Salutare la toata lumea! De curand am intrat in posesia unui civic argintiu varianta ES cu rabla.Am asteptat 2 luni sa vina masina. Dupa primii 130 km impresia despre acesta masina este buna. Masina a fost achizitionata de la ASKO, livrarea nota 10.
Am sa notez plusurile si minusurile pe care le-am observat pana acum.
Plusuri :
-dotarile :xenon, trapa, pilot automat,camera spate
-stabilitatea in curbe
-motorul trage bine si atunci cand este subturat
Minusuri:
-ca sa schimbi un bec trebuie sa demontezi bara, altfel nu imi dau seama cum poti a bagi mana in far
-pe la 130 km/h incepesa fie zgomotoasa
-ar fii mers niste senzori de parcare pe fata si oglinzi heliomate
-vopseaua este foarte 'delicata' ; ma gandesc sa-i aplic o folie transparenta ; stie cineva unde la un pret decent?
RCA 1200 ron la groupama;casco 2300 ron
Am inceput sa ma documentez de unde pot achizitiona jante de tabla si cauciucuri de iarna,tavita portbagaj, folie de protectie capota si portbagaj exterior thule. Daca cineva are recomandari ii sunt recunoscator.
La anvelope mi-a atras atentia Dunlop WINTER SPORT 5
Cam asta pt primele doua zile...
Am sa notez plusurile si minusurile pe care le-am observat pana acum.
Plusuri :
-dotarile :xenon, trapa, pilot automat,camera spate
-stabilitatea in curbe
-motorul trage bine si atunci cand este subturat
Minusuri:
-ca sa schimbi un bec trebuie sa demontezi bara, altfel nu imi dau seama cum poti a bagi mana in far
-pe la 130 km/h incepesa fie zgomotoasa
-ar fii mers niste senzori de parcare pe fata si oglinzi heliomate
-vopseaua este foarte 'delicata' ; ma gandesc sa-i aplic o folie transparenta ; stie cineva unde la un pret decent?
RCA 1200 ron la groupama;casco 2300 ron
Am inceput sa ma documentez de unde pot achizitiona jante de tabla si cauciucuri de iarna,tavita portbagaj, folie de protectie capota si portbagaj exterior thule. Daca cineva are recomandari ii sunt recunoscator.
La anvelope mi-a atras atentia Dunlop WINTER SPORT 5
Cam asta pt primele doua zile...
Comment