MILKY: ´20 Honda Civic 1.5L, Elegance, Rally Red Solid

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc mult pt urari si sfaturi. Sunt fff incantata de masinuta, e adorabila !!!! Inainte am avut tot un Civic de 1.8, fain si el, dar nu se compara cu ceea ce am acum. Azi m-am intalnit in trafic cu un Civic 1.5 culoarea visinei. Il prindea f bine culoarea.
    Deja am depasit 1000 km. Parca e argint viu in trafic. Sunt f comode scaunele , am mers continuu 400 km cu ea si nu am simtit niciun fel de oboseala sau dureri de spate. Ma simt excelent in masina, parca ar fi fost facuta pt mine. I-am cumparat si tavita pt portbagaj.
    O sa-i pun si eu benzina de 100. Sa vedem daca se schimba ceva in comportamentul ei. Si maine voi pleca intr-un drum lung, cred ca asta se va intampla in fiecare we. Cu asemenea masinuta nu poti sa mai ramai acasa. Drumuri bune si fara incidente sa aveti si voi.

Comment

Nu este necesara benzina de 100, poti pune linistita 95. Dar nici nu strici nimic cu 100. De curiozitate, ce inaltime ai? Intreb pentru ca mie nu mi se par foarte comode scaunele.

Drumuri bune si fara incidente. Sa te bucuri de ea.

Comment

Eu sunt mai mignona, posibil sa incap mai bine decat o persoana inalta. Oricum , masina parca ar fi croita special pt mine, ma simt excelent in ea, ma reprezinta, imi vine turnata ca o manusa, parca as fi condus-o dintotdeauna. Nu la fel a fost cu vechiul Civic. Mi-a trebuit un timp ca sa simt , la volan , ca suntem una.
        Vreau sa va intreb daca ati fost anul acesta pe Transalpina si daca se poate trece de Obarsia Lotrului. Mi se pare ciudat pt ca acum doi ani am strabatut Transalpina de trei ori dus-intors, a existat o scurta bucata de drum neasfaltata, mai putin de 1 km, iar acum spun ca de la Obarsia Lotrului catre Sugag nu se mai poate circula pt ca nu e asfaltat. Stiti ceva ?

Comment

Si eu sunt scund si nu mi se par extraordinare scaunele la drum lung.

Comment

Nici mie nu mi se par super scaunele, am ,1.81 m si 90 kg. Atuurile lor sunt că sunt suficiente de late și reglajul lombar, dar cam atât. Suportul lateral aproape inexistent, la o așa mașina cu valente sportive, chiar e păcat la ce bine sta pe drum și ce direcție are. Ce mă deranjeza cel mai tare la drum lung este că șezutul este cam scurt, sau mai degrabă că nu există un reglaj pentru ridicarea părții din fata a scaunelor fata, un extender ca la vw sau BMW era chiar lux. Coapsele nu au suport mai deloc, stai cu genunchii in aer, toată greutatea e doar pe fund, care amorțește la drum lung, e ciudat. Am reușit să găsesc cat de cat o poziție pe la jumătatea cursei pe înălțime la scaun sa am ceva suport la coapse, dar mi-ar fi plăcut să stau mai jos.

Comment

bobescu25
              Senior Member
              bobescu25 Pt.1,78 si 93kg aceleasi probleme le-am remarcat si eu la scaune,cel putin cu lungimea sezutului !Si unde mai pui ca eu am piele si..aluneci un pic in fata pentru ca nu au acea ridicare din fata sa te tina fix.Intentionez sa fac niste masuratori si sa incerc niste bucsi distantiere pentru compensare.
              @Milky,eu am fost pe Transalpina pe 01.06.2020 cu urcare pe Ranca si apoi Obirsia Lotrului,Voineasa,Malaia,Brezoi.Drumul a fost super ok,dar stiu eu dupa ploile astea....

Comment

windir
                Senior Member
                windir Multumesc de raspuns, o sa merg si eu de la Obarsie catre Voineasa, Brezoi si ma voi intoarce acasa pe Valea Oltului. Perfect pt o zi relaxanta de we. Sper sa nu ploua ! Ai mai gasit pe Transalpina, pe sosea , familia de magarusi ? De cate ori am trecut pe acolo, dus - intors, magarusii erau plantati pe sosea. F comici si f blanzi. A trebuit sa-i ocolim cu gratie. Sa nu-i speriem.

Comment

Nu din pacate.Poate erau la saivan pt.masa de prinz !Oricum un traseu spectaculos,mai ales ca dadusera citiva stropi de ploaie si aparea totul curat ,se deschisesera si ceva terase la Rinca (Tara),asa ca totul a fost cum trebuie !

Comment

Da. Peisajele sunt superbe. Ai trecut dincolo de Obarsie, catre Sebes ? Mie mi se pare mai dificil Transfagarasanul decat Transalpina.
                    Sunt uimita ca nu va plac scaunele Civicului si nu va simtiti confortabil . Eu ma simt ca o printesa in masina. E adorabila.

Comment

Milky
                      Junior Member
                      Milky ,cred ca e vorba si de dimensiunile fiecaruia,poate fara suparare tu esti mai aproape de dim. ,,asiatice''.
                      Nu am fost de la Obirsie spre Sebes,asa planuisem dar am renuntat pentru ca am fost cu niste prieteni din Buc. tot hondari (hatchback rosu ca al tau) si timpul a fost mai scurt pt.ei datorita drumului mai lung.
                      Urmatoarea iesire, da !
                      Sigur e mai dificil Transfagarasanul,dar si mai aglomerat !

Comment

Buna. Nu pot sa nu mai scriu cate ceva despre masinuta, am doar 1500 km, dar senzatia pe care mi-o da cand o conduc nu am mai incercat-o la nicio alta masina. Este absolut fantastica, parca imi curge prin vene, este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna , am emotii de fiecare data cand o vad si ma asez la volan. Are linii atat de frumoase, parca este o melodie. La drum imi da senzatia de robustete, nici nu stiu sa explic, parca se lipeste de asfalt, iar in curbe se comporta exemplar, nu am avut nicio alta masina care sa stea atat de bine pe drum. Imi plac si anvelopele cu care a venit incaltata. Pana acum toate masinile noi pe care le-am avut au venit cu anvelope Continental, f proaste mi s-au parut. Nu le-am tinut niciodata mai mult de un an si le-am schimbat . Este mult mai bine antifonata fata de vechiul Civic si in continuare scaunele imi sunt comode. Telefonul se conecteaza usor la sistemul audio, se aude si sunt auzita bine.
                        Ieri am vrut sa depasesc o masina a carui sofer nu prea a fost de acord cu ideea mea si s-a apucat sa accelereze cand eram in depasire, dar tigresa mea nu a fost impresionata deloc de decizia celuilalt sofer si am zburat efectiv pe langa el, am ajuns la 159 km la ora clipind din ochi. Nici mie nu mi-a venit sa cred. M-am simtit foooarte bine.

Comment

Cred ca o sa-i cumpar roata de rezerva. Nu m-am uitat, incape oare in locul kitului de reparare ?

Comment

Da incape.Am luat eu de pe Olx T125/70 R17 si 5x114,3 la prezoane.La mine a mai ramas cam20mm pina la mocheta.Sa stii ca sunt cam scumpe ce gasesti in Ro dar si pe Anglia (ebay) !

Comment

Sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea cat mai multi km!

Pe la reprezentante, kitul compus din roata de rezerva si cric costa cam 1.500 lei.
                              '07 Honda Accord 2.0 LS M/T Silver Alabaster

Comment

Working...
                              X