Salut,
ai aflat pānă la urmă care era faza cu GPL-ul instalat ? Ce firmă / model este pānă la urmă ? Unde ai butelia la el - īn portbagaj sau sub portbagaj īn locul ăla mic de depozitare ? ... și eventual impresii după mers pe gaz mai mult timp.
...pentru că locuiesc īn București sunt tare interesat de subiectul gaz pe CRV (II cu motor K20A4).
Merci mult!
ERVIN: '04 Honda CR-V 2.0 i-VTEC Executive , Grey
Collapse
X
-
Last edited by alectronic; 28-06-18, 21:22.
-
Sters..sorry am postat gresit....
Leave a comment:
-
-
La chestia asta nu știu sa-ți spun nimic. Eu nu am avut navigație pe ea, numai radio-cd. După ce am cumpărat-o am luat un multimedia 2DIN care este montat si in ziua de astăzi si funcționează impecabil..radio...GPS...DVD player...tv digital. Am avut o tentativă sa cumpăr din UK o navigație HONDA OEM de pe eBay dar nu avea cd navi decāt pt Anglia & Irlanda, așa ca am renunțat. In plus era si cam scumpă si second hand. Am sa caut in cartea mașinii unde zice ceva de navi ..audio System G type...dar nu am citit fiindcă nu a prezentat interes pt mine. In carte sunt date si explicate codurile de eroare si eventual ce se poate face. Dacă te interesează īți pot face o poză si o postez aici. Ar trebui sa ai un cod de siguranță pentru sistem. Vezi ca te complici cu uleiul OEM, am văzut ce ai cerut lui Tudor.
Sent from my iPad using Tapatalk
Leave a comment:
-
Ce pot face cu navigatia, imi apare eroare la citirea dvd-ului, si problema e ca nu pot accesa butonul de menu sau audio, si ma deranjeza ecranul cu eroarea, nu pot face nici un reglaj, pe mine nu ma intereseaza navigatia, am incercat sa scot dvd-ul dar atunci apare eroare de lipsa dvd.
Nu se poate cumva sarii peste progr. de navigatie?
Leave a comment:
-
Zalău...????? ia caută pe forum TUDORART. Dacă nu găsești ulei de cutie te ajut eu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Mersi, pentru diferential sper sa-l pot comanda de la magazin, aici in Zalau nu este dealer, la fel si cel din cutie, vreau sa schimb toate consumabilele.
Leave a comment:
-
ERVIN: '04 Honda CR-V 2.0 i-VTEC Executive , Grey
5W30 full syntethic asta folosesc eu. Vezi ca sunt cei de la "ENEOS",dacă te interesează aceasta marca , pe forum si le poți face comandă. Sau cere un sfat . Nu uita de diferențial este f important. Asta presupune sa mergi la un dealer ei au acest ulei dar cred ca īl găsești si la magazine on line.
Sent from my iPhone using TapatalkLast edited by FLORIN CRISTEA; 13-01-17, 17:30.
Leave a comment:
-
A sosit masina si vreau sa-i schimb uleiul, vad in cartea service, ca poti sa-i mai multe tipuri de ulei in functie de temperaturile din zona, voi ce cod de ulei folositi? Motorul este K20A4.
Leave a comment:
-
Originally posted by ticker View PostSa ai noroc de ea!
Gazul nu e de fabrica, dar sunt sanse f mari sa fie montat direct de la dealer. Din cate stiu se practica asta pe acolo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Sa ai noroc de ea!
Gazul nu e de fabrica, dar sunt sanse f mari sa fie montat direct de la dealer. Din cate stiu se practica asta pe acolo.
Leave a comment:
-
Multumesc frumos, si mie mi s-a parut pretul bun fata de celelalte oferte, gazul va fi binevenit ca mai am talpa grea cateodata, mai ales ca vin de pe un golf diesel de 160cp, sunt convins ca nu va avea acelasi cuplu, dar totusi va fi masina pe care mi-am dorit-o de mult, pe care o voi folosi la deplasarile cu familia la drumuri lungi, la pescuit, si ne place sa mergem cu cortul.
Cand va veni voi vedea daca are cartea service si daca nu va voi solicita o copie.
Leave a comment:
-
Nu sunt expert dar zic ca e bine, ca si preț. Norocul tău că că ai scăpat de taxa aia de mediu. Ornamentul nu e un capăt de țara īl poți procura si aici. După ce o primesti zic să-i faci un control la un dealer Honda din Bucuresti. Īți trebuie anvelope bune dacă vrei sa ai o tracțiune ok....pt iarnă de iarnă...etc..etc. Te sfătuiesc sa-i schimbi uleiul la diferențial ,numai Honda, nu altceva ca să nu ai surprize. Eu am 110 mii cu ea si e ok, o am de nouă și am avut grijă de ea. Era bun sa fi avut cartea de service sa vezi ce i s-a făcut....schimburi de ulei...etc..etc. Dacă vrei am cartea mașinii si acolo este graficul de īntreținere īți trimit o copie. Oricum să o stăpānești sănătos...[emoji1303].
Sent from my iPad using Tapatalk
Leave a comment:
-
A fost 4400 si 450 adusul acasa, masina arata bine, suna bine, din ce a spus soferul si din ce am vazut in poze. Lipseste un ornament cromat de pe grilajul din fata, (dintre cele 4).
Leave a comment:
Leave a comment: