TOMCLANCY: '06 Honda CR-V 2.0 i-VTEC, Silver
Collapse
X
-
Pana la vreo scula pricopsita, modulatorul e foarte util, pui ce vrei tu, iar in coloana cu niste prieteni, le comunici frecventa si esti comandant suprem, danseaza toti cum canti tu!, muzica, glume, atmosfera conteaza, la drum lung e marfa!
-
Intre timp, am mai facut un drum rapid Cluj-Timisoara-Cluj. Iarasi n-am ce-i reprosa (am prins si ploi grele, am mers pe noapte). A fost ok. Inca nu m-am uitat la consum.
Singura chestie pe care n-o pricep e asta: am pus pe Trip A sa-mi masoare km parcursi. Cand a ajuns la 1.000, a luat-o de la 0. asa-i normal ?
Leave a comment:
-
deocamdata nu. Am luat un modulator FM, nu-i chiar rau, da' nici nu-i de senzatie. Intre timp, mi-am dat seama ca ar fi bine sa-i schimb si boxele, totusi.
Leave a comment:
-
Ti-a adus iepurasul vreo scula audio-video?, ca, slava Domnului, avea de unde alege!
Leave a comment:
-
Da, si direct pe difuzoarele lui si in castile cu care se livreaza..in aceste casti se aude bestial....ti-as spune mai multe dar acum parasesc Bucurestiul....daca vrei mai multe si o demonstratie pe viu dupa sarbatori. Cumperi un micro sd incarci cata muzica poti....mp 3 si asculti...poti baga si filme....si poze.....
PASTE FERICIT si sa fii sanatos si tu si toti ai tai.
SalutesLast edited by FLORIN CRISTEA; 03-04-10, 14:24.
Leave a comment:
-
N-arata deloc rau Asus ala. Si poti asculta mp3-uri pe el ? adica direct pe el ?
Leave a comment:
-
Originally posted by WillyCR-VFAN View PostCum Dumnezeu exista asa ceva (am mai gasit) si Honda nu stie de ele?
Recomand in calitate de om patit achizitionarea unui aparat dedicat masinii pe care o aveti.
Si daca stie sau nu vrea sa stie HONDA de ele care-i problema...????
Trebuie sa traiasca toata lumea. Oricum la noi aceste aparate se vand mult prea scump fata de pretul lor real. Iar daca ai norocul sa se si defecteze ti-ai pus-o singur. Stiti povestea cu al meu. Acum ii fac bagajele pentru o excursie in HONK_KONG......alti bani alta distractie.
Poti sa mai faci si altceva ..ia un GPS exemplu un ASUS R 700 ( eu il am) si ai rezolvat problema navigatiei..mp3...blu tooth....nu te ajuta cu camera reverse....Nu neaparat R700 eu ti-am dat un exemplu.....daca ai sa te uiti la ce stie sa faca ai sa poti sa-ti faci o idee...majoritatea GPS mai scumpe nitel au optiunile lui R 700..tu alegi.Last edited by FLORIN CRISTEA; 03-04-10, 09:55.
Leave a comment:
-
Vreo sugestie de scula audio ?
http://www.autogadget.ro/index.php/H...ii-Produs.html
Asta ar fi....vad ca este dedicat modelul nostru....restul de 2 DIN UNIVERSAL poti sa iei plasa la comenzile pe volan.....itzi spune eu si poti sa ma crezi.
Cam scump nitel....poti sa ti-o aduci si singur si iesi cam la 400-500 usd....da-mi pm si iti spun mai multe.Last edited by FLORIN CRISTEA; 02-04-10, 23:40.
Leave a comment:
-
Originally posted by tokyodream View Post
Leave a comment:
-
asta e mult peste ce cautam eu, dar n-arata rau deloc. multumesc de idee.
Leave a comment:
-
-
@Florin Cristea - m-am exprimat gresit, nu e parktronik. Vroiam sa zic senzori cu display. Dar intre timp m-am razgandit, vreau sa-i pun alta scula audio, aparent asta n-are capacitatea de a citi mp3-uri.
Vreo sugestie de scula audio ?
@Rav pun, promit ca pun, astept doar o zi ceva mai insorita...
Leave a comment:
-
Bai io tot astept sa puna poza ardeleanu asta sa-l pot felicita si eu ... dar vad ca se lasa greu asa ca trec peste ...
Sa ai noroc la masina!
Sa te bucuri de ea!
Si sa ne vedem la intalniri!
pana una alta...
Leave a comment:
Leave a comment: