ISTRATEFG: '18 Honda Civic Tourer 1.8i VTEC, Elegance, M/T, Sporty Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aproape 34000 km, din nou toate bune mai putin "batul" care sustine capota care s-a incapatanat sa iasa din suportul sau.

Zilele trecute ma gandeam sa o inlocuiesc cu un CR-V 2.2, masina din familie, dar nu ma lasa inima sa o dau...

Comment

34500.

Tocmai ce m-am intors de la Honda Nord. Am rezolvat problema suportului de la capota si, in plus, i-am rugat sa ma ajute cu o verificare si pentru un stop care zilele trecute a facut ceva condens.
      Banuiala lor e ca s-a infundat o aerisire dar au 'documentat' cazul si au trimis catre producator pentru solutie si remediere pe garantie. Foarte profi oamenii, ca de fiecare data.

Comment

Frumoasa! Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi kilometri cu ea!
        HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Arigatō!

Comment

Foarte faina culoarea!
            Vad ca e final edition (stopurile fumurii).
            Ref. la revizii eu le-am facut la 20k km si pana la 200k km cat are acum nu a tusit deloc. Intr-adevar e o mica diferenta intre Euro4 si Euro6, dar motorul e acelasi.
            La mine CR-V-ul 2.2 a devenit baza iar Civicul a ramas de back-up (second car). Masini mai vechi dar super reliable.
            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

@ticker, multumesc! Eu m-am hotarat sa le fac pe la (aproximativ) 10K, mai ales ca cei de la HN sunt foarte prompti cand vine vorba de programari / verificari si rezolv in cateva ore.

Si pe mine ma batea gandul sa trec la CR-V dar nu prea ma indur sa dau Tourer-ul iar doua masini nu prea am de ce sa tin.

Comment

Eu inca astept pe cineva care vrea sa imi vanda un civic tourer, am banii in,, Lei'' Romanesti )

Comment

Originally posted by Sika86 View Post
                  Eu inca astept pe cineva care vrea sa imi vanda un civic tourer, am banii in,, Lei'' Romanesti )
                  Abia acum am vazut postarea asa ca sper ca ai rezolvat intre timp!

Mie tocmai ce mi-a zburat din nou oglinda... Revin imediat cu update.

Comment

Asa cum spuneam mai sus, tocmai ce am mai adaugat ceva in palmares.

Pe DN1, in Busteni, un coleg participant la trafic a taiat curba si a patruns pe sensul meu de mers si m-a lasat fara oglinda.

Daune: Oglinda , disparuta in mare parte, geam si portiera usor zgariate..

( Culmea, desi a mai ramas doar o parte din oglinda mecanismul de rabatare merge perfect. )

Comment

Am deschis dosar la Allianz, astept constatarea si merg la Honda Nord.

Comment

Nu am rezolvat nimic nici acum, culmea am gasit o persoana pe olx si cand ne am intalnit a venit cu luneta sparta

Comment

Nu am rezolvat nimic nici acum, culmea am gasit o persoana pe olx si cand ne am intalnit a venit cu luneta sparta
                          Parca sunt bantuite Tourer-urile. ))

Comment

Hai ca am reusit pana la urma,
                            Automata, 30 000km, lifestyle
                            Racheta
                            ​​
                            Click image for larger version  Name:	IMG_20210425_062803.jpg Views:	33 Size:	72.7 KB ID:	875537Click image for larger version  Name:	IMG_20210425_062803.jpg Views:	26 Size:	72.7 KB ID:	875538 nu ma lasa asta sa pun fisiere mai mari de 2 mb
                            Vali_lj
                            Tech Geek
                            Last edited by Vali_lj; 26-04-21, 20:40.

Comment

Salut, s-o stapanesti sanatos, arata foarte bine in acea combinatie de culoare si jante.

P:S:Cred ca cel mai bine ar fi sa deschizi topic separat cu masina ta. Pozele le poti incarca in prealabil pe Imgur si sa pui doar linkul.

Bafta si multi km fara incidente!
                              crsN
                              Senior Member
                              Last edited by crsN; 25-04-21, 11:59.

Comment

Hai ca am reusit pana la urma,
                                Automata, 30 000km, lifestyle
                                Racheta
                                ​​
                                Click image for larger version Name:	IMG_20210425_062803.jpg Views:	33 Size:	72.7 KB ID:	875537Click image for larger version Name:	IMG_20210425_062803.jpg Views:	26 Size:	72.7 KB ID:	875538 nu ma lasa asta sa pun fisiere mai mari de 2 mb
                                Felicitari! Arata bestial!

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Te astept pe forum cu thread si cu cat mai multe poze.

Comment

Working...
                                X