-LIVIU-:'14 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC Sport M/T, Alabaster Silver Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stai sa vezi cand vor aparea brokerii la statiile peco, si la service, pentru revizii!

Comment

De multe ori se vinde discountul, nu produsul. Trist, dar adevarat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

In cazul meu a contat inima masinii:motorul (am vrut motor pe benzina de peste 1.6 aspirat).
        De mult timp eu si sotia cochetam cu civic generatia anterioara care ni se pare cea mai reusita masina din clasa compacta din multe puncte de vedere dar odata cu civic Tourer avantajele in favoarea ei au crescut chiar daca cu generatia asta a cam disparut efectul masinii din next generation (pacat ca au facut un pas inapoi).
        Daca este ceva de reprosat este dezinteresul Honda pt piata europeana in cea ce priveste strategia de vanzare, ofertare si folosirea unor materiale mai calitative pt a face fata noilor tendinte (vezi Kia cum recupereza din urma sau Mazda 3 care este foarta frumoasa si materialele sunt spre premium), ei bazandu-se pe fidelizarea clientilor actuali.
        Din punctul meu de vedere,client Honda nu prea ai cum sa ajungi din greseala doar daca ai habar ce inseamna aceasta marca.
        FanHonda sunt de foarte mult timp dar in privinta mersului pe 2 roti si nu regret alegerea facuta,in viitor sper la un VFR 1200.
        LIVIU:Sper ca si tu sa fi multumit de alegere macar cat mine.Iar despre ce zic carcotasii sa stii ca in realitate este mai frumoasa decat in poze iar ca practibilitate este superioara multor compacte combi (in RO vine cu roata de rezerva sau nu?).

Comment

Eu am vazut-o la dealer cu kit de reparatie pana
          '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Confirm si eu ca in România vine cu kit de reparație.
            2014 Civic Tourer 1.8 MT Sport, White Orchid Metallic
            Ex Accord 2.0 M/T SSE Dark Mocha

Comment

Si eu am cumparat motorul si fiabilitatea, am fost mai putin interesat de design sau alte detalii.
              Nu am masurat dar sper sa incapa o roata mica in spatiul de sub tavita portbagajului. Nu m-a incantat ideea de kit de pana, dar asa este, nu poti sa le ai pe toate

Comment

Kitul de pana are un termen de valabilitate, din ce am vazut la al meu.
                Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Nu am gasit pe net informatii referitor la ce tipuri de roti se pot pune pe Tourer. Ideea e ca intentionez sa cumpar si un set de jante/roti de 16" pentru iarna. Masina vine implicit cu roti pe 17", stiti cumva unde gasesc dimensiunile pentru cele de 16' ?

Comment

ar trebuia sa gasesti pe toate site-urile importante care ofera jante si roti la pachet sau separat....si cauti dupa datele masinii si dimensiuni...
                    o sa caut si eu si o sa iti transmit ce o sa gasesc
                    Honda Civic Tourer UK Septembrie 2014 (SR Model) 1.6 I-DTEC

Comment

ceva de genul asta http://www.janta.ro unde poti gasi informatii despre jante si anvelope... iar in bucuresti ai sansa sa gasesti multe magazine si firme....
                      Honda Civic Tourer UK Septembrie 2014 (SR Model) 1.6 I-DTEC

Comment

Dimensiunile pt cele de 16 ar trebui sa le gasesti in talon.

Comment

precizez ca inca nu mi-a venit masina, nu am acces la talon

Comment

In "talon" nu sunt trecute dimensiunile anvelopelor, doar in cartea de identitate
                            I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                            My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                            '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                            '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                            '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                            EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                            EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                            EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                            EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                            EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                            EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Ai dreptate.

Comment

In "talonul" vechi ( cel mic) se treceau si dimensiunile anvelopelor.
                                In cel nou (cel mare) nu se mai inscriu.
                                O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Working...
                                X