Am lasat-o acum la reprezentanta. Dupa ce i-am enumerat problemele, ma imtreaba: da cati km aveti? Zic..300. Al naibii ventiator de habitaclu nu mai facea zgomot cu ei in masina. Acum sa vedem, sper sa nu urmeze discutii la radiator.
ALEXME24: '18 Honda Civic Sedan 1.5T CVT Executive Burgundy Night
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Problema de boost a fost rezolvata. Era un furtun desprins, acum are in sfarsit zvacul la care ma asteptam. Pentru intercooler, s-a deschis notificare la honda, cu poze atasate cu tot ce e necesar si s-a cerut inlocuirea pe garantie. Au verificat pe dedesubt si plasticele erau impecabile, deci probabil ori la transport ori la fabricatie. Per total, au fost foarte profi cei de la nord. Acum asteptam raspunsul de la Honda.
Comment
-
Azi am facut si eu 200 km in afara bucurestiului, cu viteza in jur de 120. Consumul a fost in jur de 7.5, cam foarte departe de ce e declarat in fisa de prezentare, dar probabil mai trebuie sa se uzeze un pic motorul.
Intre timp, astept comenzile din china si am mai descoperit ceva ce mi s-a parea foarte potrivit. Protectie pt ceasurile de bord. La fostul civic, de la stergeri excesive, se zgariase destul de urat plasticul. Ar mai fi cineva interesat sa comandam mai multe bucati?
https://www.wish.com/product/car-das...4a9257e82179ec
Comment
-
-
Nu te contrazic..am dat cu strangere de inima masina aia.
Dupa ce am luat-o am fost sa o iau pe nevasta-ma de la parklake si am parca masina afara sa o astept. In timp ce parcam, am dat usor usor pana am atins un pic bara jos, senzorii fiind mai sus nu au zis nimic, dar nu e nimic grav, o zgarietura care se vede doar daca te uiti f atent pe sub bara, dar stiti cum e, prima zgarietura doare rau
. Stiu ca si la accord am patit asa, tot cu o bordura, fix dupa ce o vopsisem toata
).
L.E.: Azi noapte a trebuit sa plec urgent pana la cineva,si pe drum mi s.au aprins direct martorii de anti collision failed si acc failed. Ploua tare si am zis ca de acolo e, dar totusi dupa ce s-a oprit ploaia, martorii au ramas la fel. Am curatat radaru, si nimic. Aparent nici CC simplu nu ma lasa sa il folosesc....chiar sunt de hartie masinile astea ce naiba...nu ar fi decat a 3 a vizita in service, in cei 800km facuti si mi s-a cam luat. Exista undeva unde sa pot face o sesizare ceva in legatura cu masina? Nu stiu, sa trimita pe cineva sa investigheze toate defectele astea, pt ca personal mi se pare inadmisibil asa ceva la o masina noua. Nu am fost cu accordul si civicul vechi in 3 ani adunat in service cat am fost cu asta...Last edited by alexme24; 25-09-18, 07:16.
Comment

Comment