CRISTINASTY: '18 Honda Civic Sedan 1.5T MT Elegance Navi, Polished Metal Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am rezolvat azi problema dupa ce am mers in audienta la seful serviciului, care stia despre aceasta problema am obtinut o programare mai rapida

Comment

honda mea nu are acele cleme de prindere pentru presuri, fapt pentru care tot timpul trebuie sa trag presul de sub pedale, toate sunt la fel, sau doar la mine lipsesc?

Comment

Presurile originale vin cu acel sistem de fixare in pachet. Ori n-ai presuri originale, ori nu s-a obosit cineva sa le monteze.

Comment

Originally posted by CatalinP View Post
          Presurile originale vin cu acel sistem de fixare in pachet. Ori n-ai presuri originale, ori nu s-a obosit cineva sa le monteze.
          sunt originale presurile si nu s-a obosit nimeni sa le monteze, iar eu nu am observat cand am ridicat masina, am vorbit si au spus ca o sa le monteze cu urmatoarea ocazie cand ajung la brasov...

Comment

Originally posted by windir View Post
            Am platit avansul in mai,se introduce in fabricatie septembrie si livrare octombrie.La voi tot asa de mult a durat?
            salutare , eu am dat avansul in aprilie pe 14 iar pe 16 mai am fost anuntat ca mi-a ajuns masina.

Comment

Working...
            X