Salutare tuturor, am o problema cu radioul masinii. Evident ascult muzica de pe memory stick-ul USB. Din cand in cand,aleator, trece singur in mod radio si trebuie din nou sa comut manual,buton aux, pe USB. A mai patit cineva? Oare trebuie vreun update ceva?
i93MID:'16 Honda Civic Sedan ES 1.8 i-VTEC M/T, Alabaster Silver Metallic
Collapse
X
-
Hmmm... nasol cu piatra... insa se intampla...
Depinde in ce zona si cat de tare a fost lovit parbrizul.
Daca nu a plecat crapatura si nu a fost foarte puternica lovitura sunt sanse sa ramana pe loc daca il repari.
Am avut ceva similar la masina anterioara.
Parbrizul a fost reparat imediat dupa lovitura, nu a plecat crapatura.
Era parbrizul original, nu a fost foarte puternica lovitura si am vrut sa il pastrez cat mai mult posibil.
Dupa reparatie s-a comportat bine, nu a plecat crapatura iar cand am vandut masina era in aceeasi stare...
Ar fi bine daca cel care urmeaza sa il repare iti va face o evaluare obiectiva pentru ca ei isi pot da seama daca reparatia o sa tina sau nu...
Apoi pot aparea probleme de la diferentele de temperatura si la spalatorie daca cei care spala iti dau cu presiune foarte mare in zona cu problema (eu le spuneam mereu sa dea de la distanta pe parbriz si a fost OK)...
Mai sus sunt multi de "daca"... insa poate lovitura nu a fost prea puternica si dai peste un om care stie ce are de facut si face treaba OK...
Spor spor si sa iasa bine reparatia!!!
Comment
-
Tocmai am fist notificat de asko ca masina mea face parte dintr-un lot de 31 de bucati la care s-a gresit seria motorului pe cartea de identitate. V-a trebui sa merg la RAR sa faca rectificarea pe carte.
Si in perioada asta sunt mega super cozi. Stie cineva care sunt riscurile daca circul asa?Last edited by i93mid; 08-06-17, 21:36.
Comment
-
Buna seara ! Poate va adresez o intrebare tampita, dar caut urgent in raspuns de la posesorii de Honda. Am o Honda Civic Sedan 4D luata in toamna lui*2016,*e varianta full. Ma rog, intrebarea mea este : exista sensor la rezervorul de lichid de parbriz ?..implicit martor in bord pentru momentul cand ramai fara lichid ? Va intreb pt ca la mine, cica, "nu exista" !.. motiv pt care am la rezervorul de lichid de parbriz, atarnat de capac, un indicator sub forma de bagheta de plastic, un fel de joja. Eu sunt ferm convins ca am "martor" in bord si ca a functionat, numai ca mergant cu masina la garantie, in service Asko, mi-au zis, aproape razand de mine "uite-l si pe prostu asta" , ca modelul meu NU are sensor la rezervor !* Va multumesc.
Comment
-
http://asko.ro/wp-content/pdf/brosur...sedan-2015.pdf
De la pag. 79. Eu nu l-am gasit dar 4 ochi fac mai mult decat 2."Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film
'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue
Comment
Comment