ALEXME24: '18 Honda Civic Sedan 1.5T CVT Executive Burgundy Night

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am cumparat pe 16'
    Nu avea 205 si am pus 215x55 - Michelin Alpin A4

Comment

• Eu am deja achizitionate jenti OEM 7j ET55 17 seria Blade si cauciucurile sunt 215x55r17 Nankang Winter Activia SV-3 98V XL pentru iarna ce trebuie sa vina ,masina miine o ridic de la Bv. !

Comment

• Astea sunt !

Comment

• eu nakang am primit de la fostul proprietar cand am luat accordul. Foarte slabe mi s-au parut. Dar esti sigur ca ai dimensiunea 215/55 in carte? nu cumva ai 215/50 ?

Comment

• Vezi tu inca nu am cartea de identitate.Diferenta la diametru de rulare ar fi de 8mm (mai mare) !

Comment

• Stiu ce zici, ca si eu am asteptst cam o luna cartea. Ma gandesc aa nu dai vreodata de un ppolitist mai catolic ca papa si/sau doamne fereste la accident sa vada ca nu ai dimensiunea din carte.

Comment

• Din cate stiu eu, nu esti obligat sa umbli cu CIV-ul masinii dupa tine, doar talonul. Iar in talon nu-s trecute dimensiunile anvelopelor.
                Acum, de ce aleg unii sa-si puna anvelope mai mari / grele pe masina, asta este partea a doua.

Comment

• Dimensiunea "oficiala" pe Civic X pe 16 e 215/55, asa scrie in carte cel putin.

Comment

• Eu am ales janta pe 16 express pentru a avea balonul ceva mai mare iarna

Comment

• Eu va inteleg, pana la urma asa e, nu umbla nimeni cu cartea dupa el .Eu voi merge pe dimensiunea din carte, ca nu am chef de stiu eu ce suprize

Comment

• Surpriza vine in caz de dauna. Cine citeste contractul de casco va purta doar dimensiunile oficiale 😂🤣

- FUN IS NOT A STRAIGHT LINE -

Comment

• Azi am dus-o la detailing exterior si aplicarea ceramicii de protectie. Din pacate, verdictul e cam crunt: aproape toata masina aproape fusese polishata de csnd am luat-o. In lumina din atelier, se vedeau toate urmele de la polish. Nu inteleg de ce naibii au polishat-o inainte de livrare...acum pe langa ceramica, voi plati si corectia polishului..masina e jnca lucru, atasez doar cateva poze primite pana acum.
                          Attached Files

Comment

• Hmmm e ceva ciudat la transport/depozitare. Eu cand am dus-o la detailing dupa maxim o luna de la cumparare (a stat parcata doar in curte sau parcare subterana), m-au sunat baietii ca masina e gazata toata inclusiv geamuri si trebuie sa o polisheze inainte sa ii aplice protectia pentru ca e zgrumturoasa toata. La tine probabil la fel a fost gazata si au observat-o inainte de livrare si s-au gandit sa remedieze...

Comment

• Eu inteleg, dar totusi nu livrezi asa masini. Macar ii faci un polish profesionap, nu unul la misto, ca apoi eu, ca proprietar sa corectez...

Comment

• Se pare ca sunt obisnuiti ca oamenii sa nu le verifice prea bine, bazandu-se ca sunt noi. Mai cunosc cazuri povestite de baieti care fac detailing, cum erau solicitati de unele reprezentante sa faca o 'buleala' cat sa nu observe clientul la livrare...
                                Si eu a trebuit sa platesc un polish complet din banii mei, cu masina cumparata de o luna... din pacate trebuiesc verificate oricum/oricand...chiar daca sunt noi...

Comment

Working...
                                X