If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vă cer ajutorul īntr-o problemă importantă (și oarecum urgentă). Trebuie să-mi aleg un dealer la care să fac reviziile și niște reparații (deocamdată minore: (o problemuță la rezervorul de parbrizol și eventual o īndreptare de prag īnfundat) + o verificare generală. Am de ales īntre Craiova, Pitești și unul din București. Distanțele ar fi cam aceleași (cu Pitești ceva mai aproape). Ce īmi recomandați? După un prim contact cu ASKO am īnțeles că nu prea știau de necesitatea transferului de garanție extinsă (cei de la HTR spunānd că e nevoie să le trimit copie după talon ca să-mi transfere garanția, ASKO nu știa nimic de asta și nu prea īi interesa problema), plus că au zis că mai trebuie să verifice problema de la rezervor, deși cei de la Autoklass Sibiu i-au dat o hārtie lui Marr că vor schimba rezervorul pe garanție. Īn fine, ideea e că e puțin peste mānă să las mașina la ei īn caz că durează unele chestii mai mult, mai convenabil fiind un dealer din interiorul Bucureștiului. Dar īn primul rānd mă interesează calitatea serviciilor, aș face un efort dacă ei ar fi cei mai recomandabili. So, o părere de la niște clienți experimentați ca voi m-ar ajuta enorm.
BENJIK: '15 Civic Sedan LS 1.8 i-VTEC M/T, Urban Titanium Metallic
Senzori de parcare
am senzori fata-spate dar nu știu ce marca, au afișajul pe fiecare senzor deasupra oglinzii centrale. Am probleme cu ei in sensul ca uneori rămān blocați cei de pe spate și piuie intr-una arătānd 0.0 distanță (ca și cum as atinge de ceva). Mai ales pe / după ploaie se īntāmpla. Nu au buton de "mute". Ce soluții am?
Comment