If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ia-ti alt CL.
Am fost si eu la drive test cu Civicul asta nou, de 2 ori chiar. Sa ma ierte posesorii, dar eu nu as da CL-ul nici macar schimb pe schimb pe noul Civic, fie el si cea mai dotata versiune.
E prost facut si da senzatia de ieftin, incepand de la tapiteria aia jalnica de stofa, pana la trapa aia care e extrem de subtire si pare ca-ti pica in cap, pana la calitatea finisajelor care e mult sub unele Honde de acum 20-25 ani.
Nu merita banii, oricum o intorci. Poate Type R sa fie mai bine facut...
Nu inteleg de ce tot comparati modelul nou de Civic cu modele anterioare, altfel decat prin prisma evolutiei / involutiei. Decizia de cumparare ar trebui luata in raport cu ce ofera piata, de cele mai multe ori.
"Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film
alexme24 - recitind threadul tau, inclin sa cred ca ai dat peste o "lamaie" cum se zice prin State. Eu cred ca la cate probleme ai avut cu masina, ai tot dreptul sa ceri una noua in loc, ori banii inapoi.
Acu daca ma gandesc... radiator indoit, probleme cu senzorii... sa nu fi fost cumva avariata (la transport probabil) si revanduta de romanasii nostri drept noua?
alexme24 - recitind threadul tau, inclin sa cred ca ai dat peste o "lamaie" cum se zice prin State. Eu cred ca la cate probleme ai avut cu masina, ai tot dreptul sa ceri una noua in loc, ori banii inapoi.
Acu daca ma gandesc... radiator indoit, probleme cu senzorii... sa nu fi fost cumva avariata (la transport probabil) si revanduta de romanasii nostri drept noua?
Din fericire nu a fost lovita sau revopsita .am verificat-o la un service si pe partea de vopsea am verificat stratul de vopsea cand am facut detaillingul.
una noua nu as vrea, nici daca mi-ar oferi, mai degraba banii, dar asta e cam imposibil, asa ca urmatoarea varianta e sa o dau mai departe la altcineva, sa si bata capul cu garantie etc.
"Things are not what they appear to be: nor are they otherwise." "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
DarthMaul40 cate probleme a avut? Si ce tip de probleme? Hai sa fim seriosi... astea nu sunt probleme. Am mai intrebat si nu raspunde nimeni: mergeti in curte la Asko sau Honda Nord si spuneti-mi cate Civic-uri noi (si nu numai) sunt in curte si cate sunt strict din cauza unor probleme generate de fiabilitate proasta sau Honda insusi? In cel mai bun caz gasim... 1, 2?
octi_b pentru ca de cele mai multe ori nu si-l permit si trebuie sa-si motiveze intr-un fel neputinta asta, asa ca... "nu face banii, are probleme, materiale proaste, etc" si lista poate continua.
alexme24 in continuare sustin ca motivele tale nu sunt suficient de solide (serios, daca am ajuns ca un greiere in montant sa fie motiv de vanzare... tableta din bord crash-uieste... pai ai crack-uit-o, e absurd sa te plangi ca se blocheaza si ca asta e vina Honda), dar asta e parerea mea. Mai degraba vinde-o, pari a fi deja intr-un punct de frustrare mult prea inaintat (repet, in opinia mea indus de tine insuti) incat sa mai faci pace cu masina asta si sa te mai bucuri de ea. Poate te ajuta
Cand masina pe care o cumperi e model nou, si are si motorizare noua, trebuie sa stii ca sunt aspecte care nu sunt puse la punct 100%, se vor corecta pe parcurs, asa se intampla cam cu toate modelele noi , indiferent de marca. Pentru a evita asta e bine sa astepti doi, trei ani sa iasa un facelift, sau sa iei un model deja matur, cum e Corolla. E un calcul pe care trebuie sa il faci inainte de achizitie, model nou, dotari noi, aspect modern, etc, dar posibile surprize, sau model mai vechi.
Eu cand am luat Civicul, era model nou, motorizare noua. Si, la fel, majoritatea cu FD1 de pe aici, le-au luat in 2007-2009. Si e vorba de Civicul care este laudat fata de cel nou, actual.
"Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film
Masina este pe piata americana din 2016 deci are 2 ani in care nu au fost raportate probleme majore gen cutie/motor/suspensii/directie. De fapt toate cele enumerate sunt punctul forte al acestui model nou, plus aspect exterior/interior. Greieri stalpi A si alte mici erori senzori/stergator nu le pun la probleme majore si nu sunt vreun deal-breaker dpmdv. Dar fiecare are un alt nivel de toleranta.
Eu cand am luat Civicul, era model nou, motorizare noua. Si, la fel, majoritatea cu FD1 de pe aici, le-au luat in 2007-2009. Si e vorba de Civicul care este laudat fata de cel nou, actual.
La fel cum cred ca si modelul actual va fi laudat peste cativa ani.
Si ce, n-ai avut probleme? Ca te plangeai ba de una, ba de alta...
"Things are not what they appear to be: nor are they otherwise." "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Uite eu am avut CL9 TypeS si acum am Civic (2018) Type R si nu plang dupa CL9. O fi fost facut CL9 mai cu talent, cel putin la interior, care are materialele peste Civicul actual, dar sa nu exageram. Si la mine au aparut probleme, nu am multi km, cca. 2500, gen bazait cand dau drumu` la AC, stopuri cu condens, or mai aparea si altele, sa apara. Ce sa fac? Sa plang? Sa o vand? Este exagerat. Am avut probleme si la CL9, am avut o perioada cand ma luase capul nu ii gaseam defectul, imi dadea eroare Check Engine si 20 de defecte posibile! Ce era sa fac? Pana la urma dupa 1-2-3 luni, nu mai stiu exact, am gasit, era filtru sau pompa ce naiba avea in rezervor, dupa N piese schimbate si nervi si stres! Asta nu inseamna ca nu a fost o masina deosebita si a mai avut si altele. Daca vrei sa ti le spun, sa imi zici, au fost...
Eu incerc sa ma bucur de masina, de feelingul pe care mi l da conducand-o, de felul cum arata, etc. Nu incerc sa te conving, doar iti impartasesc din experienta Honda pe care o am de ceva vreme. Vrei sa o vinzi? Vinde-o! Sunt banii tai, tu decizi ce faci cu ei! Bafta!
Alex imi pare rau de ce citesc aici, Accordul e o incantare de condus inca :P Sunt totusi lucruri mici ce ti s-au intamplat, imi pare rau ca ti-au stricat "pasiunea"
Un mare avantaj e consumul la aproape jumtatate fata de Accord, depinde si de marimea la picior...
Comment