CUI pentru ce si de ce?Unde la ANAF, RAR, Inmatriculari? Nu ai factura si/sau contractul de vanzare-cumparare.
i93MID:'16 Honda Civic Sedan ES 1.8 i-VTEC M/T, Alabaster Silver Metallic
Collapse
X
-
Originally posted by i93mid View PostAstazi am fost la inmatriculare . In provincie. Mi au cerut CUI-ul lui Asko. Surpriza pe cui nu apare comert cu masini doar intretinere. Apoi le am dat certif constatator. Dar nici cu ala nu erau multumiti. Cu mari insistente mi-au primit actele insa au spus ca e posibil sa mi se refuze inmatricularea. Am sa vad sapt viitoare daca imi dau un rezultat.
Comment
-
Nu la Ploiesti. Cei de la politievor dovada cum ca firma care a vandut masina are cod CAEN pt vanzarea de masini noi. Altfel orice SRL emite facturi cum ca masina e noua...dar ASKO nu are trecut pe CUI codul caen pt vanzarea de amsini noi. Sper sa mearga certificatul constatator pe care asko mi l-a trimis si pe care ,dupa cum ziceam, l-am depus.
Comment
-
Originally posted by marvin42 View PostUleiurile recomandate de producator sunt trecute in manual, la pagina 321. Uleiul "optim", recomandat pentru un consum redus de combustibil, este 0W-20, iar cel 5W-40 nu apare deloc in lista. Deci nu prea imi dau seama de ce ai vrea sa faci schimbarea asta.
daca producatorul a spus 0w20... nu a facut-o degeaba. ma indoiesc ca un service stie mai mult decat un producator . dar decizia e a ta !
Comment
-
Originally posted by marius80 View PostLa fel am patit si eu, la DITL s1, noroc cu un angajat de acolo, care stia treaba cu ASKO.
Factura fiscala nu a fost / nu mai este suficienta, la taxe locale.
Sublim !
Comment
-
Suntem tratati ca infractori de catre autoritati. In ritmul asta nimic nu mai este luat in considerare. Vezi si faptul ca platesti taxa de poluare dar este necesar sa treaca 48 de ore . Chitanta nu este luata in considerare. Ce te faci daca sistemul lor de rahat cade?sau daca apare vreun bug? Pur si simplu nu poti inmatricula masina. Si mai este un lucru: functionarul de la ghiseu are libwrtatea sa-ti ceara ce acte vrea el. Spunand ca de unde stie el ca asko are voie sa vanda masini noi... repet mie mi-a cerut factura cu care asko a achzitionat masina de la honda trading. De ce nu mi se cere si factura cu care honda trading a achizitionat masina de la honda turcia ? Sau eventual facturile pt piesele din care a foat fabiricata masina?
Comment
-
Chestia cu taxa de poluare si cele 48h a aparut urmare dorintei unora de a insela. Pana in urma cu câteva luni, primeau doar dovada platii. Insa, se pare ca au avut multe situatii in care au primit dovezi false de plata.
Pe de alta parte, problema e ca in adminstratia locala sistemele informatice nu sunt interconectate.... platesti la ANAF, sa ai informațiile copiate si pe serverele si aplicatiile prefecturii unde se face înmatricularea. Etc.
Comment
-
i93MID:'16 Honda Civic Sedan ES 1.8 i-VTEC M/T, Alabaster Silver Metallic
http://rimi.ro/honda-civic-9-2012-pr...edan-2108.html
Comment
-
Eu o am pe aceasta http://www.auto100.ro/auto-tavite-po...dan_14926.htmlGHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White
Comment
-
Fix de asta am si eu in Touring... o recomand... chiar si fara o ancorare... nu iti fug toate dr colo colo prin portbagaj.
Sent from my SM-G920F using TapatalkBMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5
Comment
Comment