If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am deja achizitionate jenti OEM 7j ET55 17 seria Blade si cauciucurile sunt 215x55r17 Nankang Winter Activia SV-3 98V XL pentru iarna ce trebuie sa vina ,masina miine o ridic de la Bv. !
eu nakang am primit de la fostul proprietar cand am luat accordul. Foarte slabe mi s-au parut. Dar esti sigur ca ai dimensiunea 215/55 in carte? nu cumva ai 215/50 ?
Stiu ce zici, ca si eu am asteptst cam o luna cartea. Ma gandesc aa nu dai vreodata de un ppolitist mai catolic ca papa si/sau doamne fereste la accident sa vada ca nu ai dimensiunea din carte.
Din cate stiu eu, nu esti obligat sa umbli cu CIV-ul masinii dupa tine, doar talonul. Iar in talon nu-s trecute dimensiunile anvelopelor.
Acum, de ce aleg unii sa-si puna anvelope mai mari / grele pe masina, asta este partea a doua.
Azi am dus-o la detailing exterior si aplicarea ceramicii de protectie. Din pacate, verdictul e cam crunt: aproape toata masina aproape fusese polishata de csnd am luat-o. In lumina din atelier, se vedeau toate urmele de la polish. Nu inteleg de ce naibii au polishat-o inainte de livrare...acum pe langa ceramica, voi plati si corectia polishului..masina e jnca lucru, atasez doar cateva poze primite pana acum.
Hmmm e ceva ciudat la transport/depozitare. Eu cand am dus-o la detailing dupa maxim o luna de la cumparare (a stat parcata doar in curte sau parcare subterana), m-au sunat baietii ca masina e gazata toata inclusiv geamuri si trebuie sa o polisheze inainte sa ii aplice protectia pentru ca e zgrumturoasa toata. La tine probabil la fel a fost gazata si au observat-o inainte de livrare si s-au gandit sa remedieze...
Se pare ca sunt obisnuiti ca oamenii sa nu le verifice prea bine, bazandu-se ca sunt noi. Mai cunosc cazuri povestite de baieti care fac detailing, cum erau solicitati de unele reprezentante sa faca o 'buleala' cat sa nu observe clientul la livrare...
Si eu a trebuit sa platesc un polish complet din banii mei, cu masina cumparata de o luna... din pacate trebuiesc verificate oricum/oricand...chiar daca sunt noi...
Comment