Bobescu: '19 Honda Civic Sedan 1.5T, CVT, Elegance, Polished Metal Metallic

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Executiv am si eu si stiu ca e mult de munca sa ajungi la cele de pe spate.Amplificatorul stiu ca e separat de Headunit si este montat pe stilpul de usa dreapta fata linga torpedou.
  Eu am pus tweetere si pe spate dar le-am lipit de plasticul pe unde trece centura spate si oricum intentionez sa demontez spatele pentru a le monta in locasurile de fabrica,asa ca....urmeaza !

  Comment


  • Acum că a venit vara in forta, folosesc și eu AC tot mai īn forță. Se pare că se chinuie destul de tare sa sa tina cat de cat o temperatura ok, geamurile fara protecție termică fac viața grea compresorului.
   După cum am mai menționat și anterior, am un zgomot f nasol la mașina cu ac pornit īn zona de turație 1800-2100 rpm. Suna chiar rău, a stricat. De multe ori cānd merg cu mașina īn s, că īn normal mi se pare leșinată, are cu răspuns de mașina de 80 de cai, iar in s tine zona de 2100 de ture exact, unde se manifesta zgomotul cu ac pornit, care mă enervează. Cu ac off nu se manifesta.
   Cu toate că a fost schimbata o țeavă conform buletinului de service va las un link din seara aceasta cu simptomele. Īn primul rānd īn zona de 1600-1700 se manifesta un greier īnspre parbriz in mijlocul bordului, iar īntre 1800 și 2100 avem acest minunat zgomot. Las un link și va rog să īmi sugerați ce pot sa fac.
   nivelul sunetului după cum se aude și din clip, acoperă ac la nivel mediu.

   https://youtu.be/f_AIAP2mdOo

   Sunt exact simptomele descrise aici, acest ac whsitle
   https://www.civicx.com/forum/threads....35052/page-12
   Last edited by bobescu25; 06-07-20, 22:05.

   Comment

   Working...
   X