Prima mea Honda
ex-Dacia 1310
ex-Dacia 1410 TLX
ex-Suzuki Ignis II
sper ex-Opel Astra G (de vânzare)
aproape ex-Opel Zafira MK1
și cum ziceam mai sus, acum la prima mea Honda
...mașină stock, fără modificări de mare anvergură
158.000 Km acum, luată din Ro (de la Carpați Mo.), cu toată cartea de service, și -mulțumesc fostului proprietar- îngrijită destul de bine
acum intru în primele ei probleme...
tipice vârstei / preventive :
1. bielete antiruliu, bucșe bare stab. plăcuțe și discuri frână pt. siguranța mea, rulmenți roți, toate toate - adică față + spate [în mare parte Jakoparts și Febi bilstein] (astea sunt acum work in progress)
2. ulei motor + filtru ulei motor + filtru benzină + filtre aer motor și habitaclu (urmează)
3. ulei diferențial și poate cutie viteze (urmează)
4. curea de accesorii + rolă întinzătoare + pompă de apă + antigel (urmează)
atipice / defecte de fab. :
5. nu mi se închide/încuie din cheie ușa pasager față și portbagajul (am semnalat problema undeva aiurea pe forum - o s-o reiau aici mai jos)
total atipice / end-user error :
6. nu am căpăcelul ăla albastru la rezervorul de apă de parbriz (caut așa ceva)
7. capota se închide trântită ca lumea (sau poate-s eu prea finuț)
8. am un spălător de far rupt - stânga (caut așa ceva)
9. mașina are montată o alarmă pe ea, nu știu de care să telecomenzile sunt complet șterse de uzură... nu funcționează (caut un electrician auto bun bun bun de "accesorii" aftermarket)
10....ce-o mai da Domnu', că abia descopăr mașina
...cu astea fiind spuse... zic merci pentru orice sfaturi / informații / critici cu cele enumerate mai sus - PE NUMERE vă ROG ca să ne fie mai ușor să ne înțelegem
...și sper să ajung la întâlnire CR-Viștilor din IUNIE ... șamd
ex-Dacia 1310
ex-Dacia 1410 TLX
ex-Suzuki Ignis II
sper ex-Opel Astra G (de vânzare)
aproape ex-Opel Zafira MK1
și cum ziceam mai sus, acum la prima mea Honda
...mașină stock, fără modificări de mare anvergură
158.000 Km acum, luată din Ro (de la Carpați Mo.), cu toată cartea de service, și -mulțumesc fostului proprietar- îngrijită destul de bine
acum intru în primele ei probleme...
tipice vârstei / preventive :
1. bielete antiruliu, bucșe bare stab. plăcuțe și discuri frână pt. siguranța mea, rulmenți roți, toate toate - adică față + spate [în mare parte Jakoparts și Febi bilstein] (astea sunt acum work in progress)
2. ulei motor + filtru ulei motor + filtru benzină + filtre aer motor și habitaclu (urmează)
3. ulei diferențial și poate cutie viteze (urmează)
4. curea de accesorii + rolă întinzătoare + pompă de apă + antigel (urmează)
atipice / defecte de fab. :
5. nu mi se închide/încuie din cheie ușa pasager față și portbagajul (am semnalat problema undeva aiurea pe forum - o s-o reiau aici mai jos)
total atipice / end-user error :
6. nu am căpăcelul ăla albastru la rezervorul de apă de parbriz (caut așa ceva)
7. capota se închide trântită ca lumea (sau poate-s eu prea finuț)
8. am un spălător de far rupt - stânga (caut așa ceva)
9. mașina are montată o alarmă pe ea, nu știu de care să telecomenzile sunt complet șterse de uzură... nu funcționează (caut un electrician auto bun bun bun de "accesorii" aftermarket)
10....ce-o mai da Domnu', că abia descopăr mașina
...cu astea fiind spuse... zic merci pentru orice sfaturi / informații / critici cu cele enumerate mai sus - PE NUMERE vă ROG ca să ne fie mai ușor să ne înțelegem
...și sper să ajung la întâlnire CR-Viștilor din IUNIE ... șamd
Comment