S-a fiti fericiti impreuna!
BogdanHCT: '15 Honda Civic Tourer 1.8 Lifestyle A/T, Passion Red Pearl
Collapse
X
-
Am un pont pentru tine: se poate instala navigatie, pentru ca exista o mica gaura de securitate in Honda Connect cu Android 4.0.4. Detalii aici, resurse multe aici (si tradus din portugheza)Honda Civic 5D Sport 1.8 i-VTEC 2015
Comment
-
Originally posted by Sparky View PostAm un pont pentru tine: se poate instala navigatie, pentru ca exista o mica gaura de securitate in Honda Connect cu Android 4.0.4. Detalii aici, resurse multe aici (si tradus din portugheza)
Comment
-
Originally posted by Sparky View PostAm un pont pentru tine: se poate instala navigatie, pentru ca exista o mica gaura de securitate in Honda Connect cu Android 4.0.4. Detalii aici, resurse multe aici (si tradus din portugheza)
Trimis de pe al meu LG-H815 folosind TapatalkMy cars:
2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T
Comment
-
Originally posted by El_Hakim View PostSunt 2 masini total diferite...
Old: Diesel, cuplu maret, cutie manuala
New: Benzina, cuplu la jumate, cutie automată...
Deci comparam mere cu banane
Trimis de pe al meu LG-H815 folosind TapatalkBMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5
Comment
-
Danke dir!!! ))
Asa ziceam si eu...ca mi s-ar potrivi mai bine un CR-V, bla bla bla...Problema cea mai mare era pretul de achizitie. Chiar si ca 2nd hand. Pt CRV dupa 2014, la optiunile pe care le vroiam eu, cu Xenon/LED si alte "mizerii" care ne fac viata mai usoara, sare lejer de 25-27k. Pe cand Civicul l-am luat la un pret mega decent (zic eu :P).My cars:
2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T
Comment
Comment