WINDIR: '18 Honda Civic Sedan 1.5T ?/T Executive, Polished Metal Metalic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Corect !Cind am luat-o dupa 200km facuti mi-a afisat ,dar acum am depasit 300 si nimic !

    Comment


    • #47
      Sa mai stergem un pic praful depus pe aici !
      De la revizie am facut 3500km .Am (dupa 600 km ) informatii despre km pana la urmatoarea revizie =6400.
      Am avut in weekend un drum la Buc. si Corbeanca si Centura Buc. dar nefiind familiarizat cu traseul am folosit navigatia masinii.
      Multe puncte gen sensuri giratorii pe Centura nu apareau nu ca m-ar fi incurcat la orientare dar ma deranja ca nu l-e vedea.
      Asa ca azi m-am asternut in achizitionarea unui stick 16Gb si upgradarea Garminului auto Honda.Operatia nu a luat mai mult de 1 1/2 si hartile sunt la zi (verificat cu un sens giratoriu din oras care nu era vazut inainte).

      Comment


      • #48
        Am zis ca e bine sa mai impartasim aici din cind in cind ce mai fac masinile noastre.A mea face bine .Nu am din fericire nici una din problemele semnalate de unii colegi.Una singura s-ar remarca :
        un biriit la diful de joase cind volumul e mai mare sau melodia e mai bogata in basi.Cind gasesc timp voi decoperta partea de plasticaraie de pe consola spate a difuzoarelor si voi rezolva cu ceva burete sper,nu-i graba.
        In rest am facut un drum Slatina-Ranca-Obirsia Lotrului-Brezoi-Rm.Valcea.Comportament ireprosabil si stabilitate pe serpentine .O masina grozava !

        Comment


        • #49
          A trecut ceva timp de la ultima postare.Am facut probabil ca multi colegi putini km anul asta,fiind cu a doua revizie bifata in luna octombrie.Avind problema semnalata in postarea din iunie,in vara am demontat plasticele de sub luneta si am pus ceva burete pentru eliminarea zbirniitului.Am gasit de cuvinta sa imbunatatesc si basii adaugind pe linga subwooferul default in portbagaj un ampli+dif. 300mm Bose din dezmembrari .Pot spune ca acum am spectrul frecventelor joase mai bogat,fara distorsiuni si ,,filfiieli",combinat cu tweeterele schimbate acu ceva timp,rezultind un sunet mai bun fata de ce aveam!

          Comment


          • #50
            La final ...!

            Comment


            • #51
              Acum o luna de zile am fost sunat de o doamna de la Honda Trading cum ca masina mea se afla dupa serie sasiu pe lista celor rechemate in service pentru inlocuire pompa benzina.Intradevar cind am verificat pe pagina lor cu seria de sasiu asa era .Conform procedurii am sunat la serviceul unde fac reviziile si le-am zis de acest aspect.Ei mi-au recomandat ca daca masina nu are nici o simptoma din cele enumerate de Honda Trading sa nu schimbam pompa .Ei m-au luat in evidenta si au zis ca o sa comande pompa si accesoriile de montaj.S-a mai intilnit cineva cu situatia asta?I-mi este teama sa nu am probleme abia dupa ,pompa deja a sosit ! Masina (motorul) merge o.k. chiar nu am probleme !

              Comment


              • #52
                Pe scurt: Honda Trading te atentioneaza ca pompa trebuie schimbata, iar dealerul iti spune telefonic ca nu e neaparat nevoie. Daca se intampla ceva (probabilitatea fiind foarte mica?), cine suporta daunele? Dealer-ul ti-a dat in scris ceva? Ori iti da in scris ca nu e nevoie sa o schimbi, ori le zici sa o schimbe.

                Dau un exemplu real: CR-V-ul meu avea de la inceput ceva zgomote ciudate la pornirea la rece. Am semnalat la dealer in scris. Dealerul a intrebat mai departe la Honda si pe urma m-a sunat sa imi zica sa nu imi fac griji, ca e normal, ca d'astea. Am zis: vreau in scris. Mi-a trimis mail si de atunci am stat linistit.

                Parerea mea personala este sa lasi sa iti schimbe pompa de benzina.

                Off-Topic: si la mine vor schimba pompa de benzina saptamana aceasta.

                Comment


                • #53
                  Nici nu vreau sa stau cu parte de vina ca nu o schimb...in caz ca ...M-am hotarit sa o schimb,am programare joi dimineata !Am sa scriu aici cum evolueaza lucrurile.

                  Comment


                  • #54
                    Si eu am schimbat o la CRV ul meu, desi vechea pompa nu a avut nicio problema. Inca nu m am uitat sa vad daca chiar au umblat acolo.

                    Comment


                    • #55
                      Eu am schimbat pompa, tot prin rechemare. Îți recomand să o faci pentru a evita probleme post garanție.

                      Comment


                      • #56
                        E clar,multumesc de sfaturi,joi va fi schimbata !

                        Comment


                        • #57
                          Azi e joi si nu a fost schimbata pompa.Motiv puieril.Nu au in service o anumita cheie cu gheare pt. a roti flansa suport de pe rezervor pt modelele mai noi de Honda .Au comandat-o acum si vine la jumatatea lui ianuarie,alt drum ! Eu se pare sunt primul la ei cu o astfel de problema (schimbare pompa benzina) si s-au bazat pe faptul ca ar fi ca si la modelele anterioare .Nu au vrut sa bata un pic cu o dalta din lateral cum am sugerat ,si asta e ,mai fac un drum in ianuarie !

                          Comment


                          • #58
                            LA MULTI ANI posesorilor de Honda si sa aveti parte de un an cu mult mai bun decit cel ce tocmai a trecut ! Dupa insuccesul cu schimbarea pompei de benzina,acum am constatat la un drum in ajunul Anului Nou ca nu mai am muzica in masina folosind aplicatia preinstalata Aha. Am incercat sa i-mi fac alt cont,si nu reusesc.Foloseam Hotspot pentru cuplare internet telefon.Sa fie o pauza de mentenanta sau altceva ?As ruga daca cineva foloseste Aha sa verifice si sa confirme sau infirme cele relatate de mine .Ma enerveaza ca aveam in Favorite selectata muzica ce i-mi placea (post radio) si acum ii duc dorul...
                            Multumesc

                            Comment


                            • #59
                              La multi ani la toata lumea!!! Eu pentru ca majoritatea timpului folosesc Android Auto, mi-am instalat tunein Radio si de obicei folosesc google assistant sa schimb pe ce post de radio vreau. Daca vreau melodii youtube music sau youtube simplu prin comanda vocala. In rest km multi si semnal la telefon sa fie.

                              Comment


                              • #60
                                Pina la urma lucrurile au revenit la normal! Am din nou acces la aplicatia Aha de la masina ,Premium Service chiar,fara sa -i fac ceva, eu mai incercam si in casa pe telefon si nu am reusit cind in seara asta pur si simplu si-a revenit.Am mers in garaj la masina si totul este o.k. ! Cred ca a fost o pauza in emisie cu ocazia Anului Nou sau o revizie programata !

                                Comment

                                Working...
                                X