ADIDU: '16 Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC LS, Polished Metal Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ADIDU: '16 Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC LS, Polished Metal Metallic

Salutare tuturor,

Începând cu data de 06.12.2016, când am ridicat mașina de la Asko, am intrat și eu în clubul Honda.
    Mașina a costat aprox. 12800 Euro, reușind sa cumulez 3 oferte: Black Friday, oferta de iarna cu 4 cauciucuri Nokian și programul rabla (runda a treia, ultima zvâcnire).
    Am achiziționat de la dealer cameră de mers înapoi (de foarte bună calitate, Kenwood) și jante de tablă pentru cauciucurile de iarnă, și am solicitat să fie montate pe mașină la livrare (900 + 1100 lei).
    Nu am reușit să fac mai mult de 500 km pană acum (numerele date de dealer au expirat la începutul lui ianuarie). Aștept 1 februarie ca sa înmatriculez mașina fără a mai plăti timbrul de mediu (cca 1330 lei), iar în cazul în care aplicarea legii se prelungește voi lua atunci primul rand de numere roșii de la poliție, cu speranța că pană la 1 martie se va soluționa chestiunea timbrului. Oricum, nu prea am fost tentat sa scot mașina noua pe zăpadă, polei și nămeți.

Adidu
    Junior Member
    Last edited by Adidu; 25-01-17, 00:15.

Asta da oferta! Acum sa te scoți si cu timbrul...deja esti tupeist ))

Comment

Sa ai noroc de ea!
      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Salut, s-o stapanesti sanatos 😉, felicitari pentru achizitie. Cat despre nr. rosii, nu cred ca mai ai dreptul la al doilea rand, dar mai bine te interesezi direct la sursa, dand un telefon la DRPCIV. Toate cele bune.

Comment

Super deal! Sa ai parte de ea si sa iti aduca, din cand in cand, zambetul pe fata!

Comment

Sa o conduci cu placere multi km. si fara probleme. Sa ai noroc de ea!

Comment

Da. Nu mai poti avea un al doilea set de numere rosii. Asa ca astepti sa intre in vigoare noua lege, sau dai 1000lei

Comment

Originally posted by Adidu View Post
                Salutare tuturor,

Aștept 1 februarie ca sa înmatriculez mașina fără a mai plăti timbrul de mediu (cca 1330 lei)
                Salut Felicitari pentru achizitie si pentru superpret. Sunt configuratii de Logan mai scumpe de-atat
                Sa faci tot posibilul sa scapi de taxa . Mi se pare o aberatie 1300 RON pentru masina noua , EURO 6. Mai mult decat shpanuri EURO4 de 15ani. Daca se scoate, cel mai probabil o sa se poata initia si recuperarea pentru cei ce au platit (adica eu ). Abia astept !

Comment

Bun pret la lichidarea asta de stoc ! Sa o stapanesti cu placere si fara probleme!

Comment

Salutare tuturor,

Începând cu data de 06.12.2016, când am ridicat mașina de la Asko, am intrat și eu în clubul Honda.
                    Mașina a costat aprox. 12800 Euro, reușind sa cumulez 3 oferte: Black Friday, oferta de iarna cu 4 cauciucuri Nokian și programul rabla (runda a treia, ultima zvâcnire).
                    Am achiziționat de la dealer cameră de mers înapoi (de foarte bună calitate, Kenwood) și jante de tablă pentru cauciucurile de iarnă, și am solicitat să fie montate pe mașină la livrare (900 + 1100 lei).
                    Nu am reușit să fac mai mult de 500 km pană acum (numerele date de dealer au expirat la începutul lui ianuarie). Aștept 1 februarie ca sa înmatriculez mașina fără a mai plăti timbrul de mediu (cca 1330 lei), iar în cazul în care aplicarea legii se prelungește voi lua atunci primul rand de numere roșii de la poliție, cu speranța că pană la 1 martie se va soluționa chestiunea timbrului. Oricum, nu prea am fost tentat sa scot mașina noua pe zăpadă, polei și nămeți.

Salut! Sa o conduci sanatos si fara incidente!
                    Legat de timbrul de mediu, si eu sunt in aceeasi situatie, mi-au expirat numerele provizorii pe 22.01.2017 si acum am tras masina pe dreapta pana pe 1 februarie cand se abroga timbrul de mediu. Legat de numerele provizorii, poti obtine inca 2 randuri de numere, insa conditia este sa achiti toate taxele in vederea inmatricularii - am cerut informatii pe e-mail la SPCRPCIV Bucuresti si am primit raspunsul de mai jos, asa ca daca mai vrei un rand de numere rosii trebuie sa platesti taxa de mediu, insa stai fara griji, de la 01.02.2017 se abroga timbrul de mediu.

