RARES_B: '14 Honda Civic Tourer, 1.8 i-VTEC A/T, Crystal Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut,

Asa cum am scris mai sus am decis sa vand Honda.

Insa, facand ordine in hartii am observat ca era timpul pentru o revizie la GPL si astfel am facut un drum special la Progaz Vernesti pentru revizie. Totul in regula la revizie, schimb de filtre verificare cap-coada. Revizia a costat 250 RON.

Am trecut la rotile de iarna. Cum eu am fost mereu super atent la cauciucuri... nu prea mi-a placut cum aratau cauciucurile de iarna pe care le-am avut. Aveau o gramada de model ramas, erau tocite uniform, nu era nici un fel de vibratie... insa uitandu-ma in postarile anterioare am constatat ca au fost folosite 5 sezoane, aveau DOT 2020...
    Astfel, am schimbat astazi si cauciucurile de iarna... am montat niste Hankook Winter Icept RS3 205/55R16 91T, cu DOT 2025. Cauciucurile astea sunt in top 5 in clasamentul facut de ADAC pentru cauciucuri de iarna.
    Cauciucurile noi sunt mult mai elastice face de cele pe care le-am avut.
    Cumparate de la Auto Soft si montate tot la ei.

Puteau fi evitate/amanate cheltuielile astea insa cat mai e la mine vreau ca masina sa fie intr-o stare super OK, asa cum am avut-o mereu.
    Cat mai sta la mine ma bucur de ea iar cand merge la urmatorul proprietar o sa fie in stare super OK...
    rares_b
    Senior Member
    Last edited by rares_b; 27-11-25, 12:22.

Comment

• Salut,

Masina a fost vanduta.
      Va multumesc pentru raspunsurile/sfaturile/sugestiile pe care le-am primit din partea voastra si pentru ca am facut parte din aceasta comunitate!!!
      Drumuri bune si sa ne vedem cu bine in trafic!
      rares_b
      Senior Member
      Last edited by rares_b; 01-01-26, 19:44.

Comment

Working...
      X