MARCEL: '14 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC Sport M/T, Urban Titanium

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iata ca a aparut o problema. Nu stiu inca daca este din vina mea sau nu. Acum intr-o dimineata am constatat ca nu da caldura. Intamplarea face ca ma aflam chiar în oras unde era și dealerul, eu avand domiciliul la 70 km. Am zis sa merg sa vad daca ma poate ajuta cineva cu ceva, dar din pacate doar cu o programare peste o saptamana. Am zis vin acasa si ma întorc peste o saptamana, dar n-am făcut 10 km și temperatura lichidului de racire a inceput sa urce spre rosu. Am oprit, ridic capota, iar pe scut vad umezeala. Ce sa fac? Daca continui drumul risc sa fierb motorul. Sun la Honda asistenta rutiera, am dat datele necesare si constat că asistenta nu a mai fost innoita din 2017, sa intreb la dealer. Am revenit cum am putut la dealer am zis ca problema se agraveaza, iar raspunsul a fost tot un dat din umeri. Am întrebat de ce nu au innoit asistenta, bineinteles ca consilierul service habar nu avea de asa ceva , zice " ma duc sa intreb la seful de service". Iar raspunsul a fost ca asistenta rutiera e valabila cat este garantia constructorului, de 3 ani ( in brosura honda, asistenta rutiera este valabila 7 ani daca ai facut reviziaia la dealer). Am lasat masina acolo si m-am intors cu autobuzul. Acum astept, asa-i la noi.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Last edited by marcel; 28-10-19, 11:30.

Comment

Acum m-am lamurit ce-i si cu aceasta asistenta rutiera, primii 3 ani este platita de HTR, iar dupa aceea o prelungesti pe cheltuiala ta anual.

Comment

S-a gasit problema, un colier ruginit a cedat si am pierdut in timp peste un litru de antigel. Computerul de bord nu anunta chiar nimic, iar nivelul in vasul de expansiune nu stiu daca il poate vedea cineva la acest model de motor. Bine ca nu a fost ceva mai grav.

Comment

Am trecut și a cincea revizie la 54 k, fără probleme.

Comment

Working...
          X