Raspuns SPCRPCIV Bucuresti:
                    "Buna ziua,

In conformitate cu art. 15, alin.(2) din Ordinul nr. 1.501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii şi eliberarea autorizaţiei de circulaţie provizorie sau pentru probe a vehiculelor, vehiculului căruia i s-a acordat autorizaţie de circulaţie provizorie în condiţiile prevăzute la alin. (1) i se pot atribui succesiv, în aceleaşi condiţii, mai multe autorizaţii provizorii care nu pot cumula mai mult de 90 de zile, cu condiţia achitării tuturor taxelor şi tarifelor legale necesare înmatriculării, înainte de eliberarea următoarei autorizaţii.
                    In conformitate cu art. XVI din Legea nr. 1 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, actul normativ intră în vigoare începând cu data de 1 a lunii următoare publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Cu stima,

SPCRPCIV Bucuresti"

Comment

URL corectat

Aici este spilul, vezi http://www.drpciv.ro/info-portal/sea...Info.do?page=2 la Inmatriculari
                      Numerele cu care ai plecat din showroom nu sunt primul rand de numere, aceste numere sunt obtinute de dealer si oferite cumparatorilor, vezi pagina 9. Primul rand de numere rosii sunt cele pe care le ceri prima oara (cu CNP-ul tau) la SPCRPCIV si pentru ele nu se plateste timbrul de mediu. Se ofera max 3 randuri de numere rosii pentru max 90 zile, iar incepand cu al doilea rand trebuie sa ai platit timbrul de mediu.
                      Daca nu cunosti acest lucru la ghiseu incearca sa te imbarlige ca sa te faca sa platesti timbrul!!!
                      In concluzie, daca normele de aplicare intarzie, se poate solicita la 1 februarie primul rand de numere rosii de la SPCRPCIV (9+13+40 lei conform reglementarilor inca in vigoare).

Multumesc tuturor pentru urari!
                      Adidu
                      Junior Member
                      Last edited by Adidu; 25-01-17, 18:29. Reason: URL expirat

Comment

Aici este spilul, vezi http://www.drpciv.ro/info-portal/sea...Info.do?page=2 la Inmatriculari
                        Numerele cu care ai plecat din showroom nu sunt primul rand de numere, aceste numere sunt obtinute de dealer si oferite cumparatorilor, vezi pagina 9. Primul rand de numere rosii sunt cele pe care le ceri prima oara (cu CNP-ul tau) la SPCRPCIV si pentru ele nu se plateste timbrul de mediu. Se ofera max 3 randuri de numere rosii pentru max 90 zile, iar incepand cu al doilea rand trebuie sa ai platit timbrul de mediu.
                        Daca nu cunosti acest lucru la ghiseu incearca sa te imbarlige ca sa te faca sa platesti timbrul!!!
                        In concluzie, daca normele de aplicare intarzie, se poate solicita la 1 februarie primul rand de numere rosii de la SPCRPCIV (9+13+40 lei conform reglementarilor inca in vigoare).

Multumesc tuturor pentru urari!
                        Mister, eu nu înțeleg același lucru cum zici tu. Numerele cu care pleci de la dealer eu zic ca sunt primul rand din cele 3. Scrie acolo ca pentru dealer se eliberează autorizații în alb, deci fără a fi alocate unei persoane anume, ulterior dealerul completează persoana care beneficiază de aceasta, primul rand de numere. Dacă te uiți pe autorizația provizorie de la dealer vezi ca ești trecut tu și dealerul este cel care a eliberat-o. Oricum, mai sunt câteva zile pana pe 1 😆

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Comment

Felicitari si bine ai venit!
                          Tare afacerea...sa o plimbi sanatos!

Comment

Welcome to the club!

Comment

Haaaa, ar trebui sa fiu invidios, eu am dat cu 1000 euro mai mult in iunie 2015. Si fara anvelope de schimb. Dar n-am platit taxa de mediu, Euro 6 era scutit pe atunci.

Felicitari pentru achizitie, sunt sigur ca o sa te bucuri de ea

Comment

Working...
                              X