If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum adica au dezacitivat stopul? eu am pus tot la llumar folia,la garajul de pe fundeni, si au acoperit foarte frumos stopul si este foarte vizibil prin ea, deci de ce sa iti faci probleme daca e legal sau nu?. Plus ca daca o decupezi, o sa arate ca naiba.
Cum adica au dezacitivat stopul? eu am pus tot la llumar folia,la garajul de pe fundeni, si au acoperit foarte frumos stopul si este foarte vizibil prin ea, deci de ce sa iti faci probleme daca e legal sau nu?. Plus ca daca o decupezi, o sa arate ca naiba.
au uitat sa-l mufeze... m-am exprimat eu gresit
nici eu nu o sa decupez, o las asa, sunt curios cum se vede.
au zis si ei ca o sa arate naspa daca o decupeaza
mie-mi place maxim cum arata asa
Nu stiu cat de luminos e al 3-lea stop la Civic-ul vostru, dar pe generatia IX sedan, luneta acoperita complet cu folie aproape ca anuleaza stopul central, cel putin ziua...
Guys intrebare
ieri pe autostrada am mers cam tare, gen 140-160
de la 140 in sus a inceput sa trepideze capota (doar partea stanga) de am crezut ca-si ia zborul.
initial amfost crezut ca nu-i inchisa bine.
a mai patit cineva asa ceva?
Eu nu am patit, desi am mers si cu 180. Acum nu stiu cum difera capota la Sedan fata de Hatchback, dar clar nu are voie sa faca asta, avand in vedere ca masina e proiectata sa poata trece de 200...
O sa merg la serice sa verifice, ceva nu e ok.
de prins e prinsa bine, insa metalul pare destul de maleabil.
si e ciudat ca doar partea stanga trepideaza, dreapta nu misca deloc.
sunt curios care e problema
Comment