ISTRATEFG: '18 Honda Civic Tourer 1.8i VTEC, Elegance, M/T, Sporty Blue
Collapse
X
-
Au mai trecut doua revizii - am ajuns la ~84.000. Inca merge ca noua dar incep sa ma gandesc la ceva mai mare, poate CR-V.
-
60.000
Revizii la 10.000 si benzina. Masina merge in continuare perfect!
De cand benzina e 8(+) lei mi s-a reaprins ideea cu GPL dar inca nu am luat o decizie..
Leave a comment:
-
Intre timp am rezolvat si ultima dauna.
Am inlocuit oglinda si geamul si revopsit portiera, care avea o mica zgarietura.
Ca de obicei cei de la Honda Nord au fost la inaltime, rezolvand totul in doua zile si jumatate.
As zice ca e ca noua, dar nu as vrea sa cobesc.
Leave a comment:
-
Originally posted by Sika86 View PostFelicitari! Arata bestial!
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Te astept pe forum cu thread si cu cat mai multe poze.
Leave a comment:
-
Salut, s-o stapanesti sanatos, arata foarte bine in acea combinatie de culoare si jante.
P:S:Cred ca cel mai bine ar fi sa deschizi topic separat cu masina ta. Pozele le poti incarca in prealabil pe Imgur si sa pui doar linkul.
Bafta si multi km fara incidente!Last edited by crsN; 25-04-21, 10:59.
- 1 like
Leave a comment:
-
Hai ca am reusit pana la urma,
Automata, 30 000km, lifestyle
Racheta
nu ma lasa asta sa pun fisiere mai mari de 2 mb
Last edited by Vali_lj; 26-04-21, 19:40.
Leave a comment:
-
Nu am rezolvat nimic nici acum, culmea am gasit o persoana pe olx si cand ne am intalnit a venit cu luneta sparta
Leave a comment:
-
Am deschis dosar la Allianz, astept constatarea si merg la Honda Nord.4 Photos
Leave a comment:
-
Asa cum spuneam mai sus, tocmai ce am mai adaugat ceva in palmares.
Pe DN1, in Busteni, un coleg participant la trafic a taiat curba si a patruns pe sensul meu de mers si m-a lasat fara oglinda.
Daune: Oglinda , disparuta in mare parte, geam si portiera usor zgariate..
( Culmea, desi a mai ramas doar o parte din oglinda mecanismul de rabatare merge perfect.)
Leave a comment:
-
Originally posted by Sika86 View PostEu inca astept pe cineva care vrea sa imi vanda un civic tourer, am banii in,, Lei'' Romanesti)
Abia acum am vazut postarea asa ca sper ca ai rezolvat intre timp!
Mie tocmai ce mi-a zburat din nou oglinda... Revin imediat cu update.
Leave a comment:
-
Eu inca astept pe cineva care vrea sa imi vanda un civic tourer, am banii in,, Lei'' Romanesti)
Leave a comment:
Leave a comment: