mult mai bine...!!! mai vorbim..!!!
    ovidiutaras
    Member
    Last edited by ovidiutaras; 19-04-11, 11:23.

Leave a comment:

• FLORIN CRISTEA
    Senior Member

• FLORIN CRISTEA
    replied
    Frumoasa ...cel putin in poza de prezentare..si arata bine pe masina.Iar despre pret ...asta e...
    Vezi ca e cineva din Brasov de la tine de acolo care are si vinde scuturi pentru CRV 2006, e pe forum ( Dan P). Eu am luat si e perfect. Se monteaza si foarte usor si acopera toata partea de baie de ulei, unde ai vazut si tu nu e nici un fel de protectie. Era interesant sa fi gasit si pentru partea din spate la diferential, stiu ca exista, dar nu am vazut inca la nimeni.
    Salutes si week end placut si tie..
    FLORIN CRISTEA
    Senior Member
    Last edited by FLORIN CRISTEA; 26-03-11, 06:05.

Leave a comment:

• ovidiutaras
    Member

• ovidiutaras
    replied
    maine vine bara ...abia astept s-o montez..!! wk fain si voua...gratare, bere...soare...!!

Leave a comment:

• ovidiutaras
    Member

• ovidiutaras
    replied
    zilele astea mi-am batut capu cautand pe ici pe colo bulbar fata...
    c-am asta am gasit din ceea ce ma interesa: http://cromtuning.ro/products/BULLBA...FATA-INOX.html
    cum vi se pare pretul...???
    are cineva idee daca pot gasi mai ieftin..???
    merci.!

Leave a comment:

• ovidiutaras
    Member

• ovidiutaras
    replied
    inca nu mi-a montat electricianu proiectoarele...(afterservice)...ca e frig si tre sa gasim si o solutie...ca se pare ca nu am fire trase din fabricatie...si nici vreun buton special in bord...asadar probabil o sa ne legam de becul de ceata de pe spate...iar alte smecheri nu am prea facut tot pentru ca e frig si inorat...cand o da caldura...vreau sa pun folie pe geamuri si bull bar, apoi mici retusuri pe dedesupt ca am tras-o pe rampa si incep sa rugineasca unele si altele pe acolo...de la sare si nisip.. ca asta toamna era boboc... tre sa avem grije de ele ca prea curand nu vad alte achizitii...

Leave a comment:

• FLORIN CRISTEA
    Senior Member

• FLORIN CRISTEA
    replied
    Eu nu am xenon pe proiectoarele de ceata....am numai pe faza scurta unde se poate regla din interior fara probleme.Daca as gasi as aschimba becurile din proiectoare cu unele cu lumina galbena...aia este lumina de ceata. Sunt becuri HB4. Am gasit dar numai led HB4..chinezesti care te rup la ochi daca le pui, plus ca se duc destul de repede, si ca sa schimbi unul e nitica munca.

Leave a comment:

Working...
X