NAFNAF: ´17 Honda Civic Sedan 1.5L Turbo, M/T, Sporty Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Update. Revizie intermediara la 42000 km. Au fost rezolvate multe bubite, au fost descoperite altele, se vor comanda piese (compresor AC plus etc, etc ) important e ca am gasit cu cine vorbi, trist e ca am ajuns sa fac 900 km pentru asta.
    PS. Partea buna e ca am scos un consum de 5.5% la o medie orara de 87 km / h. Decent zic eu.
    nafnaf
    Senior Member
    Last edited by nafnaf; 27-03-21, 20:00.

- FUN IS NOT A STRAIGHT LINE -

Comment

In sfarsit am si eu AC. La inceputul verii cu nr. 4 am radiator si compresor nou. Nota 10 Asko

Comment

ai scapat cumva si de bolborositul acela specific? in cazul meu, dupa ce s-au schimbat conductele si radiatorul, bolborositul a ramas si eram curios daca la tine, schimband si compresorul , a disparut.

Comment

Bolborositul la mine a dispărut după ce au umplut la reprezentanta cu freon, au zis că nu am scurgeri, dar în 2 ani sunt la a doua umplere pe banii lor... , Și acum au insistat cu nu am probleme, dar mai aveam 150 g freon din 400 și ceva, in condițiile in care eu merg cu ac doar când e nevoie.

Comment

Asta nu ar fi o mare problema, ca momentan mai e in garantie, dar ce ne facem cand expira garantia , ca am intels ca un incarcat de freon cu tipul asta nou, e destul de piperat la pret? chiar asa work as designed la Honda , acul asta nou? mi-e greu sa cred:-(

Comment

Pai bolborositul a disparut in 2019 cand am schimbat conducta si am umplut instalatia, dar in vara 2020 a reaparut. Banuiesc din cauza disparitiei agentului de racire. Acum nu se aude nimic dar am doar 3 zile. Vedem pe parcursul verii cum se comporta. O umplere pe banii proprii e cam 600-700 ron ( cardul meu stie exact ​​​​​​)

Comment

Originally posted by bobescu25 View Post
                Bolborositul la mine a dispărut după ce au umplut la reprezentanta cu freon, au zis că nu am scurgeri, dar în 2 ani sunt la a doua umplere pe banii lor... , Și acum au insistat cu nu am probleme, dar mai aveam 150 g freon din 400 și ceva, in condițiile in care eu merg cu ac doar când e nevoie.
                Ai fost la asko? Daca nu..... incearca poate gasesti altfel de oameni

Comment

Apropos. Test de nervi : Consum Iasi Bucuresti la dus, ac off singur in masina plecat 02 00 ajuns 07 30 viteza medie de 71 km/h consum 4,5 %. Retur cu AC on si mers normal 6,5 %

Comment

Ai fost joi sau vineri? A fost si masina mea pe acolo si am auzit ca a mai fost una de IS, cand am mers sa o ridic.
                    Si eu am schimbat compresorul si sunt foarte curios cum decurge prima luna.
                    De cand am schimbat conducta, am avut continuu acel bolborosit. Pierdea freon constant, dar nu gaseau pe unde. Reincarcau, la 2 saptamani bolborosea iar. Cand am lasat-o vreo 6 luni fara reincarcat, a murit de tot AC. Am schimbat radiator, facea la fel. Sper acum cu compresorul sa se rezolve...

Comment

Originally posted by aalex691 View Post
                      Ai fost joi sau vineri? A fost si masina mea pe acolo si am auzit ca a mai fost una de IS, cand am mers sa o ridic...
                      Vineri. Te am cautat pe acolo dar nu erai A ta a intrat initial la revizie, si dupa ce am plecat eu a intrat la AC .

Comment

Da, eu o lasasem de joi ca au avut mai multa treaba la ea si cand am mers vineri sa o ridic mi-a spus domnul Stan ca a mai fost una de Iasi si ma cauta posesorul
                        In curand o sa facem intalniri intre ieseni la Asko Sau poate avem noroc si scapam de problema cu ACul, odata cu schimbarea compresorului.
                        Drumuri bune!

Comment

Originally posted by aalex691 View Post
                          Da, eu o lasasem de joi ca au avut mai multa treaba la ea si cand am mers vineri sa o ridic mi-a spus domnul Stan ca a mai fost una de Iasi si ma cauta posesorul
                          In curand o sa facem intalniri intre ieseni la Asko Sau poate avem noroc si scapam de problema cu ACul, odata cu schimbarea compresorului.
                          Drumuri bune!
                          Yep. Stiam povestea de la el. Eu mai am luna viitoare de umblat iarasi la ei cu alte bube. Pe partea cu AC si eu sper ca e ultima data cand se mai umbla la el
                          Drumuri curate ( eu am mers pe vs si am mai ciupit capota in 2 locuri) ​​​​​​

Comment

Update. Inca o plimbarica la Asko(mii de multumiri pentru ajutor si intelegere) , schimbat un sincron un pinion. Suntem gata de vacanta acum. Feed back ul la AC si CV peste cateva saptamani
                            nafnaf
                            Senior Member
                            Last edited by nafnaf; 27-10-21, 12:45.

Comment

Vacanta placuta!
                              de ce au fost schimbate sincroane si pinioane? Care erau simptomele?

Comment

Multumesc​​
                                Agata la retrogradarea treptelo uneori Nu tare dar deranjant pentru 3 ani vechime.
                                nafnaf
                                Senior Member
                                Last edited by nafnaf; 27-10-21, 12:45.

Comment

Working...
                                X