E automata….,ma uitam la motul ! Multumesc !
CATALIN RUS: '17 Honda Civic Tourer Lifestyle 1.8. A/T, Twilight Blue
Collapse
X
-
Baia Mare !rep Honda! Doar piese , uleiuri …de la ei ! Te obliga sa pui ce vor ei in masina ta ! Am vb peste granița , fiind aproape si acolo ….se poate , ca le ajunge cat fac din manopera ! Nesimțire pe la noi …cum vor ei sa ti impună ce piese sa pui pe masina ta ! Totuși nu inteleg ..cum te poate respinge un service daca nu iei piesele de la ei !!!!
Comment
-
Salutare! Azi am schimbat ulei motor și filtre Amsoil 0-20 si facut schimb lichid frāna in reprezentanta Debrecen ( unde s a putut cu uleiul meu ) la romānii noștri nu le ajunge doar manopera ! Băieții au lucrat frumos și mi au completat și antigelul (īn preț) . Să văd cum se comportă cu Amsoil ! Īn rest totul ok …
Comment
-
Salutare! Īncet studiez piața anvelopelor pentru vară … ce ziceți de anvelopele Falken Azenis FK 520 ? 225 45 17 y xl 70 db …ce ma deranjeaza e ca sunt xl si nu stiu daca nu va fi f rigida !Last edited by catalin rus; 17-01-24, 14:18.
Comment
-
Salutare ! Cum vremea s a īncălzit , am pus roțile vară cu noile anvelope care eram curios cum se comportă (fiind așa mult lăudate ) ! Prima impresie ….nu am simțit diferențe față de cele iarna 205 55 16 la amortizare șocuri sau drumuri denivelate, absorb f bine fiecare imperfecțiune a părții carosabile ! Ca zgomot …depinde de zona carosabilă ( sunt locuri unde chiar nu se aud deloc și sunt zone unde se aud dar sunt mult mult mai confortabile și liniște īn mașină indiferent de drum față de Bridgestone cu care a venit echipata din fabrică ! ) F multumit de comportamentul lor … rămāne de vazut cat vor tine ! īn rest ne apropiem de 60000 km … ca noua !
Comment
Comment